Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέα Δημοκρατία, αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια...!


Κόλαση από τις δηλώσεις Βορίδη για τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”!

Η έλευση του Μάκη Βορίδη στη Νέα Δημοκρατία είχε προκαλέσει μουρμούρα σε ορισμένους κύκλους η οποία όμως δεν εκδηλώθηκε τουλάχιστον σε τέτοια ένταση ώστε να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δυσαρεστημένοι βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν ανοιχτά τον πόνο τους μετά τις δηλώσεις Βορίδη πριν από λίγες ώρες.

“Εμείς τους βρίζουμε και αυτός προσυπογράφει τις θέσεις τους”! “Κάνει δημόσιες σχέσεις σε βάρος της παράταξης”! Ήταν δύο απο τις ατάκες με τις οποίες διαφορετικά και προβεβλημένα στελέχη της Συγγρού υποδέχτηκαν την άποψη του Μάκη Βορίδη για τις επτά θέσεις που εξέφρασε χθες ο Πάνος Καμμένος.

Για “Υστερικές αντιδράσεις που αρμόζουν όχι στην πολιτική αλλά σε άλλου είδους αντιπαραθέσεις” ήταν το φαρμακερό σχόλιο του Μάκη Βορίδη μόλις ενημερώθηκε για αντίδραση συγκεκριμένου πολιτικού “ανδρός”. Η θέση του άλλωστε ότι “ο καθένας κρίνεται από τον τρόπο που επιλέγει να προβάλλεται” τον συνόδεψε σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όπου απέφυγε τις υπερβολές και τις προσωπικές επιθέσεις. Πράγμα που τον έχει κάνει κόκκινο πανί από έτερους τσιρίζοντες συνυποψηφίους του που αντάλλασαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αντιπάλους που όμως η μοίρα τους έφερε να κατεβαίνουν με το ίδιο κόμμα, στην ίδια περιφέρεια.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]