Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Φώτης Κουβέλης διόρισε την κόρη του...

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου!
Όπως προκύπτει από το έγγραφο ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και άλλους εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.


Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα». Σήμερα η αποζημίωση είναι 70 ευρώ για κάθε συνεδρίαση.


Βεβαίως δεν είναι οικονομικό θέμα. Ζήτημα νεποτισμού υφίσταται…

πηγή: troktiko.eu
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Χμμμ... ύστερα από σχεδόν διακόσια χρόνια εθνικού νεποτισμού μας ενοχλεί ο (δρυός πεσούσης) Κουβέλης; Και μάλιστα για το (ανεξαρτήτως χρόνου απασχόλησης) ποσό των 70 ευρώ ανά συνεδρίαση; Αναρωτιέμαι πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος που θα ωφεληθεί ειδικά από αυτή την είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι η είδηση αγαπητέ. Ο τρόπος σκέψης είναι, που θυμίζει εκείνη την αλήστου μνήμης ατάκα "τρούπωσες; το θέμα είναι να τρουπώσεις"...

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]