Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΕΥΠ «τρώει» τα παιδιά της

  • Μνημονιακές περικοπές και παιδαριώδη λάθη στοιχίζουν τη ζωή σε πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών
  • Σεισμικές δονήσεις προκαλούν εντός και εκτός ΕΥΠ οι προσπάθειες του νέου διοικητή της υπηρεσίας, Θεόδωρου Δραβίλλα, να τοποθετήσει στις τέσσερις πιο νευραλγικές της διευθύνσεις νέα πρόσωπα, προκειμένου να ελέγξει το πολυπλόκαμο δίκτυο των πρακτόρων της σε Ανατολή… Δύση
  • Το άγνωστο παρασκήνιο των τελευταίων καρατομήσεων
  • Εγείρονται σοβαρές υπόνοιες ότι λανθασμένοι χειρισμοί στοίχισαν τη ζωή δύο ξένων συνεργατών της ΕΥΠ στο εξωτερικό, ενώ ο τρίτος ζήτησε προστασία από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό,κ Γιώργο Παπανδρέου
     
Γράφει ο Μανώλης Σταυρακάκης

Το αμφιλεγόμενο πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ, σε συνδυασμό με το συνεχιζόμενο ψαλίδισμα των διατιθέμενων από τον προϋπολογισμό κονδυλίων για τις λειτουργικές της ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών κονδυλίων, προκαλεί –απ’ ότι φαίνεται- σπασμωδικές κινήσεις σε διάφορα επίπεδα, με αποτέλεσμα κάποιοι –καλά γνωρίζοντες τον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών- να συνδυάζουν συγκεκριμένες παλαιές και νέες κεντρικές επιλογές προσώπων ακόμα και με κάποιους περίεργους θανάτους ξένων συνεργατών της ΕΥΠ στο εξωτερικό, που σηματοδότησαν στη συνέχεια την εξουδετέρωση δύο ελληνικών δικτύων πληροφοριών στα Σκόπια και στην Τουρκία.

Στοχοποίηση
Πρόκειται για τη δολοφονία ενός σερβικής καταγωγής υπαλλήλου της υπηρεσίας πληροφοριών των Σκοπίων μέσα στο ίδιο του το γραφείο φέτος τον Σεπτέμβριο, ο οποίος –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν μέλος του ελληνικού δικτύου πληροφοριών που είχε αναπτυχθεί στην πΓΔΜ από Έλληνες πράκτορες και επιχειρηματίες μετά το 2004. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως στοχοποιήθηκε ο συγκεκριμένος διπλός πράκτορας και αν έχει σχέση με τη δολοφονία του η περίεργη διαρροή που είχε γίνει το 2010 στη χώρα μας και αφορούσε το πληροφοριακό σχέδιο διείσδυσης της ΕΥΠ στην πΓΔΜ…

Αν λάβει κανείς υπόψη του τις απόρρητες αναφορές εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων, συνάγεται το συμπέρασμα ότι υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ συμπεριφέρθηκαν με εντελώς ερασιτεχνικό τρόπο, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που διέτρεχαν εντός και εκτός συνόρων όσοι είχαν την «αφέλεια» να βοηθήσουν στη δημιουργία του συγκεκριμένου δικτύου πληροφοριών.

Ο περίεργο θάνατος –«δεν θα εκπλαγούμε αν αποκαλυφθεί ότι υπάρχουν κι άλλοι», σημειώνουν με νόημα οι… κατέχοντες τα μυστικά της Κατεχάκη- σχετίζεται με την εξάρθρωση προ τριών ετών στην Τουρκία ενός άλλου ελληνικού δικτύου κατασκοπίας. Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν στη Σμύρνη με την κατηγορία της κατασκοπίας τρία συγγενικά πρόσωπα, εκ των οποίων το γηραιότερο πέθανε στη φυλακή έπειτα από κάποιους μήνες. Κατά πληροφορίες, η τουρκική ΜΙΤ τους εντόπισε όταν η ΕΥΠ αντικατέστησε τον Έλληνα σύνδεσμό τους με άλλον, αλλάζοντας ταυτόχρονα τον τρόπο πληρωμής (τα λεφτά στο χέρι…), με εμβάσματα μέσω γνωστής διεθνούς εταιρείας μεταφοράς χρημάτων!

Ερασιτεχνισμοί
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μέσα στο νοσηρό αυτό κλίμα τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε και το εξής αμίμητο: δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 537, 26.11.2012) τα πλήρη στοιχεία της διευθύντριας της Δ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ και της αναπληρώτριας αυτής, με αφορμή τη στελέχωση –από αξιωματούχους διαφόρων κρατικών υπηρεσιών- της Εθνικής Αρχής Χημικών Όπλων, υπηρεσίας επιφορτισμένης και με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας!

«Τι άλλο πρέπει να συμβεί, όμως, για να αντιληφθούν οι έχοντες την ευθύνη της λειτουργίας της ΕΥΠ ότι μία σοβαρή και αξιόπιστη υπηρεσία πληροφοριών πρέπει να λειτουργεί με επαγγελματισμό σε όλα τα επίπεδα και για όλα τα θέματα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο;» τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι των εγχώριων μυστικών υπηρεσιών, με αφορμή τις τελευταίες μετακινήσεις στελεχών, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμα διερευνηθεί οι ευθύνες των τότε επικεφαλής των υπηρεσιών, που «χρεώθηκαν» εκ των πραγμάτων τις προαναφερόμενες υπηρεσιακές «αστοχίες»…

Να σημειωθεί ότι από την εξέλιξη των πραγμάτων προκύπτουν κραυγαλέα στοιχεία, που προδίδουν τους κάκιστους χειρισμούς και τον ερασιτεχνισμό, ιδίως στη διαχείριση ξένων πρακτόρων, ενώ υπάρχει και σαφής αναφορά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Ιωάννη Κοραντή, ο οποίος χαρακτήριζε απαράδεκτη ενέργεια την αποκάλυψη μέσω διαρροών στον ελληνικό Τύπο των επιχειρησιακών σχεδίων της ΕΥΠ, ζητώντας μάλιστα να γίνει η δέουσα έρευνα για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

«Ξήλωμα» και περικοπές
Μία από τις πρώτες αποφάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ήταν η απομάκρυνση των ηγετικών στελεχών της ΕΥΠ τα οποία είχαν ταυτιστεί με την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (κυρίως της περιόδου Μ. Χρυσοχοΐδη), ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ακολούθησαν οι αλλαγές των επικεφαλής των Διευθύνσεων Α’ (κατασκοπίας), Β’ (συνεργασίας με ξένες υπηρεσίες, εκπαίδευση στελεχών κ.λ.π.), Γ’ (αντικατασκοπίας και συλλογής πληροφοριών για οργανώμενο έγκλημα – τρομοκρατία) και της Θ’ Διεύθυνσης Ασφαλείας (αρμόδιας για το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ).

Πέρα από τις ενδοϋπηρεσιακές και κυβερνητικές σκοπιμότητες που ενδεχομένως να επηρέασαν συγκεκριμένους λανθασμένους χειρισμούς στελεχών της ΕΥΠ, σημαντικό μερίδιο ευθύνης αναλογεί, όπως επισημαίνουν οι «κατέχοντες» τα μυστικά της Κατεχάκη, και σε εκείνους που αποφασίζουν τη συνεχιζόμενη περικοπή του ετήσιου προϋπολογισμού της που φέτος σε σχέση με το 2010 είναι μειωμένος κατά 5%. Για το 2013 έχουν εγγραφεί πιστώσεις ύψους 35,5 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 28,5 αφορούν τις αποδοχές προσωπικού. Το 2011 τα κονδύλια ήταν αντίστοιχα 39,67 και 35 εκατομμύρια ευρώ, το δε 2010 οι πληρωμές ανήλθαν στα 44,74 εκατομμύρια ευρώ και οι αποδοχές στα 32 εκατομμύρια ευρώ.
Όσο για τα μυστικά κονδύλια, σύμφωνα με πληροφορίες, την τριετία 2009-2011 διατέθηκαν συνολικά 16,3 εκατομμύρια ευρώ.



Απόρρητη επιστολή συνεργάτη της ΕΥΠ στον Γιώργο Παπανδρέου
Φοβήθηκε για τη ζωή του και ζήτησε προστασία όταν διέρρευσαν στον Τύπο απόρρητα σχέδια της ΕΥΠ
Μία γεύση των άγνωστων πτυχών της διαπλοκής των μυστικών υπηρεσιών προσφέρουν τα δύο άκρως απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουμε σήμερα.
Το πρώτο απόρρητο έγγραφο εστάλη στις 7 Ιουνίου 2010 από έναν συνεργάτη της ΕΥΠ στον τότε πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη, στον τότε διοικητή της ΕΥΠ Κ. Μπίκα, στον πρώην διοικητή Ι. Κοραντή και στους δύο πρώην υποδιοικητές Σ. Τσιτσιμπή και Π. Αλυφαντή.
Όπως προκύπτει από αυτό το έγγραφο, ο ιδιώτης αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο, στον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν διαπίστωσε ότι κινδυνεύει η ζωή του εξαιτίας της διαρροής στον Τύπο λεπτομερειών του υπηρεσιακού σχεδιασμού, βάσει του οποίου είχε στρατολογηθεί και ο ίδιος:
«Αξιότιμοι κύριοι,
Προ πενταετίας, περίπου, ανώτερα στελέχη της ΕΥΠ με προσέγγισαν στην…, όπου δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά (κυρίως στον τομέα…) και μου πρότειναν να συνεργαστώ με την Υπηρεσία (…)

Δέχτηκα χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς να ζητήσω οιουδήποτε είδους ανταλλάγματα, τουναντίον προσφέροντας εξ ιδίων πόρων (…).
Συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια με στελέχη της ΕΥΠ, εν γνώσει της Ηγεσίας της και με βάση τις κατευθύνσεις και οδηγίες τους έφερα σε γνώση της ΕΥΠ και της Ελληνικής Κυβερνήσεως (ακόμη και εις τα ανώτατα κλιμάκιά της, όπως με διαβεβαιώνουν) πληροφορίες από χώρες που επιβουλεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα. Είναι δε γνωστοί σε εσάς οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν όταν δραστηριοποιείται κανείς τοιουτοτρόπως».
Στη συνέχεια αναφέρεται στις λεπτομέρειες της δικής του συμμετοχής στο σχέδιο, σημειώνοντας ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά, αλλά αυτό που τον απασχολεί είναι περισσότερο η ασφάλεια του ιδίου και της οικογένειάς του. Ζητά δε, από τον πρωθυπουργό και τους λοιπούς αποδέκτες της επιστολής να του προσφέρουν την δέουσα προστασία, για να περιορισθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βλάβη που έχει υποστεί και κυρίως να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έθεσαν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Το δεύτερο έγγραφο είναι η απάντηση που δόθηκε στον ίδιο τον συνεργάτη της ΕΥΠ από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Ι. Κοραντή, ο οποίος επιβεβαιώνει την συνδρομή του στην αποστολή της ΕΥΠ και αναφέρει: 

«Είναι προφανές ότι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είναι και ο πολιτικός υπεύθυνος για τα όσα απαράδεκτα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της, έχει υποχρέωση να διατάξει την δέουσα έρευνα, να καταλογίσει ευθύνες όπου ανήκουν».
Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε, χωρίς να έχουν επιβληθεί κυρώσεις. Το βέβαιο είναι ότι, όσο απομακρυνόμαστε από τα γεγονότα εκείνης της περιόδου, θα αποκαλύπτονται οι επιπτώσεις –σε διάφορα επίπεδα- της πολιτικής και της διοίκησης που είχε ασκηθεί από τους τότε αξιωματούχους…

Πηγή εφημ. «Επενδυτής»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

23 σχόλια :

  1. Κων/νε βλέπω ότι έγκριτοι πλέον δημοσιογράφοι όπως ο Μανώλης Σταυρακάκης που είναι χρόνια στο κουρμπέτι συνεχίζει την έρευνά του από εκεί που εσύ σταμάτησες και που πρωτοαποκάλυψες... Το θέμα είναι τι κάνουν οι Αρχές; Τι κάνει η Εισαγγελία; Τι κάνει η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής; Τι περιμένουν δηλαδή, να έχουμε κι άλλες απώλειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝ/ΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ... ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΕΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΠ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΤΙΔΟΧΑΣΙΚΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν γι αυτούς έκαναν ερωτήσεις στη Βουλή για τη μη αντικατάστασή τους από τον Δραβίλλα βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ; Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους βολευτές μας…

      Διαγραφή
  3. Εμ βέβαια που να προλάβει να διαβάσει ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Χρυσοχοίδης... Έτρεχε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στον εξοχώτατο πρέσβη κο Σπέκχαρντ... Ουστ βρε!!! Ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν ο Δραβίλλας δε θέλει να του στήσουν κι άλλες παγίδες οι παραγκάνθρωποι, όπως αυτή με την έκδοση του ΦΕΚ πρέπει να τους ξηλώσει όλους και σύντομα μάλιστα. Πολύ το αργεί. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα οι μηχανισμοί του Καρχιδάκη, τα πιστά σκυλάκια του ξέρουν πολύ καλά από στησίματα... το θέμα είναι γιατί τους αφήνουν κι αλωνίζουν αφού τους ξέρουν...

      Διαγραφή
  5. Οι απεγνωσμένα ανεκδιήγητοι υπάλληλοι της Εταιρίας. Υποανάπτυκτων. Παραπληγικών. συνεχίζουν τα ρεκόρ των θαυμάτων!!! Τα γνωστά κομματόσκυλα του "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ"- "ΑΝΗΜΠΟΡΟΥ" και εσχάτως δικαιολογηθέντα ως "ΑΝΗΞΕΡΟΥ" κ.Χρυσοχοίδη με την ραψωδία του βαρύτονου Καρχιμάκη!!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!! ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΥΠ στα μάτια των πατριωτών αλλά και των πολιτών βρισκόταν στην κορυφή της εκτίμησης σαν την "αιχμή του δόρατος" για την πατρίδα. Μέσα σε μια 3ετία κατόρθωσαν να είναι το ρεζίλι των σκυλιών!!!
    Καλά εφόσον δίνεται τόση σημασία σε προσληφθέντες πτυχιούχους ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ δεν έιδε πως δημοσιεύοντας στο ΦΕΚ ονόματα αυτομάτως πάνε για παραβίαση νόμων και ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ;;; ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;;; ή μήπως επικρατεί η νοοτροπία υπαλλήλων σε ΚΕΠ;;; φραπεδάκι και κουτσομπολιό μέχρι να τελειώσει το 8ωρο;;;
    Θυμάμαι πως επί Σημίτη κια κατόπιν επί ΓΑΠ οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ είχαν για δικαιολογία πως όποιος έχει ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος τους να τα παραδίδει δε εισαγγελέα.
    Ένας ΕΙΣΑΓΓΓΕΛΕΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ "cojones" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωνσταντίνε, συγχαρητήρια για την ροή των αποκαλύψεων στο "μόρφωμα" της σημερινής ΕΥΠ.
    Οποιοσδήποτε διαβάσει τα ρεπορτάζ σου, αφενός κινδινεύει να κλειστεί στο ΔΑΦΝΊ από τους τραγελαφικούς διοικούντες της "χουντικής διετίας", αφετέρου θα εγείρει αναπάντητα(;) ερωτήματα:
    1.Υπάρχει μια στοιχειώδη σοβαρότητα στους ευνοούμενους και παντοδύναμους (εις)πράκτορες;
    2.Υπάρχει έν ισχύ κάποια επιτροπή αξιολόγησης ώστε να απομακρύνονται άμεσα οι ανίκανοι κι αστοιχείωτοι, πλην όμως βισματούχοι πολιτικά προσκολληόμενοι, υπάλληλοι; Με τέτοιου είδους άισχη δεν μιλάω για μετάθεση-απόσπαση αλλά ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ!!!
    3.Υπάρχει μια στοιχειώδη εκπαίδευση χειρισμού σε θέματα ασφαλείας; Τόσο Εθνικής όσο και προσωπικής; Από τις αποκαλύψεις φαίνεται ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ εώς και προσωπικών ειδών υγιεινής (χαρτιά τουαλέτας, ξυριστικά κτλ). Πιο συγκεκριμένα τα "αμόρφωτα ζώα" της Α-Γ και των ενστόλων ΤΑ που είναι επιφορτισμένα θεσμικά με ρόλους ασφαλείας δεν "βελάζουν";;;
    4. Στους Διοικούντες και τους εμμέσους παροικούντες της Ιερουσαλήμ σκιαγραφείται ένα είδος ασυλίας για κάθε τους "βλαβερή" κίνηση (μόνο βλαβερές είναι άλλωστε από τις αποκαλύψεις). Δεν θα έπρεπε κατά το λατινικό ρητό να ρωτάμε "Ποιος ελέγχει τους ελέγχοντες";;
    5. Αυτός ο "κακομοίρης ευπατρίδης ιδιώτης" ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της ΕΥΠ που έχασε περιουσία και ζωή ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να του παρέχονται α) εγγυήσεις για την οικογενειακή του ασφάλεια, με ότι αυτό συνεπάγεται β) ολική αποζημίωση για όσα επέστη στην οικονομική του καταστροφή;
    Φαντάζομαι πως αν είχε συνεργαστεί με μυστικές υπηρεσίες εξωτερικού για κάτι ανάλογο θα του είχαν δοθεί όλες οι προβλεπόμενες εγγυήσεις και οικονομικές αποζημιώσεις χωρίς καν αυτός να προλάβει να τις απαιτήσει και το πιθανότερο θα ανήκε σε Πρόγαρμμα Προστασίας Μαρτύρων ώστε να μην αποτελεί στόχο αντεκδίκησης!!!
    6. Στο ίδιο άνθρωπο να του ευχηθούμε "ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ" που είχε την υπομονή να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό αντί να ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μέσα σε λίγες ώρες... Άραγε αυτή την πιθανότηατ την σκεφτήκανε ποτέ οι " επιμελώς ανεκπαίδευτοι" (φοροεισ)πράκτορες της Κατεχάκη;;; Αν ανοίξει το στόμα του θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε, δεν θα προλάβουνε καν να φτιάξουνε χαρτιά εθελουσίας εξόδου;;; Τα ονόματα τους θα φιγουράριζαν στα διεθνή ΜΜΕ και θα ήταν εκτεθιμένοι στους ίδιους κινδύνους όπως ο ιδιώτης;;; Είναι π΄'αρα πολύ τυχεροί που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!

    ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα καλός νακάκας είναι που δεν τους πήδηκε τους προδότες που τον κατέστρεψαν...

      Διαγραφή
    2. Φίλε ο ΚΕΡΑΤΑΣ το μαθαίνει πάντα τελευταίος αλλά κι η εκδίκηση είναι παγωτό και τρώγεται κρύα...

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΙΣΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

      Διαγραφή
  8. Όλες οι μυστικές υπηρεσίες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στηρίζουν την κατασκοπεία σε "εξωσχολικούς" δηλαδή παράγοντες στην χώρα ενδιαφέροντος που θα προσφέρουν την ανάλογη "βιτρίνα" και διείσδηση...και φυσικά επιβραβεύονται ανάλογα μιας και παοτελούν τους "άσσους" στην τράπουλα!
    Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε το προνόμιο να είμαστε η μοναδικ΄γ χώρα που τους ξεπουλάμε, τους ξεφτυλίζουμε και τους αφήνουμε αβοήθητους να τραβήξουνε τον Γολγοθά...βλέπε Λάλας, Βαλκάνια κτλ...
    Μια χούφτα ανίκανων με προϊστάμενο έναν αδιάβαστο ρεζιλεύουν τους πολίτες και την περηφάναι ενός κράτους!!!
    ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!! Τα λαϊκά δικαστήρια είναι προ των πυλών για τους βισματικά προσληφθέντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, σαν αναγνώστης σου έχω μείνει άναυδος με τα ρεζιλίκια της ΕΥΠ.
    Χρησιμοποιώντας την φράση του μακαρίτη "μπερμπάντη" υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ε.Γιαννόπουλου αντί για "κολόσπιτο" που ονόμασε την ροζ βίλα της Εκάλης θα πω το "Κολομάγαζο"...
    Οι αρμόδιοι για την όποια ξεφτύλα που προκύπτει από την ανικανότητά τους θα πρέπει να είναι υπόλογοι και υπόδικου σε κακουργηματικές πράξεις που τελέστηκαν ΜΕ ΔΟΛΟ, ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παραβιάζοντας τόσο την αποστολή της Υπηρεσίας που είναι αναρτημένη δημόσια όσο και τους εσωτερικούς κανονισμούς ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή, Απ´ ότι κατάλαβα από το ρεπορτάζ του κ. Σταυρακάκη μόνο ο κ. Κοραντής φοράει παντελόνια και είχε το σθένος και τον ανδρισμό να απαντήσει στο "κορόιδο" που δέχθηκε να συνεργαστεί με την ΕΥΠ και κάποιοι άχρηστοι και ανίκανοι τον κατέστρεψαν με τους προδοτικούς χειρισμούς τους και με τη διαρροή στα ΜΜΕ διαβαθμισμένων πληροφοριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δραβίλλα προχώρα και άλλαξέ τα ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Σημερινό δημοσίευμα πάλι αναφέρει πως "ξεβράκωσαν" τον ιδιώτη ξενοδόχο, ξεμπροστιάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά του!!!
    Δημοσίευσαν την ηλικία, τον τόπο που έχει το ξενοδοχείο όπως κι ότι προυπήρξε σαν συνεργάτης!!! χαχαχαχαχαχ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!
    ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝ0ΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!!!
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΟΣ ΡΑΙΣ ; ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ… ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΟΓΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ WIKILEAKS ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι περιμένατε ρε παιδιά να κάνει έρευνα για τα αναφερθέντα στα Wikileaks ο ΓΑΠ και η ντιντιδοχασικλοπαρέα του; Τι δηλαδή ν´ αποκαλύψουν τους εαυτούς τους ως ρουφιάνους της πρεσβείας;

      Διαγραφή
  16. Εθνικό Ρεζιλίκι... Ήθελα να κυκλοφορώ στους διαδρόμους των ορόφων του Υπουργείου να αντικρίζω βλέμματα!!! Σαν δεν ντρέπεστε!!! Καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΥΣΜΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ???ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ!!! ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ.....ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ''ΑΦΕΛΕΙΣ''..... ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΒΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΘΕΣΜΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ!!! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]