Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ μπορεί να απαιτήσει η Παπαχρήστου!

Νομικοί αθλητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι η Βούλα Παπαχρήστου που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες…λόγω ρατσιστικού σχολίου, δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.

Κρίνουν ότι η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή).

Για να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει: α) Δική της απόφαση, β) Απόφαση της ΔΟΕ, γ) Πειθαρχική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ. Δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει οπωσδήποτε ένα από τα τρία παραπάνω. Με δεδομένο ότι η αθλήτρια είχε υψηλές επιδόσεις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετείχε σε χρυσοφόρα meeting, μετριοπαθείς οικονομικοί κύκλοι υπολογίζουν τις απώλειες της αθλήτριας και του προπονητικού team στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα προέρχονταν από χορηγίες εταιρειών αθλητικών ειδών και κρατικές επιχορηγήσεις. Απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να εγείρει και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται στριμωγμένος μετά το ντοπάρισμα Χονδροκούκη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. δεν πάτε καθόλου καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Χαρδαβέλα φίλε μου... Στον Χαρδαβέλα πες τα

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε φίλε; Υπάρχει νομική προσέγγιση. Μπορεί να γίνει

      Διαγραφή
  2. Ας μην το λεγε η ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις απάντηση και ανάλυση; Ας την κάνουμε, να δούμε ποιοί είναι ξεφτίλα. Λοιπόν, η Αθήνα έχει γεμίσει από αφρικανούς λαθρομετανάστες; Ναι ή όχι; Φυσικά ναι, και δεν είπε ψέματα. Υπάρχουν κουνούπια του Δυτικού Νείλου; Φυσικά υπάρχουν και δεν είπε ψέματα. Το ότι στατιστικά αυτα τα προερχόμενα εξ Αφρικής κουνούπια θα τσιμπήσουν και αφρικανούς, είναι ψέμα; Φυσικά όχι. Το σπιτικό φαγητό σε πείραξε; Τρεις αλήθειες και μία ειρωνία κι εσύ μένεις εκεί; Ας πάμε σε αυτά που ΔΕΝ σε πειράζουν. Ο λαός εξαθλιώνεται, του λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο, η χώρα καταρρέει οικονομικά και απειλείται κοινωνικά, υπάρχει μείζον θέμα εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας, αλλά κανένας από τους παρατρεχάμενους να την καταδικάσουν δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Αντίθετα, έγιναν και συγκυβερνήτες (μην χέσω) για να χρυσώνουν το χάπι. Άσε μας ρε μεγάλε. Μας συμπεριφέρονται όλοι σαν παρίες, μας καθυβρίζουν καθημερινά όλοι κι εσύ κόλλησες με ένα "ανέκδοτο" που κυκλοφορούσε και επανέλαβε μία αθλήτρια; Γιατί δεν κάνεις ντόρο που κυκλοφορεί ελεύθερος ο ΓΑΠ, που έφυγε κλείνοντας εις βάρος της Ελλάδας συμφωνίες ο Παπαδήμος, που ο Παπακωνσταντίνου επίσης κυκλοφορεί ελεύθερος (και τόσοι άλλοι, που δεν βρίσκω λόγο να τους αναφέρω); Γιατί δεν βγαίνεις στα μπαλκόνια του διαδικτύου να απαιτήσεις το κεφάλι εκείνων που σε πρόδωσαν; Αλλά βρίσκεις όλη τη δύναμη να καταδικάσεις μία αθλήτρια επειδή είπε κάτι και ζήτησε μετά συγνώμη. Όλοι αυτοί που έχουν συμφωνήσει στην εξαφάνισή σου, όλοι αυτοί που σε κατέστρεψαν όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησαν αλλά συνεχίζουν απτόητοι το "έργο" τους. Γιατί δεν σε βλέπω να τους τα χώνεις; Μήπως επειδή το κόμμα είναι υπεράνω όλων; Οπότε, άστο... μην το συνεχίζεις. Αληθειες είπε η κοπέλα, αλλά η αλήθεια ενοχλεί, πάντα. Κι επειδή τους ενόχλησε, την διέγραψαν. Ποιός; Ο Κούβελος που ξέχασε να βάλει στη φορολογική του δήλωση 1 εκατ. δολάρια. Αυτός που πήγε να σε κλέψει, αυτός που τον κάλεσαν σε απολογία και πήγε με την γυναίκα του (γιατί άραγε;), αυτός που δεν ξέρουμε αν τελικά πλήρωσε έστω και πρόστιμο για απόπειρα φοροδιαφυγής, τιμώρησε χωρίς διαδικασίες (ούτε Θεός να ήταν) μία κοπέλα που ζήτησε δημόσια συγνώμη. Λυπάμαι πολύ, αλλά ούτε την λογική, ούτε τον ανθρωπισμό, ούτε την πολιτική σου κλίση μπορώ να ακολουθήσω. Είσαι πολύ ψηλά για εμένα τον άμαθο. Μόνο, που εκει ψηλά που είσαι, βλέπω τι έχεις πατήσει για να ανεβείς. Βλέπω κάτω από τα παπούτσια σου. Κι εκεί έχει πολύ αίμα... πάρα πολύ, και δεν είναι δικό σου. Η ανωτερότητα της σκέψης σου καταστρέφει ανθρώπους και την λογική. Θέλεις να σου δώσω ένα "λάκτισμα" για πραγματικό αγώνα; Γράφε λοιπόν: όσο τα σκυλιά των πλουσίων θα ζούνε καλύτερα από τα παιδιά των ανέργων, αυτός ο κόσμος θα γεννά ανισότητες και ηλίθιους που τις αναπαράγουν στο όνομα του... ανθρωπισμού

      Διαγραφή
    2. Ωστε να μην μιλαμε , γιατι θα ειμαστε ξεφτιλες ;
      Μαλλον υπανθρωπος θασαι , και δεν ξερεις την σημασια των λεξεων .

      Η κοπελα ειπε τα αυτονοητα , αλλα οι αριστεροι φασιστες και τα λοιπα ναζιστικα κομματα , με εντολες των κατακτητων προσπαθουν να μας τρομοκρατησουν .
      Με το που ζητησε συγνωμη ομως , τους δικαιωσε , διοτι συγνωμη ζητας οταν κανεις κατι λαθος .

      Αν ηταν αληθινοι αθλητες , θα ειχαν και νου υγιες και δεν θα δεχοτουσαν να πανε στο πανηγυρι της κοκας κολας και της ντοπας ουτε οι αλλοι κοκα-κολανικες , επειδη ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να μας φιμωσουν και να δεχθουμε την αντικατασταση μας με λαθρεποικους , αλλα και γιατι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ γνωριζουν οτι οι αποδοσεις των αθλητων , ΔΕΝ ειναι φυσιολογικες .
      ΟΛΟΙ γνωριζουν τα αισχη που γινονται στα κοκα-κολιστικα χωρια .
      ΟΛΟΙ γνωριζουν οτι την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ την πεταξαν στα σκουπιδια , προ πολλων ετων .
      Δεν αντιπροσωπευουν ΚΑΝΕΝΑΝ παρα την τσεπη τους και συνδραμουν στα σχεδια της παγκοσμιοποιησης .

      Πολλα ακουγονται και λεγονται , αλλα η ουσια ειναι οτι οποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτη η εκτελεση της κοπελας απο την κατοχικη κυβερνηση , και τι μηνυματα περασαν , εχει μεσανυχτα και δεν εχει δικαιωμα λογου , διοτι ΟΥΔΕΜΙΑ αξια εχει η γνωμη του ενος ΑΣΧΕΤΟΥ .
      Αυτη ειναι η αληθεια .

      Διαγραφή
  3. Ας κάνουμε έναν διαγωνισμό political correct έκθεσης ιδεών με θέμα: " Με τόσους Αφρικανούς λαθρομετανάστες στην Αθήνα τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου θα..."

    Σίγουρα κανείς μπορεί να γράψει πολλά political correct στιχάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χώρα είναι ο ενορχηστρωμένος ρατσιστικός στόχος όλων των επισήμων και ανεπισήμων "κέντρων" της υφηλίου, δεν το βλέπετε;
    Τι τεμπέληδες, τι απατεώνες, τι βρωμιάρηδες, τι τι τι...αλλά ας έρθουμε και στην αγία οικογένεια, που μας έκανε την τιμή να μας κυβερνά 30 χρόνια..όταν ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός της αναφέρεται στην χώρα, που διεμόρφωσε ο πατέρας του και υπηρέτησε και αυτός από διάφορους θώκους, ως "διεφθαρμένη χώρα" και ο αντ' αυτού αδελφός του, πρωθυπουργούντος του πατρός του, έχει εκφρασθή για "καταραμένη χώρα"¨(Νέμεσις περιοδικό)...τότε τι καθόμαστε και συζητούμε, όπερ έδει δείξαι η κακοδαιμονία μας.
    Το ότι κάποιοι μή αργυρώνητοι( δεν αναφέρομαι σε αυτούς..την δουλειά τους κάνουν) δεν καταλαβαίνουν αυτονόητα πράγματα με οδηγεί στο συμπέρασμα πως πλείστοι εξ' ημών Έλληνες είναι γεννημένοι με υπαλληλική νοοτροπία και εκχωρούν ευχαρίστως τα "επιχειρηματικά" τους ιδιοκτησιακά δικαιώματα στα μεγάλα συμφέροντα προκειμένου να έχουν ένα ξεροκόματο, μη υπολογίζοντας ότι αυτό δεν είναι αναστρέψιμο, ούτε γιαυτούς, ούτε για τους απογόνους τους.
    Δηλαδή μπορεί να είμαστε αδέλφια, από την ίδια οικογένεια, αλλά ζούμε σε άλλη χώρα...
    Με τις παρούσες συνθήκες αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, που κάποιοι, ανώτεροι νόες, οφείλουν να βγούν από το καβούκι τους και να το αντιμετωπίσουν με προτάσεις προς νέες πολιτικές(και πολιτειακές ίσως!) συσσωματώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να καταλαβουν τι λες !
      Δεν διαβαζεις ; Αλλος καλα της εκαναν , αλλος πουλαει την αξιοπρεπεια και την ελευθερια του λογου για 4 εκτ ! Γιατι οχι 3.5 εκτ ;
      Την ανακοινωση των αλλων "αθλητων" δεν ντραπηκαν που την εγραψαν ;
      Και η κοπελα ακομη ειπε οτι εγω ειμαι ΜΟΝΟ αθλητης !!! και τιποτα αλλο ! και ζητησε και συγνωμη απο τους συνεργατες των κατοχικων δυναμεων .

      Ο πρωτος και μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι η αμορφωσια . Και ΜΟΝΟ ενα ΘΑΥΜΑ θα μας βγαλη απο τον ταφο .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]