Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η «Λύση» βρίσκεται στα «Χέρια» σας

Τα «Καραγκιοζιλίκια» του «Δημοψηφίσματος» μαζί με τον τρόπο που απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε ο ΓΑΠ από την Πρωθυπουργία της χώρας, αποτελούν άλλη μια απόδειξη του Αίσχους που ισχύει στην Πολιτικοοικονομική Ζωή της χώρας μας. Η Μοναδική Ριζική Λύση βρίσκεται στις Προτάσεις που κάνει η «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών και όχι στα θέματα που κυριαρχούν στα ΜΜΕ. Αν συμφωνείτε διαδώστε τις. Θα είναι η καλύτερη προσφορά σας στην επίλυση του πρωτοφανούς Προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

● Επειδή η Πολιτική Διακυβέρνηση του Ανεξέλεγκτου Κομματικού Κράτους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ των τελευταίων 37 χρόνων αποδείχτηκε τελείως «Ανεπαρκής», «Σπάταλη» και «Διεφθαρμένη» και οδήγησε Ενσυνείδητα την Ελλάδα στην Πτώχευση.

● Επειδή οι Αγορές και οι Τραπεζίτες «Εξαγόρασαν τη Σιωπή των Πολιτικών» και διέσπειραν το μύθο στην Κοινωνία ότι ο Δανεισμός για έξοδα Επιβίωσης και για Λειτουργικά Έξοδα του Κράτους, είναι φυσιολογικός, ενώ επί της Ουσίας είναι Καταστροφικός και οδηγεί την «Κοινωνία» στη Χρεοκοπία και στην Εξαθλίωση.

● Επειδή οι Έλληνες Πολιτικοί γνώριζαν πολύ καλά ότι ο «Δανειζόμενος Πλούτος» με τον οποίον φόρτωναν την Ελλάδα χρόνο με το χρόνο για 37 ολόκληρα χρόνια οδηγούσε τη χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στην Πτώχευση και στην Εξάρτηση.

● Επειδή το Πρόβλημά μας δεν είναι το «Ύψος του Χρέους», αλλά το «Είδος της Κομματικής Διακυβέρνησης» που ασκούσαν τα Δύο Κόμματα Εξουσίας.

● Επειδή και τα δύο Κόμματα Εξουσίας Γνώριζαν και Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο «Δανειζόμενος Πλούτος» δεν εξοφλείται με …Δανεικά, συνεχίζουν να εμπαίζουν τους Πολίτες ότι με «Νέα Δανειζόμενα …Κουρέματα» και με το ίδιο «Διεφθαρμένο» Σύστημα Εξουσίας η Ελλάδα θα ορθοποδήσει.

● Επειδή η Ευημερία και η Εθνική Ανεξαρτησία των Πολιτών ενός Κράτους εξαρτώνται απόλυτα από το «Είδος της Διακυβέρνησης» που Ασκείται και δεν Εξαρτώνται από τη «Διεθνή ή Εγχώρια Οικονομία» στην οποία επιχειρούν να χρεώσουν την Οικονομική Καταστροφή του Ελληνικού Έθνους.

● Επειδή η «Διεθνής ή Εγχώρια Οικονομία», ως κεφάλαιο και Αντικείμενο Μελέτης, υπάγεται στην «Επιτελική Διακυβέρνηση ενός Κράτους» για να καθοριστεί το «Είδος της Διακυβέρνησης» που θα Ασκηθεί και δεν αποτελεί από μόνη της «Είδος Διακυβέρνησης»!

● Επειδή όλοι οι Έλληνες Πολίτες γνωρίζουν ότι ο Πλούτος μόνον «Παράγεται», δεν … «Δανείζεται»!

● Επειδή ο Δανειζόμενος… δημιουργεί την Εξάρτησή του, όχι ο Δανειστής!

● Επειδή τα δισεκατομμύρια που απορροφούνται κάθε χρόνο από την «Ανεπάρκεια», τις «Σπατάλες» και τη «Διαφθορά», μαζί με το νέο Πλούτο που μπορεί να παράγει μία «Σύγχρονη και Άφθαρτη Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» είναι αρκετά, όχι μόνον για να καλύπτουν τα ετήσια Ελλείμματα του προϋπολογισμού, αλλά και να μας επιτρέψουν να εξοφλήσουμε τα χρέη μας και περισσεύουν και για να κάνουμε τις δικές μας Επενδύσεις και να απολαμβάνουμε εμείς τον παραγόμενο πλούτο μας και όχι οι πολυεθνικές.

● Επειδή Αποδείχτηκε ότι οι Αγορές και οι Πολυεθνικές δεν ενθαρρύνουν την Αυτοδιάθεση και την Παραγωγικότητα της Ελλάδας προκειμένου να μας διατηρούν ως «Ελεγχόμενους και Εξαρτώμενους Πελάτες» και να μας προμηθεύουν τα όπλα τους, την Ενέργεια, τα Τρόφιμα, τα Φάρμακα κ.α….μας εμποδίζουν να Ορθοποδήσουμε με όλη τη δύναμη που διαθέτουν.

● Επειδή υπάρχουν έτοιμες Αξιόπιστες Μελέτες Ραγδαίας Ανάπτυξης της χώρας από συγκεκριμένους Κλάδους, όπως υπάρχουν και χιλιάδες Έλληνες Μάνατζερ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που διαθέτουν μακροχρόνιο Ιστορικό Διαφάνειας, Παραγωγικότητας και μετρήσιμων Επιτυχιών.

● Επειδή μόλις οι Πιστωτές μας και οι Πολυεθνικές Προμηθευτές μας διαπιστώσουν ότι Καταργήσαμε τη «Διακυβέρνηση του Κομματικού Κράτους» και βάλαμε τα θεμέλια για την Ανοικοδόμηση ενός «Σύγχρονου, Δίκαιου και Παραγωγικού Κράτους», όπως ακριβώς μας Αξίζει, θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να μας διευκολύνουν στην πραγματική εξόφληση του χρέους και όχι στις συνεχείς πανάκριβες αναβολές της εξόφλησης του χρέους που δεν οδηγούν πουθενά και διαιωνίζουν την Εξάρτηση της χώρας από τους Δανειστές της. Ο στόχος τους είναι να μη μας χάσουν από πελάτες, έστω και Ανεξάρτητους!

● Επειδή όπως τα κατάφεραν ορισμένα άλλα Κράτη να Κυβερνώνται Ανεξάρτητα και Παραγωγικά με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς.

● Επειδή όλοι εμείς οι Έλληνες Πολίτες καταλάβαμε ότι το πρόβλημα φωλιάζει στο «Σύστημα Εξουσίας και Διακυβέρνησης» της Ελλάδας, απευθυνόμαστε σε εσάς, τους 300 Έλληνες Βουλευτές άσχετα με την Κομματική σας τοποθέτηση και

Υ π ο β ά λ λ ο υ μ ε κ α ι Π ρ ο τ ε ί ν ο υ μ ε:

τις εξής Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Ελληνικού Συντάγματος με την ευχή να αγγίξουμε τις Πολιτικές και Πατριωτικές Ευαισθησίες σας για να Ορθώσετε το Ανάστημά σας και να θέσετε ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στο καταστροφικό Αδιέξοδο που οδηγήσατε η χώρα μας.

Οι Κομματικές «Ταμπέλες», όπως γνωρίζετε, έπαψαν να συγκινούν τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών.

Ήρθε η στιγμή της Αλήθειας να παραδεχτείτε ως Υπεύθυνοι Εκπρόσωποι των Ελλήνων Πολιτών ότι το «Σύστημα Εξουσίας και Διακυβέρνησης» της Ελλάδας ήταν Διάτρητο από όλες τις πλευρές και Λειτουργούσε ως «Οχυρό Προστασίας των Καταχρήσεων» όλων όσων Ασκούσαν Εξουσία και παράλληλα απέτρεπε κάθε είδους ουσιαστικής Ανάπτυξης της χώρας οδηγώντας την Ελλάδα στην απόλυτη Εξαθλίωση, στην Εξάρτησή της από άλλα Κράτη και την παράδοση της Κρατικής Περιουσίας.

Αρνούμεθα να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε σε θέση να Κυβερνήσουμε τη χώρα μας με Διαφάνεια και Παραγωγικότητα

Ήρθε η στιγμή της Αλήθειας, να περιοριστείτε στον Ιερό Νομοθετικό Ρόλο του Κοινοβουλίου και να Αναθέσετε την Αποκλειστική Διακυβέρνηση του Κράτους σε Άφθαρτους και Έμπειρους Τεχνοκράτες Δοκιμασμένης Παραγωγικότητας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Κομματική Διακυβέρνηση από μέλη του Κοινοβουλίου είναι τελείως Ασυμβίβαστη με το Πνεύμα του Νόμου και της Δημοκρατίας. Η Νομική Επιστήμη δεν περιλαμβάνει την Επιστήμη της Διοίκησης. Απλά συγγενεύει χωρίς να είναι αρκετή για να καλύψει τις τεράστιες και υπερβολικά δύσκολες απαιτήσεις της Σύγχρονης, Διάφανης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης.

Δυστυχώς δεν κατορθώσατε να Διαχωρίσετε την «Πολιτική» από την «Παραγωγική Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» του Κράτους. Δεν κάνατε την Υπέρβασή σας.

Τεχνοκρατική δεν εννοούμε τους Τραπεζίτες και τους Οικονομολόγους. Εννοούμε Πρακτικούς Μάνατζερ που γνωρίζουν Πώς να Κυβερνήσουν Παραγωγικά και Κερδοφόρα μια Επιχείρηση, ένα Κράτος, ικανοποιώντας όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Πελάτες, Εργαζόμενους, Προμηθευτές, Μετόχους, Κοινωνία, Πολιτεία

Η «Πολιτική Ηγεσία και Διακυβέρνηση» των τελευταίων37 απέτυχε παταγωδώς με επιβεβαίωση την Πτώχευση της Ελλάδας.

Ήλθε η ώρα της «Τεχνοκρατικής Ηγεσίας και Διακυβέρνησης» που θα βασίζεται σε «Μεθόδους» και όχι σε «Μεσσίες» «Μεθόδους Δοκιμασμένης Παραγωγικότητας.

Δεν γνωρίζουμε ποια και πότε θα σχηματιστεί η επόμενη Ελληνική Κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι το Κατεστημένο μέσα και έξω από την Ελλάδα, δεν θέλει εκλογές το 2012 γιατί δεν μπορούν να προβλέψουν τις συνέπειες. Όποιες και αν είναι αυτές, ο Έλεγχος του Κοινοβουλίου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια σας και όχι στα χέρια μερικών Αρχηγών και των Υπουργών τους. Οφείλετε να κάνετε την Επανάστασή σας και να περιοριστείτε στα ιερά Νομοθετικά Καθήκοντά σας και να ανατρέψετε τα σχέδια των Κέντρων που τους κατευθύνουν.

Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών και συσπειρωνόμαστε με ραγδαίους ρυθμούς. Μη μας υποτιμάτε. Δεν βιαζόμαστε ούτε πανικοβαλλόμαστε ώστε το Μήνυμά μας να περάσει σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες Πολίτες και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής γης. Ήδη Οργανώνουμε το πρώτο μας Συνέδριο για να επισημοποιήσουμε το Κίνημά μας και να συμμετέχουμε στις όποιες εκλογές ακολουθήσουν μετά, υποβάλλοντας ως υποψήφιους Κυβερνήτες τα Άφθαρτα Νέα Πρόσωπα που προτείνουμε να Επιλέξετε και εσείς. Υπάρχουν αρκετά εντός και εκτός Ελλάδας και δεν έχουμε παρά να τους καλέσουμε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα. Δεν μας ενδιαφέρει η Εξουσία. Μας ενδιαφέρει ο αυστηρός Έλεγχος της Εξουσίας και για αυτόν θα αγωνιστούμε. Εξ άλλου, το καταστατικό του Κινήματος της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» απαγορεύει στα μέλη του να Πολιτευτούν για οποιαδήποτε Αιρετή ή Διορισμένη Εξουσία. Διαχωρίσαμε πλήρως το Κόμμα από τη Διακυβέρνηση του Κράτους. Αν μας προλάβετε και αποδεχτείτε την έκκλησή μας για την ριζική Αναθεώρηση του Συντάγματος θα σας ψηφίσουμε. Διαφορετικά θα την ψηφίσουμε εμείς.

Ελπίζουμε να μη μας αγνοήσετε και αυτή τη φορά. Αγνοήσατε την έκκληση 61.451 επώνυμων Ελλήνων Πολιτών να καταργήσετε τη «Βουλευτική Ασυλία», την οποία καταθέσαμε πριν από δέκα μήνες στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρωτόκολλο Νο 211/31.1.2011 και Νο 124/01/02/2011

Σύνοψη Προτεινόμενων Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων
της Συντριπτικής «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» των Ακομμάτιστων Πολιτών

● Κατάργηση της Κομματικής Διακυβέρνησης του Κράτους

● Απόλυτος Διαχωρισμός των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας (Κυβέρνησης, Βουλής, Δικαστικού Σώματος) και Αυστηρός Έλεγχος της κάθε μιας από τις Τρεις Εξουσίες από τις υπόλοιπες Δύο σε κυκλική βάση, ώστε οι δύο να Ελέγχουν Εισαγγελικά, Ανακριτικά και Δικαστικά τη Μία, χωρίς να συμμετέχει η Εξουσία που Ελέγχεται στις δύο που την Ελέγχουν. (Ελληνική Καινοτομία, δεν ισχύει σε κανένα κράτος του κόσμου)

● Απόλυτη Ανεξαρτησία και Οικονομική Αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Περιφερειών και Δήμων. Οι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι θα λειτουργούν ως Μικροί Πρωθυπουργοί με τον ίδιο Διαχωρισμό των 3 Εξουσιών, Περιφερειάρχη και Δημάρχου -Τοπικής Βουλής και Τοπικού Δικαστικού Σώματος. Όσο πιο μικρό είναι το Κράτος, τόσο πιο εύκολα το Κυβερνάς και τόσο πιο δύσκολα κάνεις Καταχρήσεις.

● Απόλυτος Διαχωρισμός της Κυβέρνησης σε δύο Επίπεδα: «Πολιτικό Επιτελικό» και «Τεχνοκρατικό Λειτουργικό», χωρίς να έχει το δικαίωμα η «Αιρετή Πολιτική Επιτελική» Διακυβέρνηση να επεμβαίνει στη «Διορισμένη Τεχνοκρατική Λειτουργική» Διακυβέρνηση του Κράτους. Λειτουργεί με μακροχρόνια επιτυχία σε άλλα κράτη.

● Κατάργηση της Κομματικής Πειθαρχίας σε όλες τις ψηφοφορίες της Βουλής γιατί επί της ουσίας Αχρηστεύει τον Ιερό Νομοθετικό Ρόλο της Βουλής. Η Κυβέρνηση Εκλέγεται για να Κυβερνάει μόνον! Δεν Εκλέγεται και για να Νομοθετεί. Η «Κυβερνητική Νομοθεσία» είναι εντελώς Ασυμβίβαστη με το «Πνεύμα της Δημοκρατίας».

● Κατάργηση του Κανονισμού της Βουλής που υπαγορεύει στις «Βουλευτικές Επιτροπές Ελέγχου των Σκανδάλων» των μελών της Κυβέρνησης να Πλειοψηφούνται από Βουλευτές του Κόμματος που Κυβερνάει και που υποτίθεται ότι Ελέγχει! Η Κυβέρνηση Εκλέγεται για να Κυβερνάει μόνον. Δεν Εκλέγεται και για να Ελέγχει τον …Εαυτό της. O «Κυβερνητικός Αυτοέλεγχος» της Κυβέρνησης από Βουλευτές του ιδίου Κόμματος είναι εντελώς Ασυμβίβαστος με το «Πνεύμα της Δημοκρατίας» και πέρα από κάθε Λογική.

● Κατάργηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης γιατί Αχρηστεύει τον Ιερό Ρόλο της Δικαστικής Εξουσίας. Η Δικαστική Εξουσία πρέπει να Εκλέγεται απευθείας από το Λαό για να Λειτουργεί Ανεξάρτητα και Αυτόνομα από την Κυβερνητική και Νομοθετική Εξουσία. Οι Φυλακές θα υπάγονται στη Δικαστική εξουσία. Η Κυβέρνηση Εκλέγεται για να Κυβερνάει μόνον. Δεν Εκλέγεται και για να Δικάζει, ιδίως τα μέλη της! Η «Κυβερνητικά Ελεγχόμενη Δικαστική» Εξουσία είναι εντελώς Ασυμβίβαστη με το «Πνεύμα της Δημοκρατίας». Κατάργηση του Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών. Καθιέρωση της Δεσμευτικής Διαιτησίας στις Απεργίες.

● Κατάργηση όλων των «Ασυμβίβαστων Εξουσιών» όλων όσων Ασκούν Εξουσία στο πλαίσιο της Δημοκρατίας. Κατάργηση της ιδιότητας του Βουλευτή ταυτόχρονα με αυτή του Υπουργού, του Κομματικού Νομοθέτη, Κομματικού Δικαστικού, Κομματικού Συνδικαλιστή, Κομματικού καθηγητή, φοιτητή κ.ά.

● Κατάργηση του Αυτοελέγχου, της Αυτοκάθαρσης και της Παραγραφής των Αδικημάτων όλων όσων Ασκούν Εξουσία. Το σημερινό Ελληνικό Σύνταγμα δεν περιλαμβάνει κανέναν απολύτως Ανεξάρτητο ουσιαστικό Μηχανισμό Ελέγχου όλων όσων Ασκούν Εξουσία ο οποίος να είναι Κατοχυρωμένος να Λειτουργεί Ανεξάρτητα από την Εξουσία που Ελέγχει.

● Οι Προϋπολογισμοί του Κράτους θα είναι υποχρεωτικά Κερδοφόροι.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και κάτι γιά.... την "ύψιστη" εξουσία που είναι αυτή που εν πολλοίς μας "διαμορφώνει" πριν φθάσουμε στην κάλπη δηλ την πολιτική δημοσιογραφία που θα πρέπει να εκλέγεται από τον λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]