Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εφορίες θα προχωρούν σε κατάσχεση περιουσίας για… 300 ευρώ!

Σύμφωνα με οδηγό του υπουργείου Οικονομικών, που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα λαμβάνονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης για όσους έχουν χρέη προς το Δημόσιο από 300 ευρώ και πάνω. Ωστόσο, δεν θα γίνεται κατάσχεση μισθών και συντάξεων μέχρι το ποσό των 1.000 ευρώ.

Ο οδηγός περιγράφει τι θα κατάσχεται σε περίπτωση χρεών προς το δημόσιο. Κατ’ αρχήν, οι εφορίες θα μπορούν να προχωρούν στην κατάσχεση μισθών, συντάξεων, ενοικίων, επιδοτήσεων, κινητών περιουσιών (όπως τραπεζικές καταθέσεις) καθώς και ακινήτων.

Εάν το χρέος του κάθε οφειλέτη ξεπερνά μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις τα 5.000 ευρώ, κι εφόσον δεν έχει καταβληθεί εντός τετραμήνου από τη λήξη της προθεσμίας, τότε θα ενεργοποιείται και η ποινική δίωξη εις βάρος του.

Εάν το ακίνητο ή η κινητή περιουσία τεθεί σε δημοπρασία, ο οφειλέτης θα μπορεί να υπαχθεί σε διευκόλυνση προκειμένου να καταβάλλει τα χρέη σε δόσεις και να σταματήσει τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Θα προλαβουν τα καθικια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιό ακίνητο βρέ παιδιά... αυτό που επιλέγει η εφορία ή αυτό που προκρίνει-αν έχει και κάποιο άλλο- ο οφειλέτης; Ποιός από τους σπουδαίους μας καλοπληρωμένους μεγαλοδημοσιογράφους θα κάνει αυτή την ζωτική ερώτηση;..μόνο γιά χαχανητά είναι οι καμπουράκηδες πρωί πρωί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρουσατε τον Γεωργιο Παπαδοπουλο προδοτη.... φασιστα... και οτι αλλο.... φωναζατε καποτε ψωμι..παιδεια ..ελευθερια... και ομως αυτος... ειχε το σθενος και την δυναμη να παραμεινει στην Ελλαδα να δικαστει και να πεθανει στην φυλακη... Οχι σαν μερικους αρχιμασονους ελευθερωτες εκ Γαλλιας.. και οπου αλλου... Φατε τους στην μαπα τωρα.. και μην ξεχασετε να τους ψηφισετε.. αμα σας αφησουν..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εχω ξαναγραψει οτι οταν τα κυριαρχα προβατα (λαος) γινουν κυριαρχοι ΠΟΛΙΤΕΣ , θα περασουν ενας - ενας μπροστα απο τους ταφους των ταχα δικτατορων και θα ζητανε συγχωρεση και αφεση αμαρτιων , που αφησαν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να σαπισουν στις φυλακες και χειροκροτουσαν ψευτοεθναρχες και λοιπα πολιτικα ρεμαλια και ανθελληνες .
    Οσοι δεν επετρεψαν σε αλητες κομμουνιστες και σαπιους κοινοβουλευτικους να μολυνουν την σκεψη τους , ας προσπαθησουν να θυμηθουν την κοινωνια μας ,τωρα και τοτε .
    ΨΩΜΙ-
    Οι Ελληνες αλλαζαν σαν τα πουκαμισα τις δουλειες .
    ΠΑΙΔΕΙΑ -
    Πως να μπορεση καποιος να συγκρινη τα σχολεια με τα μπουρδελα ;
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-
    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ .
    Ενα ΜΟΝΟ λαθος εκανε ο Πατριωτης Παπαδοπουλος , οτι αφησε τα κοινοβουλευτικα φιδια ατιμωρητα και τους επετρεψε να ζησουν .Τα αποτελεσματα τα πληρωσε και ο ιδιος αλλα και ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ .
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .Οι προδοτες εκτελουνται δεν φυλακιζονται και δεσμευεται ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ .-

    Αλλα οπως λεει ο συνελλην , τερμα τα λογια ας ανοιξουμε τις κουτες .
    Αν νομιζουν οι ευρωπαιοι κιναιδοι , οτι θα τους παραδοσουμε την Πατριδα , την περιουσια προγονων και τα παιδια μας στις ορεξεις τους , επειδη οι κοινοβουλευτικες συμμοριες υπογραψαν κωλοχαρτα , θα καταλαβουν οταν δουν την πλατεια Συνταγματος γεματη ΚΡΕΜΑΛΕΣ .

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ... ΠΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΗΔΗ ΣΥΣΠΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντε να δουμε ποτε ;
    Οταν θα δουμε τουμπανιασμενους ; Γιατι πεινασμενους ΕΙΔΑΤΕ και δεν κανατε ΤΙΠΟΤΑ .
    Λεω ειδατε , γιατι ζω στην αλλοδαπη . Ελπιζω οχι για πολυ ακομη .
    Οποιος φευγη ειναι ριψασπις και δειλος .
    Τωρα θα φανουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο τους ελληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο με τον Παπαδοπουλο,αυτο που λενε,περι φασισμου μυθος,οπως σημερα ετσι και τοτε καποιοι προσπαθησαν να μας αλλαξουν,χωρις να μας ρωτησουν,κατι αναλογο του σημερα,αυτου που ζουμε τωρα,και κατα ενα διαβολικο τροπο ξερουμε την ιστορια της περιοδου αυτης μονο απο τις ιστοριες που διεδιδαν τοτε,οι σημερινοι μας σωτηρες και της δημοκρατιας που απολαμβανουμε σημερα.Δεν ειναι λιγο ειρωνικο να σου διηγουνται τους αγωνες τους κατα της χουντας οταν οι ιδιοι εχουν εξελιχθει σε τερατα σε σχεση με τον Παπαδοπουλο?

    μηπως να θυμηθουμε τι ειδους οργανωση ηταν το Πακ του παπανδρεου και τις μετεπειτα τρομοκρατικες δρασεις του ως 17Ν?

    Μηπως θα επρεπε τελικα να ψηφησουμε Ελλαδα και να αφησουμε στην απεξω τους:ΑΡΣΕΝ,ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ,ΜΙΝΕΙΚΟ,ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΝΕΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΡΗΓΕΣ,ΤΣΙΠΡΕΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΕΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 13 Απριλίου 2012 3:20 μ.μ.

    Σωστότατη η σύγκρισή σου της σημερινής κυβέρνησης με τη χούντα! Εγώ έζησα και τις δυο και ξέρω πως είναι πανομοιότυπες, ιδιαίτερα όσο αφορά την "ελευθεροτυπία". Ιδιαίτερα όταν άκουσα τα επιχειρήματα περί "ασθενούς" που πρέπει να θεραπευτεί, ξανάζησα το παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]