Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέρενς Κουίκ: Εκχωρούν το όνομα της Μακεδονίας;

Σε «αιχμηρό» σχόλιο εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των χειρισμών της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, προχώρησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του Ειδικού Διαμεσολαβητή για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς: …

«Μου αρέσει που τα δημοσιεύματα χθες και σήμερα και προφανώς και αύριο, ασχολούνται αν το όνομα των Σκοπίων θα είναι ή «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» ή «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας».

Τα περισσότερα ΜΜΕ δεν τα απασχολεί, τίποτα άλλο. Κανένα δημοσίευμα δεν ασχολείται με το γεγονός ότι η κυβέρνηση του άλλοτε «Σκοπιανοκτόνου» Αντώνη Σαμαρά, που για το θέμα της ονομασίας γκρέμισε στα τρία χρόνια την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχει ήδη αποφασίσει την εκχώρηση της ονομασίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η εκχώρηση, η υποχώρηση και οι θωπείες στη διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων, δεν ανησυχούν κανέναν στον συγκυβερνητικό κοινοβουλευτικό μηχανισμό; Ούτε τους Νεοδημοκράτες;

Υπενθυμίζω, ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να αρνείται να απαντήσει στην Επίκαιρη Ερώτηση για την ονομασία των Σκοπίων, που επανειλημμένως έχει καταθέσει στη Βουλή ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ξυπνήστε κύριε Κουίκ. Ξυπνήστε λέω. Πού ήσασταν τα τελευταία 25 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]