Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λασποπαπαγάλοι έπιασαν δουλειά...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα παπαγαλάκια της Συγγρού, εφημερίδες και διάφορα ιστολόγια που έχουν αποδείξει το πόσο αναξιόπιστα είναι, με ειδήσεις και δήθεν “αποκλειστικότητες”, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ… συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Σήμερα κάποια ιστολόγια που έχουν εξειδίκευση, μακρά ιστορία και εξειδίκευση στην αντιγραφή άρθρων και αποκλειστικών ειδήσεων διαδίδουν ότι, στην ουσία δεν χωρίζει τίποτα τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ !!!

Άκουσον, άκουσον…

Είναι απίστευτο αυτό που προσπαθούν να περάσουν ότι θα συνεργασθεί ο Πάνος Καμμένος με την Ν.Δ το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ…

Μάλιστα βάζουν και την παράμετρο ότι κανείς δεν εγγυάται ότι σε ενδεχόμενες εκλογές, είναι αμφίβολο το αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πιάσουν το σημερινό ποσοστό τους.
Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος και ο πανικός τους που επιστρατεύουν τους πάντες και τα πάντα..με σκοπό να ρίξουν λάσπη, να εκφοβίσουν τον κόσμο και να προκαλέσουν σύγχυση στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πριν λίγα λεπτά ο Τέρενς Κουίκ έκανε παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα για να ξαναπεί καθαρά-ξεκάθαρα: Καμιά βάση σε αυτά που ακούγονται, δεν υπάρχει καμιά διαβούλευση ότι λέμε το λέμε φανερά, ότι είπαμε προεκλογικά αυτό κάνουμε και το λέμε με απόλυτη σαφήνεια και καθαρότητα.

Ο λόγος είναι προφανής και τον γράψαμε σε χθεσινό μας άρθρο:

Ο Πάνος Καμμένος όχι απλά τους διέψευσε αλλά μέσα από τις αρχές που εξέφρασε, εκπροσώπησε άξια την ψυχή κάθε Έλληνα που σέβεται την κληρονομιά του και ενδιαφέρεται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του.

Ιστάμενος μέσα στον όλεθρο της διαπλοκής, την αδιαφάνεια, τα σκοτεινά δωμάτια όπου εκποιείται η πατρίδα, ο Πάνος Καμμένος τόλμησε να συγκρουστεί με το άλλοτε πανίσχυρο τέρας που ως φαίνεται έχει βρει ύστατη γραμμή άμυνας την τρομοκρατία.

Οι όροι διακυβέρνησης Καμμένου αποτελούν από μόνοι τους τον υγιή δρόμο εξόδου από την κρίση, την μόνη οδό σωτηρίας του πολιτικού συστήματος, τον μονόδρομο κάθαρσης των μικροβίων που δρουν ως καρκινικά κύτταρα στο σώμα της πατρίδας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δυστυχώς με τα αποτελέσματα που έδωσε οΛαός στους καθαρματίες προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες (13%+18%) συν την τραγική απόχή (35%), τους έδωσε ελπίδες και ελπίζουν ακόμη......
    Αν λάβουμε υπ' όψιν και τον τρόπο που παίζει το παιχνίδι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με σαφή παραβίαση και πάλι του Συντάγματος, τοτε.....
    Είναι όλοι αμετανόητοι, θρασύτατοι και βασικά άρχισαν να συνειδητοποιούν τον φόβο....
    Ας μη τους αφήσουμε να ανασάνουν πλέον, λίγα είναι τα ψωμιά τους και αυτών και των αισχρών δημοσιογράφων που εξακολουθούν και τους στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι πολυ λιγες ειναι οι μερες τους ! Και γι αυτο θα χυσουν δηλητηριο .
    Παγιδευτηκαν οι κοινοβουλευτικοι Αρλεκινοι αχυρανθρωποι , στην ιδια παγιδα που οδηγησαν (ΟΛΟΙ) την Πατριδα ΜΑΣ .
    Τα γεγονοτα τους εφεραν στην ιδια θεση που οδηγησαν την Πατριδα , ολα αυτα τα χρονια της κοινοβουλευτικης ΑΛΗΤΕΙΑΣ .
    Δεν μπορουν να συνεχισουν την προδοσια . Ουτε οι αριστεροι , ουτε οι δεξιοι , ουτε οι νεοφωτιστοι σωτηρες (τους;).
    Ουτε μπρος μπορουν να πανε , ουτε πισω ! Ουτε ψυλλος στον κορφο τους . Αφηστε τους να βρασουν στο καζανι που ετοιμασαν για το Εθνος ΜΑΣ .

    Ο Λαος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ποιους πρεπει να ψηφιση .Απλα τρεχουν απο μαντρι σε μαντρι (γεματα λυκους) για να σωθουν !
    Συντομα ομως θα καταλαβουν οτι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ειναι το ψευτοδημοκρατικο κοινοβουλιο και οι παρατρεχαμενοι τους .
    Ασχολουμαι με τα κοινα απο τα νειατα μου . Ειμαι 50 χρονων και ΠΟΤΕ δεν ψηφισα ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ , γιατι ΗΞΕΡΑ οτι ειναι ΟΛΟΙ εχθροι του Γενους μου . Αλλα , με το χερι στην καρδια ,ΤΩΡΑ, στηριζω την Χ.Α . Οχι σαν οπαδος τους . Αυτα ειναι για τα γιδια .
    Πιστευω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να ηγηθη του Εθνους .Ο Ηγετης θα ελθει ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ .
    Η Πατριδα ειναι σε τετοια κατασταση που ακομη και ενας Μ. Αλεξανδρος ὴ ενας Βασιλευς σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ , θα ητο λιγος , αν μου επιτρεπεται η εκφραση .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ .
    Πεταξτε τα διαβολοκουτια στα σκουπιδια , διοτι βλεπω οτι πολλοι που δηδεν ξερουν τι συμβαινει , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ .
    Ελαχιστοι αρθρογραφοι και σχολιαστες γνωριζουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι ξημερωνει . Και αυτο που ξημερωνει , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ με το κοινοβουλιο και με τα αποκομματα του .
    Αυτοι ειναι νεκροι , και εντουτης , πολλοι προσπαθουν να καταλαβουν την συμπεριφορα τους , λες και εχουν το αυτο-βουλο .

    Μαριονετες ειναι αγαπητοι μου , ΓΥΡΙΣΤΕ τους την πλατη και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! μην ασχοληστε .
    Βρεστε λυσεις και σκεφτητε πως θα την βγαλετε καθαροι , αυριο .
    Για το Γενος θα φροντιση ο ΘΕΟΣ πλεον . Εμεις δεν ειμαστε αξιοι .
    Εμεις παρακαλαμε τους ΣΦΑΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ! Μιλαμε για τετοια καταντια ο γνωστης ...λαὸς ,που τρεχει πισω απο ενα αθεο και αμορφωτο παιδαρελι να τον λυτρωση απο τους ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ !!!!
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ.....
    ΑΜΑΡΤΕΙΑΙ ΕΘΝΗ ΕΛΑΤΤΟΝΟΥΣΙΝ .(Ξερη κανεις τον ακριβως αριθμο των χαμενων Ελληνων , απο τοτε που κουβαλησαν τους πρωτους σφακτες , αλλα και απο τα σωτηρια μετρα του κοινοβουλευτισμου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καμενε τους καψαμε και βλεπουν οτι τους διαλιουμε για αυτο αρχησαν παλη την λασπη αλλα και παλη θα τους πνηξει προχωρα δυνα τα εχεις καλη ομαδα και καθαρη ομαδα που δεν λυμενοτα το δημοσιο χρημα ποχωρα καθαρα και ελληνηκα και θα παμε ακομα πιο πανω τελιωσε το χτε ςστην νου δου την μπαρπη την σαλωμη τον ψηχαρι και ολο αυτο το συνοθηλευμα που εχει μασει γυροτου ο προδωτης του ελληνισμου τωρα τον ιουνι να τελιωνουμε μετοπυς ουνους και να φυγει απο υο ελληνικο εδαφος το 4 ραιχ με τους δοσηλογους συνεργατες τους και μι απροτασει συναψει με την ελβετια συμβαση για τα λευτα που βγαλαν εξω να δουμε πια αλλα προδωτακια μπαινουν στην λιστα που πιστευω ειναι ατελιωτη και πρεπει ελληνε ςνα τους τελιωσουμε εχουμε ακομα μια σφαιρα να τους σκωτοσουμαι τον ιουνι τους λησταρχους τους ουνους κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορε η μουμια και αλλη συνταγματικη εκτροπη κανη ο δανηστης της ροζ βιλας ορε αφου δεν γινετε ορε μουμια κυβερνηση τι προσπαθεις ορε πολεμηστι του 40 χα να μας φορτοσεις κανενα παπαδημιο παλι με αλο ονομα ορε διαληστετους στης εκλογε ς ορε ορε τι προεδρος ειναι αυτος αντι να παρετησει τον σφαχτη τον παπαδιμιο ολο και το κολογυριζει να μην κανει εκλογε ς ορε μακελαρη γιατι ορε δεν οδηγεις την χωρα παλη σε εκλογε στηριζεις το συστημα και τα γερμανικα συμφεροντα καλα κυριε παπουλια αφου δεν γινεται κυβερνηση κανε ορε κιτι υπηρεσιακη να τελιωνουμε που προσπαθηεις να πας τον λαο σε αλεσες ακτραπους και πισο ορε στα πετρινα χρονια ορε μπασταρδοπουλοι ο λαος δεν σας εδωσε εντολη να μα ςβαλετε καινουργιο σφαχτηορε δεν κιοτευουμε εμεις ειμαστε ελληνε ς ορε προδωτε ς τελιωσατε εσεις και τα αφεντηκασας καμενο να συνεχησουμε να τους καιμε κωννος αγραφιωτης ουστ προδωτε ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]