Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο τούρκος Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί πρέπει να απελαθεί άμεσα


Η επίσκεψη στην Θράκη του τούρκου εθνικιστή και αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων», έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα (28/6/2012) έξω από το τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη. Και δεν είναι μόνο η επίσκεψη ενός ορκισμένου εχθρού της Ελλάδας που δημιουργεί τις εντάσεις, ούτε πως η δράση των «Γκρίζων Λύκων» κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο είχε ξεπεράσει τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας και του χειρότερου δολοφόνου. Η επίσκεψη του συγκεκριμένου πολιτικού «ανδρός» της Τουρκίας, σηματοδοτεί την ευθεία πολιτική εισβολή της Άγκυρας στην εσωτερική πολιτική, στην ειρήνη και την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ελλάδας, αφού ο συγκεκριμένος «επισκέπτης» σε κάθε του φράση αμφισβητεί την Συνθήκη της Λοζάνης και προτρέπει (άμεσα) σε έμπρακτη αμφισβήτηση τους μουσουλμάνους της Θράκης, τους οποίους συνεχώς αποκαλεί «Τούρκους».

Τα παραπάνω στοιχειοθετούν απόπειρα εκτροπής της ειρηνικής συμβίωσης Ελλήνων πολιτών στο εσωτερικό της Ελλάδας και θα έπρεπε να παρέμβει φυσιολογικά κάποιος εισαγγελέας (προτιμότερο θα ήταν να παρέμβει το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ο κύριος Αβραμόπουλος έχει άλλες υποθέσεις, όπως «η προετοιμασία της επίσκεψης του Νταβούτογλου στην Αθήνα, όπου θα συζητήσουν για την προετοιμασία της δικής του επίσκεψης στην Άγκυρα»(!!!), όπως δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους…).
Αλωνίζει στη Θράκη, λοιπόν, ο τούρκος εκπρόσωπος μίας σπείρας διεθνών εγκληματιών και προκαλεί τον Ελληνισμό. Αυτά, βέβαια, τα κάνει φρουρούμενος από 2 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, καθώς και με συνοδεία «Γκρίζων Λύκων» που ήρθαν από την Τουρκία και που έχουν αναλάβει –προφανώς- την προσωπική του φρούρηση.

Οι Ελληνικές αρμόδιες αρχές –δυστυχώς- παρατηρούν το «φαινόμενο» και καταγράφουν όλα όσα λέγονται και γίνονται, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, αφού φαίνεται πως υπάρχει σαφής έλλειψη πολιτικής βούλησης από την πλευρά των Αθηνών.
Ο νεο-πατριωτισμός των νέο-κυβερνώντων δοκιμάστηκε πριν καν καθίσουν επισήμως στα κυβερνητικά έδρανα της Βουλής. Σε αυτήν την δοκιμασία, από έναν τυχάρπαστο γυρολόγο –πλην όμως αρχηγό μίας εγκληματικής οργάνωσης-, η κυβέρνηση Σαμαρά εμετρήθη και εβρέθη ελλειπής.
Δυστυχώς, στην Θράκη (και ίσως αύριο στην Ρόδο ή στα Γιάννενα) ο κάθε τυχοδιώκτης μπορεί να κινείται ελεύθερα και να προτρέπει στην δημιουργία έντασης στο εσωτερικό της χώρας, στην δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και στην εν γένει δημιουργία συγκρουσιακών υποδομών μεταξύ Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι έχουν απλώς διαφορετικό θρήσκευμα.


Ας διαβάσουμε, όμως, το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ από την «πορεία» του τούρκου εθνικιστή και «Γκρίζου Λύκου», Μπαχτσελί, στην Θράκη:

"Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία"
Ο "γκρίζος λύκος", ούρλιαξε στη Θράκη

Στην Θράκη «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία «Τούρκων» στη δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία». Ο προκλητικός πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης έφτασε στη χώρα μας περνώντας οδικώς στη χώρα μας από την Ανδριανούπολη, στον Έβρο. Η ομάδα που συνοδεύει τον Μπαχτσελί αποτελείται από 15 άτομα όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.

Ο ίδιος αμέσως επισκέφθηκε το χωριό Μέγα Δέρειο. Εκεί Μουσουλμάνοι της περιοχής που έφτασαν και από τα γύρω χωριά τον υποδέχθηκαν με ενδείξεις χαράς. Ο Μπαχτσελί στην προκλητική ομιλία του στο χωριό δήλωσε «γνωρίζω πως η "τουρκική" μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων αργότερα επισκέφθηκε τον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ. Εκεί στην ομιλία του ο Μπαχτσελί ισχυρίστηκε πως το τροχαίο δυστύχημα που σκοτώθηκε ο Αχμέτ ήταν «ύποπτο» και δήλωσε πως ο Σαδίκ Αχμέτ ήταν «ο άνθρωπος αυτός ήταν η ελπίδα, η ανάσα αλλά και ο στόχος των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης. Ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να λέει πως είναι Τούρκος και ο ίδιος έκανε σημαία την Τουρκική ταυτότητα και την Μουσουλμανική ύπαρξη. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι "Τούρκοι της Θράκης" υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι'aαυτο είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, oι οποίοι προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα».
Ο Μπαχτσελί κατευθύνεται προς την Κομοτηνή όπου θα επισκεφθεί το προξενείο της Τουρκίας.
Onalert
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Γιατί ο κόσμος εκεί στη Θράκη δεν κάνει κάτι;; Αυτός πρέπει να φάει "σούτια" αμέσως έξω, πως το επιτρέπει η Κυβέρνηση; Αυτοί δεν είναι φασίστες Εθνικιστές που σαμποτάρουν τη χώρα μας; Εμείς γιατί δεν πάμε να κάνουμε το ίδιο εκεί πέρα, στη χώρα τους; Αχ, μας έχουν αποβλακώσει τελείως. Μπράβο τους, τα κατάφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμαμαι εκεινο του "εκσυγχρονιστή" Σημιτη ..
    οτι ο Ελλαδα δεν διεκδικει τιποτα...
    ετσι Καταφεραν την ΑΝΟΧΗ..?
    Να "δημιουργησουν" τουρκικη "αξίωση" σε Ευρωπαικο εδαφος.. ?
    Προφανως ισως & με το "ΑΖΗΜΙΩΤΟ".. ?
    & Γιατι αυτη η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ συμπεριφορα δεν κανει τον γυρω του κοσμου απο τα ΜΜΕ.(τουλαχιστον)
    & Γιατι δεν ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ το ΙΔΙΟ ..στα εδαφη μεχρι τα στενα του Βοσπορου.
    ερωτηματα που δεν εχουν απαντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?!?!?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ?!?!?!?!?

    ........ΑΧΧΧΧΧΧΧ ...... ΞΕΧΑΣΑ,
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ .....
    ... ΣΟΡΡΥ, ΞΕΧΑΣΑ ....... ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ !!!

    ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ", ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", ΤΩΝ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" .....
    ...
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ "ΑΔΕΡΦΩΝ" (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΑΛΒΑΝΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ..... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ..... !!!!!

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ......
    ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΉΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ..... ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΚΑΙΟ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟ, ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!) Η ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ, ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΩΝ, ΜΑΟΪΣΤΩΝ, ΛΕΝΙΝΙΣΤΩΝ, ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ 1912 (ΓΙΟΥΥΥΥΧΟΥΥΥ)
    (ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΡΔΙΖΩ 400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΩΝ ΙΔΕΩΝ )

    ... (ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΕΧΩ, ΕΧΩ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ 97 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΟΥΣ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΧΩ (ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ)(ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) !!!! .......... ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΙΙΙ, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΙΙΙΙΙ !!!!!)

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ?!?!?
    "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ" ?!?!?!?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΝΕΥΡΙΚΟ)

    ΘΕΛΕΙ Η Π@ΥΤ@Ν@ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ...!!!!!
    (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....)

    ΣΗΜ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Α*Κ*Ρ*Ι*Β*Ω*Σ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ?!?!?!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΑΚΙΡΙ !!!! (ΚΕΡΑΤ(ΟΥΚΛΗ)ΔΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]