Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καμμένος συζητά συνεργασία με ΝΔ μόνο αν φύγει ο Σαμαράς

Την άμεση απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θέτουν ως όρο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προκειμένου να συζητήσουν την συνεργασία για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης στην οποία θα μετέχουν και οι ίδιοι.

Το κόμμα του κ. Καμμένου που βολιδοσκοπήθηκε για την πιθανότητα να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας έστειλε ήδη σαφές μήνυμα προς τη Συγγρού ότι δεν μπορεί να γίνει καμία τέτοια συζήτηση όσο στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο κ. Σαμαράς.

Τόσο ο κ. Καμμένος όσο και τα κορυφαία στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θεωρούν αξιόπιστο συνομιλητή τον κ. Σαμαρα με βάση τις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις που έχει διατυπώσει όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Πρώτα διέγραψε τους μνημονιακούς και μετά διέγραψε αυτούς που καταψήφισαν το δεύτερο Μνημόνιο. Τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς σε έναν ηγέτη που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο» έλεγαν στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που, όπως αναφέρουν, δεν θα είχαν κανένα θέμα να συζητήσουν με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο επιλέξει η Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του κ. Καμμένου και του κόμματος του να θέσουν το ζήτημα δεν είναι άσχετη και με ένα κλίμα δυσαρέσκειας που υπάρχει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ για τον κ. Σαμαρά και τον τρόπο που κινήθηκε προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Η δυσαρέσκεια αναμένεται να γίνει ακόμα πιό έντονη εφόσον συνεχίσουν να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ΝΔ πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που εφόσον επιβεβαιωθεί στις κάλπες θα σημάνει την μη επανεκλογή περισσότερων από τους μισούς βουλευτές της ΝΔ.

Από iefimerida
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. τον εφαγε για πρωινο το αβανταδορο του μπατσο και το 93 αβαντα εκανε και σε πουλισε μακακα νεοδουλη και το 11 το ιδιο εκανε και σε ξαναπουλησε το ξεπουληταρη εμπρος λοιπον καμενο να τελιωνουμε με τον μπασταρδο τον κομανετσι κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]