Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Homo homini lupus" - "Ο άνθρωπος είναι λύκος απέναντι στον (συν)άνθρωπό (του)"


Μαρκόπουλος: "Ο Καμμένος κατασκεύασε και άφησε το non paper στην Προεδρία"
 
Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο πρώην, πλέον, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την υπόθεση με το non paper που εστάλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας κατηγορώντας ευθέως τον Πάνο Καμμένο ότι είναι εκείνος που το συνέταξε και το άφησε στον Κάρολο Παπούλια. 

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Πάνος Καμμένος διαπραγματευόταν τότε με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ενδεχομένως και το ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μπει στην κυβέρνηση χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτι τα υπόλοιπα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Τότε τον πιστέψαμε, αλλά τώρα είμαι πεπεισμένος ότι το non paper το κατασκεύασε ο ίδιος» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου. 

Αναφορικά με τις φήμες περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Μαρκόπουλος ξεκαθάρισε «όχι βέβαια, δεν επιστρέφουμε στη Νέα Δημοκρατία», ενώ έκανε και μια παρατήρηση με νόημα και πολλούς αποδέκτες. 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο Κοινοβούλιο πολλοί μεμονωμένοι βουλευτές εξαιρετικά ανήσυχοι και αυτοί έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από μια επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία» ήταν τα λόγια του Κώστα Μαρκόπουλου. 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο λύκος θα πρέπει και να ξέρει να δαγκώνει με το μέτρο. Γιατί όταν το παρακάνει, στο τέλος δεν θα τον θέλει από κοντά ούτε το λυκοσυνάφι του. Κακό πράμα ο μαγκούφης λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκληρότητα του λύκου έγκειται στο ότι -όταν εισέλθει στο κοπάδι- δεν αρκείται στον κορεσμό-του με την κατασπάραξη ενός προβάτου, αλλά αποδεκατίζει το κοπάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]