Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Δένδιας ανέλαβε, αλλά η ΕΥΠ έλειπε!


Μάλλον δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξει κάποιος την απαξία του σε ένα πρόσωπο. Τι συμβαίνει όμως όταν το πρόσωπο αυτό είναι θεσμικός παράγοντας και δη υπουργός και εκείνος που τον απαξιώνει είναι… δημόσιος υπάλληλος; Ουδείς γνωρίζει, φυσικά την απάντηση, εκτός και εάν ο κύριος Δένδιας αποφασίσει να κινηθεί έτσι ώστε να απαντήσει στο… «αναπάντητο» μέχρι σήμερα ερώτημα.

Φυσιολογικά, αυτό που θα περίμενε κανείς στην πρόσφατη παραλαβή του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ήταν η παρουσία όλων των διευθυντών των σχετιζομένων με το συγκεκριμένο υπουργείο. Ακόμη και τα διευθυντικά στελέχη της ΕΥΠ, θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, αφού η παρουσία τους επιβάλλεται με βάση το εθιμικό της εκδήλωσης παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου.
Και όμως!
Η ΕΥΠ προφανώς ξέρει να εκπλήσσει και όπως φαίνεται βρήκε ευκαιρία να αποδείξει πως είναι… απρόβλεπτη! (απρόβλεπτη όμως απέναντι και προς τον πολιτικό της προϊστάμενο, μήπως είναι πάρα πολύ -too much που θα έλεγαν και τα wikileaks- ;)
Έτσι και προς έκπληξη όλων, από τους δέκα που ήταν υπόχρεοι εκ του πρωτοκόλλου να παραστούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, τελικά παραβρέθηκαν μόνο τρεις!!! Οι υπόλοιποι, αδιαφόρησαν παγερά για το νέο πολιτικό τους προϊστάμενο, εκτός και εάν είχαν πολύ σοβαρές δουλειές οι οποίες «έτρεχαν»… και απαιτούνταν η ταυτόχρονη παρουσία τους. Να υποθέσουμε ότι στην πρώτη τους επαφή με τον κύριο Δένδια θα ενημερώσουν σχετικά;

Γενικά, όμως, φαίνεται πως ο αέρας που φυσάει στην συγκεκριμένη υπηρεσία είτε είναι εκτός κλίματος της κυβέρνησης Σαμαρά, είτε έχει γίνει θύελλα που τα πήρε όλα και τα σήκωσε…, αφού εκτός από τα εθιμικά αυτονόητα φαίνεται πως έχουν απωλεσθεί και τα υπηρεσιακά αυτονόητα.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως στήθηκε γερός καυγάς στο παράρτημα της ΕΥΠ στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο υπαλλήλων της υπηρεσίας. Χρειάστηκε, όπως μας λένε και η παρέμβαση της Άμεσης Δράσης, η οποία κλήθηκε για να κατευνάσει τα πνεύματα. Αλλά, οι αντικρουόμενοι, δεν έπαψαν να βρίζονται μεταξύ τους. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως συνδικαλιστής εξύβρισε υπάλληλο και ακολούθησε ο… μεγάλος χαμός!

Το περιστατικό συνεχίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της Σίνδου. Όμως, όπως πληροφορούμαστε, ο δράστης προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του η οποία ήταν εφικτή μέσα στα πλαίσια του αυτοφώρου, κατόρθωσε και διέφυγε με… ασθενοφόρο.

Αυτή την ΕΥΠ αναλαμβάνει ο κύριος Δένδιας. Μία ΕΥΠ στην οποία δεν υπάρχει κλίμα σύμπνοιας, ομόνοιας, συναδελφικότητα και κυρίως… εχεμύθειας. Αυτή την ΕΥΠ δημιούργησαν Χρυσοχοΐδης και Παπουτσής, με την βοήθεια του κ. Καρχιμάκη (μας λένε πάλι οι κακές γλώσσες). Ελπίζουμε πως ο κ. Δένδιας θα κατορθώσει να βάλει σε τάξη την συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία δεν έχει ούτε χώρο για ανάρμοστες συμπεριφορές, ούτε χρόνο για προπονήσεις στο μποξ… Προφανώς κάποιοι εκεί στην ΕΥΠ δεν έχουν κατανοήσει γιατί ακριβώς δουλειά πληρώνονται -από τον Ελληνικό λαό- να κάνουν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. ΚΩΝ/ΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επεισόδιο Κωνσταντίνε είναι ένα ακόμα δείγμα της διάλυσης του μαγαζιού και πως το κατάντησαν τα τσιράκια του GAP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΧΑΛΙΑ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ... ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,  ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΛΠ; ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ; ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απύλωτο βαρέλι έχει καταντήσει η χώρα αυτή και οι κύριοι υπεύθυνοι ΓΑΠ και σια, παραμένουν ανενόχλητοι και στο απυρόβλητο !!!
    Τα απίστευτα αυτά δωσίλογα καθάρματα δεν άφησαν τίποτα όρθιο !!!
    Από που να πιάσεις και από που να αρχίσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνε μ´ αυτά τα Wikileaks και τις αποκαλύψεις τους που αφορούν την Ελλάδα ξέρεις αν έγινε κάποια σχετική έρευνα από κάποιον Εισαγγελέα ή τα έθαψαν κι αυτά; Αν θυμάμαι καλά ένας αμερικανός πρέσβης είχε γράψει στον προιστάμενό του στην Ουάσινγκτον ότι είχε στρατολογήσει πασόκους δυσαρεστημένους υπαλλήλους της ΕΥΠ. Αν είναι αλήθεια αυτό είναι τραγικό είναι ο ορισμός της Κατασκοπείας. Έχει γίνει κάτι γι αυτό, κάποια έρευνα, ξέρεις κάτι; Γιατί νομίζω ότι απ´ αυτό πρέπει να ξεκινήσει ο κ. Δένδιας. Και δεν είναι δύσκολο νομίζω να βρειτην αλήθεια. Πόσοι ήταν οι δυσαρεστημένοι πασόκοι εκείνης της περιόδου; Πρέπει να καθαρίσει την υπηρεσία από τα κάθε λογής λαμόγια πρακτορίσκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως αυτή η γενικότερη χαλαρότητα είναι και αποτέλεσμα της διαδοχικής διοίκησης της εν λόγω υπηρεσίας απο διπλωμάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΛΑΡΟΙ. ΑΠΛΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ...

      Διαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΓΡΑΦΕΙΟ" ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ !!! ΜΠΟΥΤΙΚ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΤΙΚΙΟΥΡ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σημασια εχουν ολα αυτα ;
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ και αυτοι που παρουσιαζονται σαν υπουργοι και τα λοιπα , δεν ειναι παρα πιονια των κατακτητων .
    Τα παντα ειναι διαλυμενα και οδηγουμαστε σε σφαγεια που η ανθρωποτητα ΠΟΤΕ δεν ειδε και ακουσε .
    Αν αυτος ο Δενδιας δεν ηταν κατοχικο οργανο , θα τον εβαζαν σε ευτην την θεση ;
    Καθομαστε και ασχολουμαστε με αχυρανθρωπους και η Ελλας ΧΑΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωνσταντίνε αλήθεια τι θα γινόταν στις ΗΠΑ αν διέρρεε κάποιο τηλεγράφημα του Έλληνα πρέσβη στην Ουάσινγτον προς το ΥΠΕΞ στην Αθήνα που θα ανέφερε ότι έχει στρατολογήσει υπαλλήλους της CIA ή του FBI ή της NSA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τι θα γινοταν δηλαδη , αν μερικα πρασινα σκουληκια , πηγαιναν στην παραλαβη ενος κατοχικου υπουργειου , με εναν "νεο" κατοχικο αχυρανθρωπο ;
    Σημαδια ειναι οτι μας οδηγουν , βαση σχεδιου , στο χαος .
    Αυτα , πιστευω , ειναι κενου περιεχομενου .
    Το σημαντικο ειναι να ετοιμαστουν οι Ελληνες , για ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ και πολεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για συγκρινετε φατσε παπουτσιου γκολτεν και δαναις ειναι πανομιοτιπες ε και οι τρεις κατοχικοι και οι τρεις φασηστες και οι τρεις το ιδιο και το αυτο και οι τριε ςεπαναστατες και οι τρεις στημενει στα 4 και τι καναν οι δυο δερναν τον κοσμο και τον ποτιζαν λιγμενα χημικα ε ορε αυτοι τι θα κανει μα φυσηκα το ιδιο ορε εχετε να φατε χημηκο και ξυλο μην κατεβει και ο ιδιος με στολη τον ματ και μας δερνει ασε ξερω τι λεω τοσα χρονια νεοδουλεις ειμουν και τον ξερω καλα ορε θα φαμε ματσουκη που θα ειναι ολο δηκομας και εσεις μου λετε οτι δεν ηταν η ευπ απλος τον γραψαν στα αρχιδιατους και καλα καναν ορε ξεχασατε τον νομο για την κουκουλα πιος τον περασε μα φυσηκα αυτος ο κουκολοφορος που ψηφησε νεολακης σε ολα και κοψαν τις συνταξεις και του ςμηστους του κοσμακοι ειναι ενας απο αυτα τα αφηρματα που καταργησαν την δημοκρατια στην χωραμου και τον θελω κρεμασμενο οπως και τους αλλου ς μπασταρδοπουλος και αυτος κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κων/νε εχεις υπόψη σου όταν αναλαμβάνει ο νέος αρχηγός της CIA ή της KGB ή της MOSSAD εάν επισκέπτεται τον Έλληνα πρέσβη στις εκει πρωτεύουσες για να του δώσει αναφορά για τη λειτουργία των υπηρεσιών τους όπως έκανε εδώ ο Μπίκας στον αμερικανο πρέσβη; Θα ήθελα να το ψάξεις σε παρακαλώ θα ήθελα ένα σχόλιό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε οι αθλιοι του gap διοικηση της ευπ ειχαν στην ιστοσελιδα της ευπ πρωθυπουργο ακόμη και χτες τον αθλιο παπανδρεου (ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ αντιθέτως εχουν τις τιμες του κυλικειου!!!!!!!!! και δεν τους εχουν πεταξει ΑΚΟΜΗ απο το παραθυρο????
    Ανοιξτε κανα παραθυρο να φυγει η χολερα

    η οπως λεγαμε παλια "ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]