Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συστήνεται εξειδικευμένη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τη ρατσιστική βία

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης προσανατολίζονται στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την υποβολή αντιρατσιστικών καταγγελιών

Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας και τη σύσταση εξειδικευμένων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη τη χώρα θα παρουσιάσει τη Δευτέρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδρυση ειδικού τμήματος στη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας για την καταγραφή, διερεύνηση και αντιμετώπιση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας, είχε προαναγγελθεί από τον υπουργό στη Βουλή τον περασμένο Αύγουστο.

Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης προσανατολίζονται στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την υποβολή καταγγελιών, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ηλεκτρονικής υποβολής τους. Στόχος του υπουργού είναι να προχωρήσει άμεσα το ΠΔ προκειμένου να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμα και εντός της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: Βόρεια
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]