Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτή επιστολή στους χαφιέδες, τους κατάσκοπους και άλλα τέτοια ανδροειδή

Χαφιέδες πράκτορες καθίκια σιχαθήκαμε το Ναζιστικό γκεσταπίτικο στυλάκι σας.
Πολύ πιθανόν η εισαγωγή μου να τράβηξε την προσοχή σας προδοτικά σκουπίδια.

Εδώ είναι Ελλάδα ρε κερατάδες, δεν είναι σαν τις μπανανίες της Βόρειας Κορέας όπου οι ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες σας μπορούν και κάνουν ό,τι γουστάρουνε με τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Βάλτε μυαλό κατάσκοποι και ενωθείτε με τον Ελληνικό λαό.

Ο στρατός μας δεν πρόκειται να επιτεθεί εναντίον μας και όταν σας πιάσουμε προδότες πρέπει να έχετε έτοιμες πολύ πειστικές δικαιολογίες για την συνεργασία σας μαζί τους.
Η Ελλάδα δεν ανέχεται πια τους βρυκόλακες που κρύβονται πίσω απ ’τις μυστικές υπηρεσίες τα πισώπλατα μαχαιρώματα το σκοταδισμό και τις άνανδρες επιθέσεις τους ενάντια στο λαό μας.

Θάρρος και ανδρεία δεν είναι να δουλεύετε με τους προδότες, αλλά να σταματήσετε να γονατίζετε μπροστά τους, να σηκωθείτε όρθιοι και να πείτε ΟΧΙ στο φασισμό που επιβάλουν στη χώρα.

Πείτε ότι θέλετε για μας αλλά να θυμάστε πως εμείς τολμάμε να αντιστεκόμαστε στη δικτατορία, που ξέρετε πολύ καλά ότι στήνουνε, την ώρα που εσείς κρύβεστε στα μέγαρα τους παίζοντας το ρόλο που σας έθεσαν για την κατάργηση του Συντάγματος και της ελευθερίας μας.

Σας σιχαίνομαι, είστε το αντίθετο ακριβώς απ’ αυτό για το οποίο οι πρόγονοι μας χύσανε ποτάμια αίματος. Πολέμησαν, δολοφονήθηκαν, κρεμάστηκαν κατά χιλιάδες για να έχετε ΕΣΕΙΣ ελευθερία και δικαιώματα και τώρα ΕΣΕΙΣ συμμετέχετε στην παράνομη κατάργηση των κατακτήσεων τους.
Ποιος να το φανταζόταν πως μορφωμένοι σαν κι εσάς θα’ ταν τόσο πρόθυμοι στο να χτίσουν ένα κόσμο όπου όλοι (κι εσείς οι ίδιοι) θα ζουν μέσα στο φόβο κάτω από τη σκιά μιας τυραννίας;

Σηκωθείτε, κοιτάξτε τα παιδιά στα μάτια και αναλογιστείτε αν πραγματικά το αξίζει ο λαός μας τέτοιο τέλος.

Λέξεις κλειδιά: επίθεση, βόμβα, μουσουλμάνοι, όπλα, στόχος, νέα τάξη πραγμάτων, έκρηξη, ντουφέκι, αυτόματο, μπερέτα, καραμπίνα, μπαρούτι, σχέδιο, ρουκέτα, χειροβομβίδα, ΣΙΑ, ΕΥΠ, ΚΥΠ, ΕΑΤ ΕΣΑ…

Αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]