Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την βίασαν, την μαχαίρωσαν, την έδεσαν σε στύλο και την έκαψαν...

Η εγκληματικότητα είναι ίσως το σήμα κατατεθέν της επόχής που ζούμε. Όμως, η χωρίς (προφανή) λόγο στυγερή δολοφονία που έγινε στην Ξάνθη, ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου, ξεπερνά την οποιαδήποτε απλή εγκληματική φυσιογνωμία και περνά σε διαστάσεις φρίκης.

Μία κοπέλα 32 χρόνων, η Δ.Ζ., επέστρεφε στο σπίτι της και δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ο/οι δράστες της επίθεσης την μαχαίρωσαν και στη συνέχεια αφού την βίασαν, την μαχαίρωσαν, την έδεσαν σε κολώνα της πυλωτής (που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του θύματος), της "φόρεσαν" ένα πανί και την έκαψαν!!!
Νωρίς τα ξημερώματα (περίπου στις 7 π.μ.), η καθαρίστρια της οικοδομής βρήκε το πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το πτώμα δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί, αφού κάηκε ολοσχερώς. Η αναγνώριση έγινε όταν ο πατέρας του θύματος είδε κλειδιά που κρατούσε αστυνομικός και τον ρώτησε που τα βρήκε, αφού ανήκουν στην οικογένειά του... Η απάντηση του αστυνομικού όμως, τον έκανε να καταρρεύσει.

Με βάση τους υπολογισμούς της Αστυνομίας, το έγκλημα έγινε περί τις 4.30 π.μ., ενώ απομακρύνθηκε από το σημείο του εγκλήματος γύρω στις 8 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, πρόκειται για ερωτικό έγκλημα.

Η νεαρή κοπέλα που διαμένει στην Θεσσαλονίκη ήταν στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές με τους γονείς της.

Για λόγους σεβασμού προς την δολοφονηθείσα, την οικογένειά της, αλλά κι επειδή θεωρούμε πως η σκηνή δεν είναι προς δημοσιοποίηση, δεν δημοσιεύουμε φωτογραφία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κάτι τέτοιες ώρες δεν υπάρχει άλλο πέραν του

    Οφθαλμός αντι Οφθαλμού κι Όδοντας αντι Οδόντα...

    Στα όποια καθάρματα το έκαναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου θυμιζει σατανιστικη τελετη , επισης η νεκροκεφαλη στο προφιλ της................?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ελληνικη νομοθεσια ωφειλει να μεταλλαχθει και να προσαρμοσθει με αυτην του ηνωμενου βασιλειου, οπου στην περιπτωση << βιασμου >> το θυμα δεν εχει καμμια ποινικη ευθυνη εαν προκαλεσει τον θανατο του θυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]