Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμία έρευνα δεν θα γίνει για τις ευθύνες όσων μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Για το καλό της χώρας λέει…


Κάποιοι αφελείς, ακόμα και δημοσιογράφοι, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, ανησυχούσαν μήπως οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις επιφέρουν συνταγματικά… παραγραφή των (ενδεχόμενων) ποινικών ευθυνών μελών της κυβέρνησης Παπανδρέου σε ότι αφορά την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υπογραφή των αντισυνταγματικών μνημονίων. Γιατί άραγε ανησυχούσαν; Δεν είχαν παρά να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά τι σκόπευε να κάνει και αμέσως θα έλυναν τις απορίες τους. Τι είπατε; Είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει εξεταστική; Ελάτε τώρα. Μάλλον δεν θα ακούσατε καλά.

Σήμερα λοιπόν, βοούν όλα τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο ότι επήλθε συμφωνία στην τρικολόρε συγκυβέρνηση του μνημονίου, δηλαδή μεταξύ…. της ΝΔ και των εξαπτέρυγων (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως έρευνα. Για το καλό της χώρας λέει το κάνουν!!!!

Πολλοί αφελείς ψηφοφόροι της ΝΔ που στήθηκαν στις ουρές, γιατί πίστεψαν ότι ψηφίζοντας τον κ. Σαμαρά θα επιτύχουν την τιμωρία των (ενδεχομένως;;;) υπευθύνων του ΠΑΣΟΚ, ας ψάξουν τώρα να βρουν την ψήφο τους.

Δεν θα κουραζόμαστε να το λέμε, μέχρι να το αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας, πως το πολιτικό μας σύστημα είναι θεατρικό, γι αυτό είναι και σάπιο. Δηλαδή δεν βασίζεται σε πραγματικές πολιτικές αντιπαραθέσεις και πραγματικό αλληλοέλεγχο μεταξύ των κομμάτων, αλλά σε ψεύτικες ρηματικές «κοκορομαχίες», προκειμένου να δημιουργούνται ψυχολογικά διλήμματα και να περιμαντρώνονται οι ψηφοφόροι στα κομματικά τους μαντριά. Η πραγματική πολιτική ασκείται με απόλυτη συμφωνία στα παρασκήνια. Δυστυχώς όμως, αυτή η παραπολιτική, επειδή ακριβώς είναι πίσω από το φως της δημοσιότητας στο σκοτάδι, δεν εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, όπως θα τα εξυπηρετούσε μια πραγματική πολιτική αντιπαράθεση στο προσκήνιο.

Την συγκυβέρνηση που έχουμε τώρα, την είχαμε επακριβώς προβλέψει από αυτό εδώ το blog από την αρχή, από την Άνοιξη του 2010. Είχαμε πει ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα είναι η έσχατη προσπάθεια που θα κάνει το θεατρικό πολιτικό σύστημα για να διασωθεί, εγκαταλείποντας τον θεατρινισμό του. Τότε φαινόταν αδιανόητο να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τώρα όμως μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό. Εννοείται πως η αναζήτηση ευθυνών τώρα πια, είναι το μόνο που δεν τους απασχολεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ορε ελληνες ξυπιος λαος που πιαστικε μαλακας πιες ευθηνε ς και για πιους ενοχους για αυτους δεν υπαρχουν ενοχοι ο προδωτης μπορει να δικαση προδωτη ορε δεν πατε καλα καθολου μου φεναιτε και απο πιον να δικαστουν απο τον χοντρο τον κακο και τον ασχημο δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μιαλα ορε ο ενας θα καλυπτει τον αλον χρονια ετσι δεν γινοταν ε ετσι θα συνεχησει να γιναιτε γιτι ορε να το αλλαξουν αφου τον λαο τον ξαναπιασαν μαλακα τιποτα δεν γιναιτε αφου δεν αποφασηζουμε να παρουμε την τυχι σταχεριαμας καλη συνεχια ορνια στο ιδιο μοτιβο και καλη προδωσια ορε λαε τι σουμελε να παθεις και απο το συστηματακη τον μπουσολα να χασεις στην υγια τον κοροιδων και σε αυτη την χωρα εχει αρκετα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ποτε δυνατον ο προδοτης να δικαση προδοτη ;
    Ο Θεος ομως τους ΔΙΚΑΣΕ και αυτην την καταδικη ΔΕΝ μπορουν να την αποφυγουν .
    Ουτε ψυλλος στον κορφο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένατε δηλαδή ???
    Κάτι το διαφορετικό ?
    Αφού ηεταιρεία είναι μόνο μία !!!
    Δεν το είχατε καταλάβει ???
    Τώρα θα καταλάβετε πολλά......
    Οι δηλώσεις του υπερυπουργού.... ότι οι τροικανοί και οι τοκογλυφοι και οι εγκατασταθέντες γκαουλάιτερς, είναι "φίλοι και συνεργάτες μας", ελπίζω να σας ξυπήσουν....
    Θυμάσθε κάτι παλιές ταινίες με τον Α.Μάτσα που έλεγε ότι "Οι γερμανοί (κατακτητές) είναι φίλοι μας, ήλθαν για να μας βοηθήσουν κλπ"
    Ίδια γεύση που λέμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]