Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Κυρίες και κύριοι γεια σας, από τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα παρακολουθήσετε τη μεγελοιώδη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου δεν έχει κατακλύσει το χώρο, ενώ στην εξέδρα των επισήμων Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, υφυπουργός, γενικοί γραμματείς δεν υπάρχουν.
Τεθωρακισμένα, τανκ, κανόνια 45, 100 και 1000 χιλιοστών, μηχανοκίνητα, ελικόπτερα δεν θα τα απολαύσετε, γιατί δεν υπάρχουν επίσης.

Η μεγα(γ)λοιώδης παρέλαση φέτος, λόγω κρίσης και φόβων αποδοκιμασιών, θα έχει μικρή διάρκεια και θα διαγωνιστεί στις παρελάσεις μικρού μήκους στη Δράμα.

Και να ξεκινάει γρήγορα–γρήγορα η μεγελειώδης παρέλαση. Προηγούνται οι γυναίκες του έθνους, που τα έδωσαν όλα στα σούπερ μάρκετ και τώρα δίνουν και την τελευταία ικμάδα του ευρώ τους στα ληγμένα προϊόντα, τα οποία αποθεώνονται. Κρέατα , γιαούρτια, τυριά, παιδικές τροφές, φρόζεν γιόγκουρτ, ενώ υπάρχουν και ληγμένα Ζάρα. Θάρσειν δη χρει ληγμένων, είχε πει ο Μεταξάς στον Βρούτση και έγινε κονιάκ 5 αστέρων να τον θυμόμαστε.

Και να, κάτι που ραγίζει τις καρδιές όλες. Παρελαύνουν τώρα στη μεγελειώδη παρέλαση οι ανάπηροι πολέμου και οι ανάπηροι με τις κομμένες συντάξεις σε ένα φοβερό event. Τους καταδιώκουν άνδρες των ΜΑΤ, που τους χτυπούν με τα γκλομπ στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα πέφτει νερό από τις αύρες, που φέρνει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των παρελαυνόντων ανάπηρων. Ναι, είναι η μεγάλη έκπληξη, το νέο όπλο του κυρίου Δένδια. Αντί για νερό, με τη σύνθεση Υδρογόνο2 Oξυγόνο, ρίχνει Δακρυγόνο 2-Οξυγόνο. Μοναδικές στιγμές κυρίες και κύριοι, κλαίμε όλοι. Κυριολεκτικά.

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή τώρα. Βλέπουμε τους διαρρήκτες που τα έδωσαν όλα και τα πήραν όλα. Τι να πούμε για τους διαρρήκτες και την εγκληματικότητα, κυρίες και κύριοι. Τα λένε όλα μόνοι τους, κάνοντας μια συγκινητική επίδειξη αρπάζοντας ο ένας το πορτοφόλι του άλλου. Συγχωρείστε μου τη συγκίνηση μου, κυρίες και κύριοι, και συγχωρείστε μου και την ανησυχία μου, γιατί μόλις μου άρπαξαν το πορτοφόλι μου.

Και να τώρα η μεγάλη έκπληξη της παρέλασης. Παρελαύνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κρατώντας το χαμένο σιντί και βέβαια αποθεώνεται. Το είχε γράψει πάνω στον Τιτανικό και τώρα το θυμήθηκε κυρίες και κύριοι. Μοναδικές στιγμές, κυρίες και κύριοι, που τις μοιράζεται με τον Φώτη Κουβέλη, που ύψωσε το ανάστημά του στην τρόικα για 45 λεπτά, όσο διαρκούσε το δελτίο του Μέγκα και βέβαια καταχειροκροτείται.

Αμέσως μετά, κυρίες και κύριοι, αποθεώνεται το γερμένο υποβρύχιο, ενώ ταυτόχρονα ένας σχηματισμός από αεροπλάνα γράφουν στον ουρανό τη λέξη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και κλαίμε όλοι για τη μοναδική στιγμή. Ταυτόχρονα ο αφέτης της παρέλασης σφυρίζει τη λήξη της μίνι συγκινητικής μεγελοιώδους παρέλασης. Καλό σας απόγευμα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Που καταντήσαμε, ημέρα Εθνικής Μνήμης και θύμισης των ηρωικών πεσόντων τότε, τώρα με μαντρισμένα και θρασύδειλα ανδρείκελα μηδενικής υπόστασης ......ούτε στη Χούντα δεν συνέβαιναν αυτά....
    Ξέχασαν κάτι βασικό..... ότι την ημέρα αυτή δεν τιμάται το εθνοπροδοτικό τσίρκο που παρίσταται, αλλά οι ηρωικοί μας πρόγονοι......και κατ' επέκταση τα στρατευμένα νιάτα της Ελλάδας μας.
    Είναι άχρηστη και προκλητική η βρωμερή τους παρουσία που αμαυρώνει την ημέρα μνήμης.
    Να παρίστανται μόνο οι αρχηγοί των όπλων, ο κατα περίπτωση Μητροπολίτης και πιθανά και οι τοπικές αρχές....
    Είναι υπεραρκετοί, τα λοιπά ρεμάλια και ειδικά ο θεματοφύλαξ του Συντάγματος που άφησε να το κουρελιάσουν οι διάφοροι Εθνοπροδότες, είναι μόνο για τον βούρκο στον οποίο και ανήκουν....
    Ζήτω η Ελεύθερη και Ένδοξη Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To βραβεὶο της ανοιχτὴς παλὰμης πὰντως,θα τους το χαρὶσει απλὸχερα η Θεσσαλονὶκη.
    Και επειδὴ η Θεσσαλονὶκη δεν εὶναι Αθὴνα,εἂν το καθεστὼς δεν προσὲξει με την δοσολογὶα της αστυνομεὺσεως,θα κινδυνὲψει να ξεβρακωθεὶ απὸ τον κὸσμο της Συμπρωτεὺουσας,και πολὺ ὰκομψα μὰλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περαστικά μας και του χρόνου με υγεία !
    πες πες ξέθαψαν για το βάθρο και τον γονυπετή Πανίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]