Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" και η απορία "από πότε η δημοκρατία έχει εξαιρέσεις;"

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:

"Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.

Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να "καθαρίσουν"

Φουσκωτοί;
Ιδανικοί για την περίπτωση.

Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα".

Απλά και λαϊκά πράγματα.
Πιο απλά και λαϊκά δεν γίνεται.

"ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ" ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.

Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές.

Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε...

Τι να κάνουμε;...
Ας τους αντέξουν.

Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.
Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων...
Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν...

Τώρα να δούμε τους μπρατσωμένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κυνοβολείου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!

Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες. Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.

Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.

Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.
Έστω και για μια στιγμή.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.

Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά). Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.

Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε;...
Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν...) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.


Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς υποστήκαμε και αντέξαμε την κοινοβουλευτική τους δημοκρατία. Ήρθε η σειρά εκείνων που την δημιούργησαν να μετρήσουν τις δικές τους "δημοκρατικές" αντοχές απέναντι στο δημιούργημά τους, με "μέτρο" την "Χρυσή Αυγή".


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ...Μα όλα αυτά τα σύμβολα και τα "γκροτέσκα" τρομακτικά "εικονογραφήματα" το ίδιο σύστημα ,που τώρα ανησυχεί!, δεν τα προβάλλει στην παγκόσμια νεολαία, δεκαετίες τώρα, με όσα μέσα διαθέτει; ( tv, μουσική, ντύσιμο, τατουαζ,καρτούν, βίαιο πρότυπο, ΤΕΧΝΗ κλπ κλπ).
    Το σωστό ερώτημα, γιά τους ανησυχούντες, διατυπώνεται ως εξής:..... Μήπως αυτό που φοβούνται είναι το μακρύ χέρι, που θα κάνει την "βρώμικη" δουλειά, γιά το ίδιο το "άγιο" σύστημα τους;ΊΔΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σχεδιασμός εκείνος, που "καπελώνει" τη Δημοκρατία και παραδίδει την πατρίδα μας στα "χέρια" λίγων οικογενειών ...

    Ο σχεδιασμός εκείνος, του οποίου το σύνολο της λειτουργίας στηρίζεται στην παράνομη είσοδο του ΚΚΕ στη Βουλή.

    Αυτό αποκαλύπτει η σημερινή "επιτυχία" της Χρυσής Αυγής.
    Αποκαλύπτει το απόλυτο "μυστικό" του φασισμού της Μεταπολίτευσης.
    ............. ......................
    Από τους "νικημένους" Χουντικούς και τους "βασανισμένους" ΚΚΕδες μέχρι τους "θριαμβευτές" Πολυτεχνίτες "δημοκράτες" όλοι από την ίδια πρεσβεία παίρνουν εντολές.
    -------------------
    fnous -ΕΑΜ Β'- Η Χρυσή Ευκαιρία.

    http://www.youtube.com/watch?v=3Qm5pgLsMaY&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 8% δεν είναι τυχαίο κι ούτε αποτέλεσμα των ιδιομορφιών της ελληνικής κοινωνίας. Το 8% του ΚΚΕ είναι εξ’ αρχής προκαθορισμένο και συμφωνημένο μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον ... ………………………….

    …… … Αυτοί αποφάσισαν για ένα μέγεθος, το οποίο θα καθιστούσε το φασιστικό κόμμα έναν βολικό σάκο του "μποξ", για να παριστάνουν τους επαγγελματίες "δημοκράτες" οι πραγματικοί φασίστες του δικομματισμού ...Οι "ιδιοκτήτες" της πατρίδας μας ...

    Οι "τρόφιμοι" της αμερικανικής πρεσβείας Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες ...

    Οι ψεύτες, οι κουρασμένοι και οι γκαντέμηδες ...

    -----------------------------------
    fnous -ΕΑΜ Β'- Η Χρυσή Ευκαιρία.

    http://www.youtube.com/watch?v=3Qm5pgLsMaY&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτελους ενα σοβαρο μη υστερικο αρθρο.Μπραβο στον συγγραφεα συμφωνω απολυτα σε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλα και καθαρα .
    Για να δουμε ποτε οι Ελληνες θα δουν μπροστα στην μυτη τους .Ισως αν μεινουμε κανα 2-3 λιγοτεροι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλο και εκφραστηκο αθρο 400 χιλιαδων ελληνων και ομως τρομαξαν και χεστηκαν απο τα διμοσιογραφακια μεχρι τα αφεντηκατους ντοπια και ξενα ερχετε ξυλο το συστηματακη των προδωτων δεν τους προβαλε καθολου τωρα συστηματικα και το ομορφο πιο οτι ειναι και η γυναικα του μηχαλολιακου οικογαινιοκρατια και στην ακρο δεξια ρε μπασταρδοπουλοι οικογαινιοκρατια δεν εχουμε 30 χρονια και μα ςειπκαν το αιμα τωρα δεν σας αρεσει εγω δεν τους ψυφισα αλλα ουτε και αν στην πολητικη μην λεσ ποτε τωρα βαιβαια υποχρεουστε να τους προβαλετε η η εντολες ειναι μην παρουν περισοτερους και βγαλτε τα κακατους που δεν αρεσουν σε σας οχι μαλλων φοβαστε γιατι το συστηματακι που ειχατε στησει και τρωγατε τωρα αυτοι ειναι ανεξελεκτη και τι φοφαστε ορε νενεκοι και σας αφανισει ο λαος σας αφανισε ορε πρωδοτε εκανε το πρωτο βημα ορε νενεκοι στο επομενο δεν θα υπαρχει ουτε κομανετσι ουτε τουρκογλου και αγαπητιμου φηλοι σε ενα κρατος που λητουργη πληρες δικιο και κανονικη δημοκρατια τετια φαινομαινα δεν τα φοβατε εσεις ολοι μπασταρδοπουλοι φοβαστε γιατι σημερα δεν λητουργει το κρατος δηκαιου ουτε οι δημοκρατια οταν αποκατασταθη η δημοκρατια τα φαινομαινα αυτα τα αποβαλει ο λαος γιοκαρηνοι προδωτε το καταλαβατε αυτο εσεις το γενησατε το αυγο του φιδιου φιδια εφιαλτες ο λαο ςθα ξεμπερδεψει πρωτα απο εσας και μετα θα δητε θα ξεμπερδεψει και με αυτους περαστε τωρα φιδια μαζιτους καλα και μετα βλεπουμε μπασταρδοπουλι του κερατα κωννος αγραφιωτης καμενο συνεχηζουμαι να τους καψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι η ώρα της Ελλάδος δια να βγή απο το αδιέξοδο μιά άλλη κυβέρνηση Γεώργιου Παπαδόπουλου χρειάζετε σήμερα.. Είδαμε και την δεξιά, είδαμε και την Σοσιαλιστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε ποιό σημείο μας φέρανε.. Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε κάποιους νεους να δείξουν την αξία τους, αν κατέχουν.. Τα δύο κόμματα τα γηραία πλέον δεν μπορούν να ξελασπώσουν την Ελλάδα στο σημείο που την φέρανε.. Φοβούνται τα αφεντικά τους στην Ευρώπη, απο τες δηλώσεις Σαμαρά και Βενιζέλου.. Αρα δεν κάνουν δια συνέχιση της διακυβέρνησης του τόπου.. Νέα παιδιά νέο αίμα νέες ιδέες χρειαζόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα τάγματα της Χρυσής Αυγής είναι δυστυχώς τα τελευταία Ελληνικά πολεμικά τμήματα που μάχονται πλέον εντός των τειχών ,στους δρόμους της εκπορθημένης Ελλάδος, μιας και άνοιξαν τις πύλες οι προδότες του Έθνους και οι Δοσίλογοι και εισήλθαν οι Ασιάτες δούλοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]