Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι οι Aμερικανοί πολίτες καλούνται να δεχθούν εμφύτευση μικροτσίπ

To νομοσχέδιο "υγειονομικής φροντίδας" προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους Aμερικανούς πολίτες!

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!

Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β': Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση ("Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).

Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!

Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!

Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ - Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών ("Subtitle C - National Medical Device Registry") ο οποίος αναφέρει ότι:
"Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το'αρχείο') με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή....η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή..."
Με απλά λόγια, όποιος Aμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών.

Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.

Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Επαλήθευση της Αποκάληψις του Ευαγγελιστού Ιωάννη.Κεφ.ΙΓ εδάφιο 16-18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην λετε μαλακιες με τον σχιζοφρενη εβραιο πρακτορα ρε σεις. που σκατα γνωριζετε οτι λεει κατι τετοιο εβραιοπροσκυνημενοι

      Διαγραφή
  2. Είναι απίστευτο πόσοι νόμοι έχουν ψηφιστεί τελευταία στις ΗΠΑ που έχουν μετατρέψει την περιορισμένη δημοκρατία που ίσχυε σε ένα απολύτως στρατοκρατούμενο πολίτευμα.
    Ο στρατός έχει δικαιοδοσία να εισβάλει όποτε θέλει στο σπίτι οποιουδήποτε αμερικανού πολίτη χωρίς καμια άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά συγκλονιστικό, έχω ανατριχιάσει!! Παναγία μου, φύλαγέ μας από αυτά... Σοβαρά μιλάω, δεν κάνω πλάκα... Μπα, ελπίζω να μην προλάβουν, τουλάχιστον όχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως η διατροφή του πλανήτη, η εργασία, η κατοικία και γενικά η ζωή όλων των ανθρώπων, είναι γνωστά από το τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου.
    Όλα τα έχει περάσει σαν οδηγίες ο .....ΟΗΕ (υποχείριο των γνωστών αφεντικών) και τώρα νομίζουν ότι έχει έλθει η εποχή της υλοποίησής τους.
    Βέβαια η αρχή γίνεται στις ΗΠΑ, που είναι πολυεθνικό κράτος, με πανσπερμία πολιτών,αλλά χωρίς κοινή ιστορία και κοινή εθνική συνείδηση και πιθανά να το επιτύχουν, αν δεν ξεσηκωθούν έγκαιρα οι πολίτες του.
    Στην Ευρώπη περνάει σιγά το όλο σκηνικό.
    Στη Γαλλία ήδη (αλλά και για όλη την Ευρώπη υπάρχει η σχετική οδηγία) έχει ήδη απογορευθεί η σπορά αγροτικών προιόντων, με παραγόμενους παραδοσιακούς σπόρους και η σπορά θα επιτρέπεται μόνο με ειδικούς σπόρους, που θα προέρχονται από συγκεκριμένες εταιρείες.
    Βοήθειά μας !!!
    Σίγουρα όμως ο Πανάγαθος Θεός μας έχει άλλα σχέδια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτο! Ο Ομπάμα θα εφοδιάσει 18.000 αστυνομικά τμήματα με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούν στο Αφγανιστάν. Θα χρησιμοποιήσουν δηλαδή τα ίδια μέσα παρακολούθησης εχθρού για να κατασκοπεύουν αμερικανούς πολίτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το νομοσχέδιο,είναι για εμφυτευσιμες συσκευές μικροτσίπ όπως βηματοδοτες κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]