Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε πλήρη εξέλιξη τρομοκρατική επίθεση κατά των Ελλήνων


Το τελευταίο διάστημα (μετά τις πρόσφατες εκλογές), και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μία (συντονισμένη;) επίθεση τρομοκρατίας των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η επίθεση έχει σαν θέμα την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη και την επαναφορά της δραχμής, η οποία θα πληθωριστεί σε σχεδόν μηδενικό χρόνο και θα αποτελέσει την κύρια αιτία της πτώχευσης ολόκληρου του Ελληνικού πληθυσμού!!!

Στον κατάλογο αυτό της κατά μέτωπον τρομοκρατικής επίθεσης βρίσκονται ξένα έντυπα, αλλά και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!!!

Ακολουθούν μερικά "δείγματα" των τρομοκρατικών αυτών επιθέσεων

Εθν. Τράπεζα: Έξοδος από το ευρώ οδηγεί σε μείωση 55% του εισοδήματος
Bloomberg: Έξοδος της Ελλάδας θα απειλούσε την παγκόσμια οικονομία
Lloyds of London: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για πιθανή έξοδο της Ελλάδας


Εμείς, θέλοντας να συμβάλουμε στο κλίμα της σταθεροποίησης και της μη τρομοκράτησης των πολιτών, έχουμε μόνο μία απορία προς όλους αυτούς, οι οποίοι θέλουν την Ελλάδα να βγαίνει από το Ευρώ: Σε ποιά παράγραφο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης προβλέπεται έξοδος μίας χώρας από την Ευρωζώνη; Μπορείτε να μας την παραθέσετε, προκειμένου να στηρίξετε επαρκώς τα γραφόμενά σας;

Επειδή, ευτυχώς για την Ελλάδα, δεν υπάρχει πρόβλεψη εξόδου χώρας από την ευρωζώνη, αυτά τα δημοσιεύματα (τα οποία επαναλαμβάνονται τις τελευταίες ώρες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς εντός και εκτός της Ελλάδας), αποτελούν ελεεινά ψεύδη και αποσκοπούν στην καθοδήγηση των Ελλήνων πολιτών στις επερχόμενες εκλογές. Σαφέστατα θέλουν να στηρίξουν το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου, οι οποίοι συγκεντρώνουν την εμπιστοσύνη των οικονομικών τρομοκρατών της χώρας.

Δική μας απορία, που προϋποθέτει ύπαρξη -έστω και ελάχιστα- οργανωμένου κράτους και κυβέρνησης που εργάζεται για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της, είναι:
Δεν υπάρχει ένας δικαστής, ένας εισαγγελέας, ένας υπουργός ή πρωθυπουργός (έστω και υπηρεσιακός) που να ασκήσει άμεσα δίωξη και αγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων, για οικονομική και ηθική βλάβη της χώρας εξαιτίας των ψευδέστατων δημοσιευμάτων;
Δεν υπάρχει ούτε ένας θεσμικός παράγοντας που να μπορεί να ορθώσει ανάστημα απέναντι στην φασιστική τρομοκρατική επίθεση που δέχεται το σύνολο των πολιτών της χώρας;
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να υπερασπιστεί την παραπαίουσα Ελληνική δημοκρατία;

Πρέπει αυτή η χώρα να γίνεται στόχος επίθεσης του κάθε αλήτη (εγχώριου ή διεθνούς) και οι πολίτες της να γίνονται δέκτες εξόφθαλμων τρομοκρατικών επιθέσεων;

Επαναλαμβάνουμε: Βρείτε την παράγραφο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης, στην οποία γράφει καθαρά ή υπάρχει πρόβλεψη αποχώρησης κράτους - μέλους της ευρωζώνης, και τότε συνεχίστε απρόσκοπτα την ανήκεστη επίθεσή σας.
Γελοία ανθρωπάρια, κατευθυνόμενα και έντρομα από την λαϊκή βούληση, επιχειρούν τον εξαναγκασμό των Ελλήνων σε ψήφιση κατά της ίδιας τους της ύπαρξης ως πολιτών και κατά της ίδιας της ύπαρξης της Ελλάδας ως κράτους.

Ο φασισμός στην αποθέωσή του, για μία ακόμη φορά κατά του Ελληνισμού. Και οι "ταγοί" της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα...

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

 1. Καταρχήν το δίπολο μνημόνιο αντιμνημόνιο δεν υφίσταται πλέον Όλοι μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση.
  Ναι δεν υπάρχει νομικά τρόπος να μας διώξουν από την Ευρωζώνη αλλά θα αναγκαστούμε η θα μας αναγκάσουν να βγούμε με δική μας απόφαση. Πότε? Σε περίπτωση που καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο παύει και η δανειακή σύμβαση οπότε ευρώ γιοκ, γιατί η μοναδική πηγή χρηματοδοτήσεως μας είναι η ΕΚΤ που θα κλείσει την στρόφιγγα. Άτακτη χρεοκοπία. Οπότε εμείς αναγκαστικά θα πρέπει να κόψουμε δικό μας χρήμα. Πως? Βάση της συνθήκης της Λισσαβόνας μπορούμε οικειοθελώς να αποχωρήσουμε από την Ε.Ε. και κατά συνέπεια από την Ευρωζώνη. Αργότερα αν θέλουμε κάνουμε νέα αίτηση για είσοδο στην ΕΕ και περιμένουμε καμιά 50αριά χρόνια.... Όλα αυτά αναγκαστικά λόγω ελλείψεως χρήματος, και αδυναμίας εύρεσης εναλλακτικής πηγής χρηματοδότησης (κανένας δεν πρόκειται να μας δανείσει γιατί δεν θα είμαστε πια ...αξιόχρεοι...)
  Αυτά για το τεχνικό μέρος της εξόδου....
  Πολιτικά τώρα...ο Ευρωπαίος προσανατολισμός της χώρας είναι μονόδρομος μέσα από ένα αναθεωρημένο μνημόνιο τώρα που φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα στην Ευρώπη Οποιαδήποτε άλλη προοπτική είναι αυτοκτονία...
  Για να τρομοκρατήσω και γω λίγο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς έχεις επηρεαστεί απο τα δελτία ειδήσεων και αναλύσεις των καναλιών του μνημονίου και του ΔΝΤ. Μοναδική σωτηρία της χώρας και του λαού της είναι η ανάκτηση της εγχώριας αγοράς της. Πράγμα εφικτό μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και άμεση εθνικοποίηση των τραπεζών που θα βρεθούν σε κίνδυνο, δηλαδή όλων. Παραμένοντας στο ευρώ, παραμένεις στις δαγκάνες των τοκογλύφων. Είναι πολύ απλό. Εκτός αν είναι και προς συμφέρον, είναι υποτιμητικό για την νοημοσύνη οποιοδήποτε να αναπαράγει τις ηλιθιότητες των Μ.Μ.Εξαπάτησης. Εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης έχουν προσεκτικά απαγορευτεί στα μνημόνια και καμία "αναθεώρησή" τους δεν θα είναι υπέρ του της Ελλάδας.
   Αν η χώρα με εθνικό νόμισμα και τον έλεγχο της οικονομίας στα χέρια της, εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο μετά μιλάμε αν θα είναι αξιόχρεη ή όχι.
   Μιλάς για Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, βιώνοντας κάθε μέρα το τελικό αποτέλεσμα της ένταξης μας στην Ευρώπη των "λαών"...
   Πραγματική αυτοκτονία η παραμονή μας στο Ευρώ.

   Διαγραφή
  2. Προφανώς έχεις επηρεαστεί από την Καζάκια οικονομολογία επιπέδου Βόρειας Κορέας.... Επιστροφή στη δραχμή, (όχι την δραχμή του 2000 αλλά μετά από άτακτη χρεοκοπία, στην νέα υποτιμημένη δραχμή του 2012 επιπέδου Ζιμπάμπουε...) σε μια οικονομία που είχε δομηθεί μόνο για να παράγει υπηρεσίες και στηρίζεται (κακώς) σε εισαγόμενες πρώτες ύλες και τεχνολογία, με πρωτογενές έλλειμμα (προ χρεοκοπίας που διπλασιάζετε μετά ...) και ένα κράτος που δεν έχει αυτάρκεια στα βασικά , λυπάμαι αλλά είναι ο ορισμός της καταστροφής και της αυτοκτονίας.... Ανάκτηση της εγχώριας αγορά υπό αυτές της συνθήκες μπορεί να συμβεί σε ένα παράλληλο σύμπαν αλλά όχι στο δικό μας πραγματικό κόσμο, εκτός αν ονειρεύεσαι οικονομία επιπέδου 1950 και κράτος τύπου Κούβας οπότε πάω πάσο...
   Μπορείς σε παρακαλώ να μου ορίσεις ποιοι είναι οι τοκογλύφοι; γιατί σύμφωνα με την ΝΕΑ δανειακή μας δανείζουν κυρίως τα Κράτη της Ε.Ε. (σε μικρότερο βαθμό το ΔΝΤ που μπήκε στο παιχνίδι από μαλακία της Γερμανίας που έπεσε στη παγίδα που έστησαν οι Αμερικανοί χρησιμοποιώντας τον ΓΑΠ...) με επιτόκιο που κυμαίνεται από 2,5% αρχικά μέχρι περίπου 3,6% για 130 δις με περίοδο αποπληρωμής 20- 30 χρόνια. Πρέπει να καταλάβεις ότι οι χώρες αυτές (πλην Γερμανίας) χάνουν αυτή την στιγμή που μας δανείζουν όταν για παράδειγμα σήμερα για την Ιταλία το κόστος δανεισμού για τα 10ετή ομόλογα είναι πάνω από 6% .... Και αν οι χώρες αυτές είναι τοκογλύφοι τότε ο Πούτιν που δάνεισε την Κύπρο με 4,5% για 2,5 δις τι είναι;;;( Σημ: και μην παραμυθιαζόμαστε με την ΕΚΤ ότι μπορεί να δανείσει απευθείας τα κράτη με επιτόκιο euribor γιατί αυτό απαγορεύετε από τις συνθήκες, που έχουμε ψηφίσει και εμείς, η ΕΚΤ δανείζει μόνο τράπεζες.... τέλος)
   Το μνημόνιο ΙΙ ΔΕΝ απαγορεύει να βρεις εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης και αν τις βρεις ξεπληρώνεις και τους στέλνεις στα τσακίδια ( βλέπε κεφ 6 της ΝΕΑΣ δανειακής "ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ, ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ") Μόνο φιλέ που αυτές ΔΕΝ υπάρχουν και αν πιστεύεις το αντίθετο δες τις δηλώσεις Μεντβεντεφ στους G8... (πάει και το ξανθον γένος...) Και αυτό γιατί; Γιατί κανένα κράτος στο κόσμο δεν θέλει να χάσει τα λεφτά του. Και πότε η Ελλάδα θα μπορεί να δανειστεί είτε διακρατικά είτε από τις αγορές; Μόνο όταν γίνει και πάλι αξιόχρεη. Και πότε θα γίνει αυτό; Μόνο όταν η Ελλάδα φτιάξει σύγχρονο κράτος από την αρχή παράγει πλούτο και το κράτος έχει ΕΣΟΔΑ..Και αυτή τη στιγμή ο μοναδικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσα από ένα ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ κυρίως ως προς τα χρονικά περιθώρια ΜΝΗΜΟΝΙΟ με ανάπτυξη και μέσα στη ΕΕ.( μην μπερδεύεται το μνημόνιο του ΓΑΠ (Ι) με το μνημόνιο ΙΙ και αυτό με την δανειακή ΙΙ είναι διαφορετικά πράγματα ...Η αποτυχία μέχρι στιγμής των μνημονίων οφείλεται στη έλλειψη αναπτυξιακών μέτρων και στην εγκληματική πολιτική των οριζόντιων περικοπών, των φόρων και των χαρατσιών του Πασοκ τα τελευταία 2,5 χρόνια - που σκοπό είχε να αφήσει ανέγγιχτο το πράσινο παρακράτος που τώρα όμως πήγε ομαδικώς στον ...ΣΥΡΙΖΑ)
   Τέλος περί ορυκτού πλούτου επιγραμματικά: ΑΟΖ ΕΚΤΟΣ ΕΕ και ΝΑΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ και οποίος λέει τα αντίθετα είναι είτε άσχετος από γεωπολιτική είτε αυτοπαραμυθιαζεται , η παίζει παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας (μιλάω για πολιτικούς..). Το παράδειγμα της Κύπρου που όρισε ΑΟΖ μόνο μέσα στην προστατευτική ομπρέλα της ΕΕ είναι αρκετό ...

   Διαγραφή
 2. οι νευρω ειναι νευρικοι?
  μα τα ειχαν κανονισει ολα.
  ο ιουδας ειχει παρει τα τρια του,και ο Χριστος πεθανε στον σταυρο .
  αλλα ο ταφος ειναι αδειος,και η φρουρα ζαλισμενη.
  οι ευβραιοι αρχιερεις μοιραζουνε λεφτα, να κρυψουν την ανασταση...
  αμετανοητοι. καταρα μενει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mbrabo pallikari mou mas gemizeis elpida oti yparxoun akoma ELLINES.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπορεί να μην συμφωνώ με το ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα Σκοπίων και λαθρομεταναστών αλλά είναι η μοναδική δύναμη πυρός για να μην εφαρμοστεί το μνημόνιο που δολοφονεί την Ελλάδα και τους Έλληνες.Έχει δυναμική εξουσίας η οποία μπορεί να εκδιώξει τα αρπαχτικά τοκογλύφους που γατζώθηκαν στο σώμα της Ελλάδας και τους δοσίλογους που μας ξεπούλησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. αφηστε ρε τα υποκριτικα.
  η χωρα πασχει απο ελλειμα στο εμπορικο ισοζυγιο.
  αυτο δημιουργει συνεχως δημοσιο χρεος.
  βλεπετε αλλη λυση απο την υποτιμηση του νομισματος?
  οποτε αυτη η χωρα μπηκε σε κλειδωμα της ισοτιμιας του νομισματος της, ειτε με την λατινικη νομισματικη ενωση, ειτε με τον κανονα του χρυσου, ακολουθησε πτωχευση.
  τα ιδια και τωρα. κλειδωμενη η δραχμη με το μαρκο,και με τον γερμανικο δημοσιονομικο κωδικα πειθαρχειας.ξανα μανα ελλειματα,ξανα μανα πτωχευση.
  οταν η κλικα του σημιτη προχωρουσε σε αυτον τον τυχοδιωκτισμο, τα ρεμαλια οι ελληνες δεν προβληματιστηκανε.τουναντιον, ηταν ολοι χαρουμενοι.
  σημερα θα πληρωσουν την αφροσυνη τους.και με εσωτερικη υποτιμιση, οπως τους το επιβαλουν οι χυδαιες ευρωλιγουρικες πολιτικες μπατσοκ-νδ, και οσονουπω με εξωτερικη υποτιμιση του νομισματος,που δεν μπορει να ειναι το γερμανικο μαρκο-aka ευρω-.
  πως να το κανουμε δηλαδη.τα ρεμαλια οι ελληνες θα πληρωσουν τα λαθη τους.
  οπως λεμε,γκολ και ξυλο στον πουστ@ρ@ τον θρυλο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι είναι..τα αρνητικά ισοζύγια φουσκώνουν το χρέος, αφού ακόμη και οι ιδιωτικές δαπάνες προκύπτουν από τραπεζικές πιστώσεις, που στο τέλος φορτώνουν την κρίση στο δημόσιο χρέος. Τά φάρμακα μόνο δύο..δασμοί ή υποτίμηση νομίσματος.Μόνο οι τραπεζικοί υπάλληλοι δεν το "καταλαβαίνουν" και όσοι επιπλέουν από την αναδιανομή των ανακεφαλαιοποιήσεων κατά "προτεραιότητα".

   Διαγραφή
 6. Δεν έχει τέλος η αναλγησία των πολιτικών για αυτή τη χώρα. Ακόμα και τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι τα παλιά φόβητρα δεν πιάνουν σήμερα, έχουν ήδη σχεδιάσει νέα και παίζουν το παιχνίδι των τραπεζιτών που θέλει την πατρίδα μας νεκρή. Η ενημέρωσή μας είναι ο χειρότερος εχθρός τους. Μπράβο για το άρθρο, Κωνσταντίνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ακομα και οι σκληρες Τραπεζες προσαρμοζουν το χρονο των δανειων καιτις δοσεις, η ΕΕ γιατι οχι;θα κερδισουμε χρονο να προετοιμαστουμε για τα επερχομενα που η κυβερνηση του ΓΑΠ [που τον ξεχασαν ολοι και πολυ εξυπνα βγηκε απο το καδρο],δεν φροντισε σε τιποτα να προετοιμασει τη χωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για ποια ευρωπη μιλατε ;
  Την ευρωπη των Εθνων ; Η την ευρωπη των σιωνιστων ;
  Μακαρι να φευγαμε μονοι μας , διοτι οσο ειμαστε "μεσα" δεν θα εχουμε Πατριδα .
  Οσο για τον φιλο που πιστευη οτι ο συριζα ειναι λυσι , συντομα θα καταλαβει και αυτος , οπως και πολλοι αλλοι τι εστι συριζα .
  Η ευρωπη ποτε δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μια χαβουζα αχυρανθρωπων που μας καταστρεφει διαχρονικα . Η ιστορια δεν ψευδεται . Οχι βεβαιως η δικη τους ψευτο ιστορια .
  ΟΛΑ τα κακα τα παθαμε απο τους δυτικους βαρβαρους .
  ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
  Ειμαστε παμπλουτοι και δεν εχουμε αναγκη ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ .
  Το μονο που θελουμε ειναι ενας ΗΓΕΤΗΣ .
  Δεν βλεπετε οτι η ευρωπη μας καταστρεψε ;
  Δεν καταλαβαινετε οτι ΟΛΑ ειναι προσχεδιασμενα για φερουν την παγκοσμια κυβερνηση ;
  Νομιζετε οτι ειναι ανικανοι ; ΟΧΙ ειναι βαλτοι και ΟΛΟΙ προετημαζουν τα προβατα για την μεγαλη σφαγη .
  Δεν σας κανει εντυπωση που ΟΛΟΙ αυτοι που μας καταστρεψαν αλλα και οι αλλοι που θελουν να μας σωσουν συνφωνουν σε ενα μονο ; Την παραμονη μας στη ΒΑΒΕΛ ; Γιατι ; Δηλαδη οσοι ειναι εξω απο το μπουρδελο δεν ζουν ;
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ , παρα μαζι τους και σκορπισμενοι σαν του λαγου τα τεκνα και ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ .
  Δεν με φοβιζει η πεινα , η σκλαβια με τρομαζει και τα ερμα τα παιδια μου που θα πεθανουν σκλαβωμενα και ταπεινωμενα . Εμεις ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ , με αυτους που ψηφιζαμε και ακομη ψηφιζουμε .
  ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΝ Η ΜΗ ΚΑΛΩΣ ΖΗΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Hi there, There are permanent solutions to solve Greece's problem. They know and we know.

  They ask:

  Q: Why should we put good money into bad money..
  A: Because YOU do not have a choice to never ever GET YOUR money back, if you stop now..

  Q: What should the damage be to EU and it's economy IF Greece STOP paying..
  A: Greece's action will snowball into:- Spain, Portugal and Italy going bankrupt before the end of this year.
  This financial damage is over 4 Trillion Euro, including the monies lend to Greece.
  EU does NOT have the SAFE reserves (monies) or the will to fix it and will be dissolved because every country would look after themselves, then Germany-France and England will follow in bankruptcy within few months, the US would be asked to help, would they, NO they could NOT afford it, with out getting a loan from China..

  Q: Would China help
  A: ..... if you know this answer I will employ you


  C T, Sydney/Australia

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Προς τον 30/5 ώρα 7.12. Μπορείτε να μας πείτε πως μετατράπηκε το χρέος προς ιδιώτες σε χρέος προς κράτη και για ποιο λόγο να δεχτούμε τέτοια απάτη; Πως θα γίνει η χώρα αξιόχρεη και θα παράγει πλούτο εντός Ευρώπης, όταν ακριβώς η ίδια η Ευρώπη εξαρχής δεν ήθελε να παράγουμε πλούτο, μας έβαλε να καταστρέψουμε τη γεωργία, να εισάγουμε τα πάντα και διαρκώς να δανειζόμαστε; Μας προόρισε δηλαδή εξαρχής για αναξιόχρεους και φτωχούς; Μη μου πείτε όχι γιατί σας υπενθυμίζω ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Οι ίδιοι ήταν που μας εμπόδισαν να κάνουμε σύγχρονο κράτος εκμαυλίζοντας πολιτικούς και κομματικούς στρατούς. Μας λέτε πως αυτή τη στιγμή ζούμε μόνο από τα δένεια της ΕΕ γιατί οι άλλοι δεν μας δανείζουν. Τα δάνεια μας ζούνε ή οι φόροι που πληρώνουμε ως βλάκες; Εφόσον ζει η χώρα μόνο με τα δάνεια, τότε που πάνε όλα τα χαράτσια; Γιατί λ.χ. στα δικαστήρια έχουν αυξηθεί οι παραστάσεις, τα χαρτόσημα κλπ 600% εφόσον η δικαιοσύνη δεν πληρώνεται από τους πολίτες αλλά χρειαζόμαστε τα δάνεια της ΕΕ; Μήπως τα δάνεια πάνε στους τοκογλύφους; Διαπραγμάτευση, μην προσπαθείτε να παραμυθιάσετε, δεν πρόκειται να γίνει, γιατί ούτε τα νούμερα βγαίνουν, αλλά ούτε και έχουμε εκπροσώπους με κότσια ώστε να πετύχουν κάτι το συμφέρον για μας. Επομένως, τι μας προτείνετε; Να ψηφίσουμε να μας οδηγήσουν η ΝΔ και οι ευρωπαϊστές σε σφαγή; Το ξέρω ότι σας πονάει, αλλά ακόμα και να βγει η ΝΔ, θα αντέξει μόνο για ένα μήνα μαζί με ΠΑΣΟΚ ή ...και ΣΥΡΙΖΑ. Οσο αντέξουμε δηλαδή το μνημόνιο 2. Pal from Australia, you are so right

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ζούμε στην παρανοική εποχή όπου οι δύο διαστάσεις (μπανκανότες) έχουν μεγαλύτερη αξία από τις τρείς διαστάσεις (αγαθά όλων των ειδών), έτσι οι παραγωγοί και οι υπηρέτες του δισδιάστατου κόσμου (εικονική πραγματικότητα) τείνουν να εκμηδενίσουν την τρισδιάστατη (όντως πραγματικότητα)..και έχουν πολλούς οπαδούς (οι τραπεζικοί φαίνονται αμέσως) που δεν τα πηγαίνουν γενικώς καλά με τις τρεις διαστάσεις (κόσμος της ωφέλιμης πνευματικής και σωματικής εργασίας).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]