Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι


Τώρα πού κατακρημνίζεται όλο το πολιτικό σύστημα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι στο βάθος –βάθος, ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού ελλοχεύει. Θέλει να του δώσουμε μία ευκαιρία για να μας ξαναδιχάσει, και να καταστρέψει, αυτή την φορά, εντελώς την Ελλάδα, και να εξαλείψει το μόνο εμπόδιό του. 

Εξ αντικειμένου όλα τα πολιτικά κόμματα διαλύονται. Όλο το υπάρχον πολιτικό-οικονομικό σύστημα εξαϋλώνεται, σε λίγο θα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. 

Δι’ αυτό προσοχή. Δεν πρέπει πλέον να μας διχάσουν τα τέρατα του Συνεδρίου της ματαιότητας των θεοστυγών. Αυτή την κρίσιμη ώρα ας ακούσουμε καλά και ας συνειδητοποιήσουμε τους στίχους του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, όπως εναργώς διατυπώνονται στους στίχους 146 και 147 του εθνικού μας ύμνου :

Από στόμα όπου φθονάει
Παλληκάρια, ας μην πωθή
Πως το χέρι σας κτυπάει
Του αδελφού την κεφαλή

Μην ειπούν στο στοχασμό τους
Τα ξένα έθνη αληθινά,
Εάν μισούνται αναμεσό τους,
Δεν τους πρέπει ελευτεριά

Πρέπει να υπάρξει ένας νέος πολιτικός φορέας Ελληνικός, πραγματικά Ελληνικός, πού να αναλάβει την Διακυβέρνηση της χώρας, μακριά από κομματικές τοποθετήσεις και ιδεολογικό-πολιτικές αγκυλώσεις. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί, μόνο Έλληνες πατριώτες. Ο νέος διαχωρισμός πρέπει να είναι σε ανθέλληνες προδότες και σε Έλληνες πραγματικούς πατριώτες.

Νέο Σύνταγμα, νέο πολιτικό σύστημα, νέο οικονομικό μοντέλο.

Πνευματική Επανάσταση, τώρα αμέσως. Έξω από την ΟΝΕ. Το απαιτούν οι ένδοξοι Νεκροί μας, το απαιτούν οι θυσίες των προγόνων μας, το απαιτεί η ιστορία μας των χιλιάδων ετών, το ζητά επειγόντως η Μάνα μας, η Ελλάδα μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλημέρα σας!

    Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία απλή, άμεση και ξεκάθαρη πρόταση που μπορεί να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Αν συμφωνείτε απλά βοηθήστε στην διάδοσή του.

    Αν οι Έλληνες αποκτήσουν ΜΟΡΦΩΣΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ αλίμονο μας…

    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

    Με απλό, άμεσο και δημοκρατικό τρόπο όλοι οι Έλληνες θα μπορούν να αποφασίζουν και να δρουν ενωμένα.

    Όλοι συμφωνούμε πως αν ενωθούμε όλοι οι Έλληνες κάτω από μία κοινή απόφαση – στόχο τότε αλίμονο σε όποιον σταθεί εμπόδιο.
    Τι είναι αυτό που δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε; Τι είναι αυτό που δεν μας αφήνει να ενωθούμε, τι μας χωρίζει και αφήνουμε κάθε εχθρό να εισβάλει με διάφορους τρόπους σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικοπολιτικού ιστού της χώρας και να μας αποδεκατίζει, να μας τρώει τα σωθικά; Η καχυποψία μας και ο εγωισμός μας! Γιατί να κάνουμε όλοι αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που θέλω εγώ. Όσο απλό και αν ακούγεται είναι και το βασικό μας πρόβλημα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πόσοι τελικά είναι διατεθειμένοι να πράξουν... δηλαδή να σηκωθούν από τον καναπέ!

    Μία νέα ιδέα, αδιάρρηκτα δομημένη, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αποφασίζουμε και δρούμε για τα κοινά. Το project με κωδική ονομασία «Γροθιά Ελλήνων» μας κάνει όλους ενεργούς πολίτες στην λήψη αποφάσεων, μας ενώνει και μας κάνει όλους μία γροθιά.

    Μετά την δημιουργία του μηχανισμού θα μπορούν να εγγράφονται μέλη από 1/3/2015

    Κάθε μέλος θα μπορεί να καταθέτει την δική του πρόταση ΑΝΩΝΥΜΑ
    Το σύστημα με κάποια κριτήρια θα επιλέγει ένα μικρό δείγμα μελών απ΄ όλη την Ελλάδα. Αν υπάρξει αποδοχή τότε η πρόταση θα σταλεί σε μεγαλύτερο αριθμό μελών και όσο η πλειοψηφία την αποδέχεται τόσο θα αναπαράγεται γεωμετρικά σε όλο και περισσότερα μέλη.

    Η πρόταση που θα γίνεται κοινά αποδεκτή, τουλάχιστον από το 85% των μελών τότε θα πηγαίνει σε όλα τα μέλη προς ενημέρωση για το τι αποφασίσαμε όλοι, τι θα κάνουμε και πότε.

    Κανείς δεν θα ξέρει από πού ξεκίνησε η πρόταση ή ποιος το είπε! Όλοι όμως θα ξέρουν πόσοι είναι αυτοί που συμφωνούν και πόσοι θα πράξουν!

    Αν δεν γνωρίζουμε ποιος το είπε θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται η κρίση μας αλλά να επικεντρωνόμαστε στην πρόταση και στο αποτέλεσμα που αυτή θα φέρει!

    Διαβάστε περισσότερα και στηρίξτε την ιδέα εδώ...
    http://www.groopio.com/el/projects/display/584/grothia-ellinon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]