Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμμένος: Ο Βενιζέλος ας θυμηθεί τις υπογραφές του και μετά να... μιλάει


Ο πρόεδρος του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος προσερχόμενος σε συγκέντρωση του κινήματος που πραγματοποιήθηκε στη Παιανία με ομιλία του, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο κ. Βενιζέλος σήμερα τόλμησε να μιλήσει για υπογραφές, και ρώτησε ποιες βάλαμε εμείς;
Θα του θυμίσω αυτές που έβαλε εκείνος.
Ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε τις δύο δανειακές συμβάσεις, οι οποίες «σκότωσαν» την ελληνική οικινομία.
Ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε τα δύο μνημόνια τα οποία εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό.
Ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε σαν εξεταστική επιτροπή την αθώωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια, για τα οποία είναι προφυλακισμένος. Ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε τη σύμβαση για τα υποβρύχια ενώ ήξερε ότι πρόκειται περί σκανδάλου και σήμερα δεν μπαίνει βίδα στα υποβρύχια.
Ο κ. Βενιζέλος έβαλε και υπογραφές για τράπεζες που δάνειζαν τους ιδιοκτήτες τους, αυτά τα ερευνά τώρα ο εισαγγελέας.
Ο ελληνικός λαός δεν θα ξαναεπιτρέψει να υπογράψει εκ μέρους του.»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ουτε ΑΥΤΟΥΣ ουτε ΕΣΑΣ θα συγχωρεσουμε που σωπασατε και βγηκατε τωρα στα "καγκελα" με οτι σαβουρα βρηκατε , να μας ελευθερωσετε !(;) .
    Ο Αγγλοσαξωνικος κοινοβουλευτισμος , ξεφτιλισε και ΣΚΛΑΒΩΣΕ την Πατριδα . Οσοι υπηρετησαν αυτο το εκτρωμα , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ .
    ΕΙΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΗΝ ΝΤΠ , ΔΙΟΤΙ ΒΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ , ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ , ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΑΣ ΕΔΕΙΝΕ Η ΕΥΡΩΦΙΔΟΦΩΛΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]