Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητά νέους προς εργασία η Γερμανία!!!

Θα τους γίνει και υγειονομικός έλεγχος στην οδοντοστοιχία, όπως κάνανε με τους μαύρους στις ΗΠΑ;

Με δηλώσεις της στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Deutsche Welle η Γερμανίδα υπ. Εργασίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απυθηυνε πρόσκληση στους νέους του ευρωπαϊκού νότου να δουλέψουν στη Γερμανία.

«Ζητάμε νέους για να μπουν στην αγορά εργασίας, συμβουλευτείτε το Eures» είπε και πρόσθεσε «Στη Γερμανία υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο κενές θέσεις εργασίας και οι ανάγκες μας για εξειδικευμένο προσωπικό αυξάνονται εξ αιτίας της συρρίκνωσης του ενεργού πληθυσμού».

Όπως ανέφερε, το υπουργείο Εργασίας ενδιαφέρεται να φέρει στη χώρα νεαρούς καλά καταρτισμένους άνεργους από γειτονικά κράτη, έτσι ώστε και οι γερμανικές επιχειρήσεις να έχουν όφελος και οι νέοι να μπορέσουν επιτέλους να ξεκινήσουν ένα επάγγελμα.

Η κ. Λάινεν τόνισε ότι η ανεργία των νέων στη Γερμανία και στην Αυστρία ανέρχεται στο 8%, που είναι το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και χρόνια, ενώ αντίθετα στην Ελλάδα και την Ισπανία αγγίζει το 50%.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Είναι συνηθισμένη στην πρακτική αυτή η Γερμανία. Πρώτα να καταστρέφει χώρες και μετά να δέχεται τους νέους τους σαν φτηνά εργατικά χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "η Γερμανίδα υπ. Εργασίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν απυθηυνε πρόσκληση στους νέους του ευρωπαϊκού νότου να δουλέψουν στη Γερμανία."

    "..το υπουργείο Εργασίας ενδιαφέρεται να φέρει στη χώρα νεαρούς καλά καταρτισμένους άνεργους από γειτονικά κράτη.."

    Τελικα ποιους θα προτιμουν?
    Τους γειτονες τους ή τους Νοτιοευρωπαιους?

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]