Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφασισμένος ο Πεπόνης να κλείσει στην φυλακή τον Παπανδρέου


Ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: "Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου"

Σύμφωνα με ασφαλέστατη πηγή, ο άξιος λειτουργός της δικαιοσύνης Γρηγόρης Πεπόνης, μετά την μαραθώνια κατάθεση του κυρίου Ρουμελιώτη, φώτισε τις τελευταίες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης και ενεργοποιεί το άρθρο 86 του Συντάγματος πετώντας το γάντι στο πολιτικό σύστημα. Ένα πολιτικό σύστημα που σέρνεται ενώπιον των ευθυνών του από την ασκητική μορφή με την γρανιτένια θέληση που παραπέμπει σε πολεμιστή ομηρική έπους.

Χτύπημα χωρίς δισταγμό: "Σας δίνω την ευκαιρία να επιδείξετε πολιτική συνέπεια και ανδροπρέπεια". Και εδώ δεν υπάρχουν υπεκφυγές, δεν υπάρχουν τεθλασμένες.

Το ερώτημα έχει μόνο μία ευθεία απάντηση:

Κύριε Σαμαρά, δεσμευθήκατε για εξεταστική ώστε να διερευνηθεί το πως φτάσαμε στο μνημόνιο. Ο Έλληνας εισαγγελέας σας γλιτώνει από την οπερέτα των διαβουλεύσεων με τους κυβερνητικούς εταίρους και σας στέλνει τον φάκελλο με το όνομα "Γιώργος Παπανδρέου" στο εξώφυλλο. Θα προχωρήσετε;
Τυχόν αρνητική απάντηση σημαίνει κουρέλιασμα του Συντάγματος. Το ίδιο ισχύει για κάθε Έλληνα βουλευτή που θα κληθεί να αποδείξει εάν η Ελληνική δημοκρατία θα επιβιώσει ή θα συντριβεί υπό το βάρος ατομικών αμαρτιών που η απόπειρα συγκάλυψης θα τις μετατρέψει αυτόματα σε συλλογικές.

Ο κύριος Ρουμελιώτης έκανε το καθήκον του αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του εγκλήματος. Εκεί που έπρεπε, απέναντι σε έναν εισαγγελέα που όπως σχολίαζε μετά την μαραθώνια κατάθεση του, αποτελεί Εθνικό κεφάλαιο.

Το "Μα θα καταστρέψεις το Έθνος σου", που ξεστόμισε έντρομος ακόμα και ο απεχθής παγκόσμιος τοκογλύφος, ας ηχήσει σαν καμπάνα σε κάθε πολιτικό έρμαιο βαλίτσας ή "τηλεοπτικής παραγωγής". Όποιος πρόδωσε αυτό το Έθνος κονιορτοποιήθηκε στην ατσάλινη περιστροφή χιλιάδων χρόνων Ελληνικής πνοής.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Όποιος προσπαθήσει να εμποδίσει τον κ. Πεπόνη να προχωρήσει στη κάθαρση, πικρά θα μετανοήσει, γιατί ο ελληνικός λαός έφθασε στο κόκκινο. Η τιμωρία θα είναι σκληρή για τους κλέφτες, τους προδότες και τους επαγγελματίες τυχοδιώκτες της βουλής.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τιτλος ΄΄αποφασισμενος ...να κλεισει στην φυλακη τον ...΄΄ ισως δινει λαβη σε συμμετοχους - και συνενοχους ? - στα οσα εκανε ο ΓΑΠ , να αποδωσουν προσωπικα κινητρα στον κ.εισαγγελεα . Το σωστο(τερο) ειναι: ΄΄αποφασισμενος να εκτελεσει το καθηκον του και να εφαρμοσει τον ΝΟΜΟ για αποδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ή πινοκιο..
    ή μαριονετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερεις ποιοι κρυβονται πισω απο τον γαπ ;
    Μην ελπιζεις .
    Θεατρο παιζουν .
    Για να μην δει ο κοσμος τον χαλασμο γυρω του και να ελπιζει οτι το καθεστως και η κατοχικη βουλη , θα καταδισουν εις ΘΑΝΑΤΟΝ τους ΙΔΙΟΥΣ και θα αποκαλυψουν !!! τους εργοδοτες των !!!
    Στημενο παραμυθι ειναι τα ΠΑΝΤΑ .
    Ξεκινησε ο Γ'ΠΠ ....
    Αυτοι ξερουν τι ξημερωνη , η μαλλον τι σκοταδι θα πεση και γι αυτο κανουν αμεριμνοι διακοπες . Ξερουν οτι δεν κινδυνευουν . Ειναι σαν μια αλυσιδα ΟΛΟΙ τους και ξερουν οτι ενας κρικος να σπαση.....
    Παντως , θα τους παρουμε με τις πετρες , τοπε και ο γαπ . Αλλα οχι με εξεταστικες και τετοια .
    Μην ελπιζεις .
    Ειναι ΣΑΠΙΟ ΟΛΟ το κοινοβουλευτικο εκτρωμα και οι επι 40 ετη παρατρεχαμενοι τους .
    Αργησαμε και ηλθε η Νεμεσις για ΟΛΟΥΣ μας . Σε αυτην να ελπιζεις . Στην Θεια δικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN THA GINEI TIPOTA.....EXEI YSXIRES PLATES......TON KALYPTOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι λέξεις οφείλουν να είναι ο προπομπός των πράξεων . τι το λέει και δεν το κάνει ο εισαγγελεύς ; χρειάζεται η κάλυψη και η συγκατάθεση της συνομοταξίας των κολεοπτέρων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο πιθανό θεωρείτε να αυτοκτονήσει από τύψεις γι' αυτό που έκανε; Τόσο πιθανό θεωρώ ότι είναι να τιμωρηθεί από τη Δικαιοσύνη. ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά το όνομα Παπανδρέου κατέστρεψε την Ελλάδα, εγώ αυτό βλέπω τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω βλεπω πολλα ονοματα που διαδοχικα καταστρεφαν .
      Με καθοδηγητες τους αριστερους "προοδευτικους" .
      300+1 επι 13 κυβερνησεις + παρατρεχαμενοι , πολλα ονοματα !

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]