Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιούνκερ: Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα


Σαφές μήνυμα προς τον νέο γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ότι δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ε.Ε., έστειλε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Παράλληλα, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, είπε ότι αυτό φανερώνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ZDF, ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της οποίας εξήγησε στο νέο γάλλο πρόεδρο ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

Όπως είπε, δεν είναι δυνατό να ανοίξει ξανά το θέμα του Δημοσιονομικού Συμφώνου. «Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει η ουσία του Δημοσιονομικού Συμφώνου και δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη νέα διαπραγμάτευση προς αυτήν την κατεύθυνση». Ωστόσο, συνέχισε, «είναι δυνατόν να προστεθούν στοιχεία που αφορούν την ανάπτυξη, όχι απαραιτήτως με τη μορφή μιας συνθήκης».

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε, επίσης, ότι η Ευρώπη χρειάζεται να επικεντρωθεί στην οικονομική ανάπτυξη, εκτός από το να κάνει οικονομία. «Πρέπει να δώσουμε και ελπίδα. Τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Πρέπει να λύσουμε αυτό το δίλημμα», είπε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι Ουννοι , δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ ελπιδα , τελειωνει το παραμυθι σας .
    Απο τους Ελληνες θα φατε το αγγουρι...και ΠΑΛΙ !
    Εμεις με ψωμι και ελια θα ζησουμε και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , εσεις βαρβαρα υπανθρωπα να δειτε τι σας περιμενει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]