Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: “Είστε κυβέρνηση υπό απόλυση που δεν μπορεί να σώσει η διαπλοκή”


Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κ. Αλέξης Τσίπρας μιλώντας μεταξύ άλλων για «κυβέρνηση υπο απόλυση» την οποία «δεν μπορεί να σώσει η διαπλοκή… Οι πολίτες αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην τρομοκρατία».

Επιπροσθέτως ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο στοχεύει στην διάλυση της μεσαίας τάξης και χαρακτήρισε «πυροτεχνήματα» τη συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Πέραν αυτών, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους «μεγαλοτραπεζίτης, επιχειρηματίες και καναλάρχες που κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Όμως είναι αργά για δάκρυα γιατί έστησαν την παγίδα του μνημονίου αλλά έπεσαν και οι ίδιοι μέσα. Δεν θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης από τα νέα αφεντικά γιατι το δάνειο του IFSF δεν είναι σαν τα θαλασσοδάνεια που έπαιρναν».

Αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα μεταλλεία Χαλκιδικής, επιτέθηκε με σφοδρότητα στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΝΔ που χαρακτήριζαν τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δοσίλογους κουκουλοφόρους». Ειδικότερα είπε: «Μην οδηγείτε τον τόπο σε τεχνητή ένταση όξυνση και διχασμό. Προχθές είδαμε μια πρωτοφανή, μισαλλόδοξη μετεμφυλιακή ανακοίνωση της ΝΔ. Επικίνδυνη και χυδαία απόπειρα νοσηρών εγκεφάλων που συνεπικουρούν των κ. Σαμαρά να αλλάξουν την ατζέντα και να την πάνε στο 1949. Πού νομίζετε ότι οδηγεί αυτή η τακτική; Προσβάλλετε τους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλείτε τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ δοσίλογους κουκουλοφόρους. Πρωτάκουστο. Συγχαρητήρια και μεταφέρετε τα στον πρωθυπουργό για τις επιλογές και τους συνεργάτες του. Ηταν εις γνώση του η χυδαία ανακοίνωση».

Πρόσθεσε: «Απαντήσατε σε νεολαία που χαρακτήρισε το 2008 «εξέγερση». Θυμηθείτε τι έλεγε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2009. Ο κ. Παπούλιας είχε μιλήσει για «εξέγερση» από την νεολαίαΤην επόμενη φορά που θα τον συναντήσω θα του πω ότι σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι και αυτός πεμπτο φαλαγγίτης και δοσίλογος κουκουλοφόρος. Αλλά δεν τσιμπάμε. Δεν θα καταφέρετε να διχάσετε τους έλληνες για να κρύψετε την γύμνιας σας. Ξαναβάλτε στο συρτάρι τις τεχνικές εντάσεις».

Υποστήριξε δε ότι «πλέον, δεν σας σώζει η διαπλοκή, ούτε η προβοκάτσια ούτε ο νέος εκλογικό νόμος πυροτέχνημα. Γιατί ανακαλύψατε τώρα την απλή αναλογική; Οι πολιτες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην τρομοκρατία. Οι έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και θα την διεκδικήσουν».

Πηγή: protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πρόσεχε Αλεξάκη γιατί από μεγάλα λόγια χορτάσαμε. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί και αρκετά απελπισμένοι για να σε ψηφίσουν, αλλά μόνο να στραβοπατήσεις, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Την ίδια ΩΡΑ που θα εκλεγείς, πριν ορκιστείς, πρέπει να στείλεις στη φυλακή τη μισή Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]