Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρέμουν μια κυβέρνηση πατριωτών χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις!


Πανικόβλητοι οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι χρεωκοπημένοι εγχώριοι υπεργολάβοι τους από το ορατό πλέον ενδεχόμενο να μην σχηματιστεί μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας, ανακατεύουν ξανά την τράπουλα των εκβιασμών και απειλών.

Τρέμουν στην ιδέα μήπως προκύψει πατριωτική κυβέρνηση, χωρίς εκπτώσεις, δισταγμούς και εξαρτήσεις και θέσει επιτακτικά το θέμα της συνολικής επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών της υποτέλειας.

Μην τους ακούτε! Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ χωρίς την θέλησή της, όπως κατ΄ επανάληψη έχει υποστηρίξει η Λούκα Κατσέλη, αποκαλύπτοντας
εμπεριστατωμένη έκθεση της ίδιας της ΕΚΤ IV / Dec 2009. Legal Working Paper Series, που στοιχειοθετεί αυτή την άποψη.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου, με απύθμενη ξεδιαντροπιά και θρασύτητα, έφθασε στο σημείο να προτείνει ευθέως τη μετατροπή της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο!!!

Στον αντίποδα ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ, εκτιμά ότι «ο ελληνικός λαός έχει φθάσει στα όριά του», προσθέτοντας πως οι προσπάθειες που ζητούνται από τις χώρες θα μπορούσαν να επανεκτιμηθούν.

«Οι Γάλλοι εξεγείρονται και οι Έλληνες επίσης. Και ήταν επιτέλους καιρός» σχολιάζει σε άρθρο του στην εφημερίδα New York Times ο νομπελίστας οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν για τα αποτελέσματα των εκλογών σε Γαλλία και Ελλάδα.

Ο Πολ Κρούγκμαν τα βάζει με την επιμονή του Βερολίνου στην λιτότητα ως λύση για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και φέρνει το παράδειγμα της Ιρλανδίας, που αν και εφαρμόζει αυστηρά το πρόγραμμα περικοπών βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στην ύφεση.

«Περιττό να πω ότι στους Γερμανούς δεν αρέσει αυτό το συμπέρασμα ούτε στην ηγεσία της κεντρικής τράπεζας. Θα επιμείνουν στις φαντασιώσεις τους για ευημερία μέσα από τον πόνο, και θα επιμείνουν ότι η συνέχιση της αποτυχημένης στρατηγικής τους είναι το μόνο υπεύθυνο πράγμα που μπορεί να γίνει. Αλλά φαίνεται ότι δεν θα έχουν πλέον την αδιαμφισβήτητη υποστήριξη από το Ελιζέ. Και ότι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, σημαίνει ότι τόσο το ευρώ και το ευρωπαϊκό σχέδιο έχουν τώρα μία καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης από ό,τι πριν από μερικές ημέρες νωρίτερα» σημειώνει ο νομπελίστας οικονομολόγος.



Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αναμενόμενο δεν ήταν ?
    Δυστυχώς ο Ελληνικός Λαός και δη ο σκεπτόμενος τους έδωσε ένα σοβαρό κτύπημα, αλλά όχι το τελειωτικό, έτσι 35% του εκλογικού σώματος δεν προσήλθε στις εκλογές και από τους ψηφίσαντες, ψήφισαν ΝΔ:18% + ΠΑΣΟΚ: 13,5 % (και περίπου 7% ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ κλπ, που φυσικά δεν εκλέγονται) δηλαδή τους ίδιους προδότες εκ των οποίων πολλά από τα παλαιά ανίκανα και δωσίλογα ανθρωπάρια επανεξελέγησαν.
    Το δε 7% της Χ.Α είναι έκπληξη ή φυσική συνέπεια ?
    Τι να πούμε.....
    Με την ανοχή και προτροπή των τοκογλύφων αφεντικών τους οιαμετανόητοι και θρασύτατοι τενεκέδες, παρόλη την καταβυθισή τους, έχουν πάρει ανάσες και συνεχίζουν ώστε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο,
    προσποιούμενοι ότι δήθεν πήραν το μήνυμα και τις κατάλαβαν την εντολή του Ελληνικού Λαού.
    Τρίχες, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
    Με κάθε τρόπο προσπαθούν να τορπιλίσουν κάθε προσπάθεια που θα γίνει για Εθνική προσπάθεια.
    Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς ορισμένα μπουμπούκια (Ντινόπουλος, Γεωργιάδης κλπ Πασόκους,) πως τους πήρε ο πόνος και θέλουν να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να γελάς ή να κλαίς....
    Το δε ΚΚΕ είναι ότι ήταν πάντα,δηλαδή το βασικό στήριγμα του συστήματος.
    Ναι πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του, δεν έχει την παρούσα στιγμή τις ικανότητες και την πείρα ώστε να κυβερνήσει (έχει και ορισμένες ιδεοληψίες στα Εθνικά θέματα και τους λαθρομετανάστες) και τα υπάρχοντα προβλήματα είναι τεράστια.
    Πιστεύουν λοιπόν ότι θα εκθέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιμνημονιακά κόμματα στα μάτια του Λαού, ως πλήρως ανίκανα, ώστε στις επόμενες εκλογές να ξαναμαζέψουν τα πρόβατα στο μαντρί.
    Ως συνήθως, πλανώνται πλάνην οικτράν....
    Αν τολμούν ας πάνε ξανά σε εκλογές...
    Είναι τόσοι ανίκανοι, αδαείς και δογματικοί που πιστεύω ότι θα το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα ερχετε το τελιωτικο χτυπιμα στις επομενες τωρα απλος τους κουρεψαμε οπως κανανε και αυτοι την επομενη φορα που ειναι συντομα αντι για κουρεμα καμενου συριζα απλος θα του ςκοψουμε τα κεφαλια και ο προδωτης του 93 και του11 ο συνεχομενος εφιαλτης και ο τουρκογλου που κεροφιλαχτυ παλι σαν το φιδι και το παιζει κακομηρογλου θα του ςτα κοψουμε συριζα και θα τα καψουμε ορε ελλην συνεχισε να διαλισουμε τα φιδια και του ςπροδωτες να τους διωξουμε και μετα να τελιωσουμε και το αυγο του φιδιου που το γενισαν τα γενυματα των φιδιων προδωτακια τι σας περημενει να ξερα τε καμενο και κοντεβουμε να σας καψουμε κωννος αγραφιωτης συνεχηζουμε ελληνες για την ολοκληροτικη λευτερια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]