Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Θράκη με τα εθνικά χρώματα της… Μητέρας Πατρίδας!


Πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών (6 Απριλίου) στο χωριό Λύκειο (κοντά στις Σάππες) ένα χάτιμ, μία τελετή δηλαδή ανάγνωσης μαθημάτων Κορανίου, μία από τις πολλές που διεξάγονται αυτόν τον καιρό στα μειονοτικά χωριά του νομού Ροδόπης, υπό την αιγίδα βεβαίως όχι της νόμιμης, αλλά της ψευτομουφτείας Κομοτηνής και με την παρουσία διαφόρων επιφανών τουρκοφρόνων της περιοχής. Στο συγκεκριμένο χάτιμ μετείχαν 18 παιδιά (όλα κορίτσια, μαθήτριες κάποιου Αχμέτ Μπαμπαεμίν) και παρίσταντο ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο πρόεδρος της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ (και υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με τη ΔΗ.ΣΥ. της Μητσοτάκαινας), ο βοηθός του ψευτομουφτή Φεχίμ Αχμέτ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ στον δήμο Αριανών Σααντετίν Σακίρ Χουσείν και ο πρόεδρος του «Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τζαμιών Δυτικής Θράκης» Μουσταφά Καραχουσείν.

Όπως μας πληροφορεί το περιοδικό «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» «στην ομιλία που έκανε στην αρχή του προγράμματος ο Αχμέτ Μπαμπαεμίν ανέφερε πως τα μαθήματα Κορανίου είναι πιο οργανωμένα χάρη στην αιρετή μουφτεία Κομοτηνής και ευχαρίστησε για αυτό τον εκλεγμένο μουφτή Ιμπραήμ Σερήφ. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε μετά με ποιήματα και ύμνους από την χορωδία των μαθημάτων Κορανίου. Στην αρχή του δεύτερου τμήματος της εκδήλωσης ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ στην ομιλία του, συνεχάρη τον δάσκαλο των μαθημάτων Κορανίου στο Λύκειο Αχμέτ Μπαμπαεμίν, τους μαθητές και τους γονείς τους για τις ωραίες τους εργασίες και επισήμανε τη σημασία της ανάγνωσης»…

Εμείς δεν θα προβούμε αυτή τη φορά σε σχόλια για τις περιοδείες όλων αυτών των «επισήμων» πρακτορίσκων της Άγκυρας οπουδήποτε πραγματοποιείται ακόμη και η πιο μικρή και ασήμαντη θρησκευτική ή πολιτιστική εκδήλωση. Ούτε καν για το πώς πληρώνεται αυτός ο κύριος Μπαμπαεμίν (αλλά και ο κάθε Μπαμπαεμίν - υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες τέτοιοι) και αν δηλώνει βεβαίως τα χρήματα που παίρνει. Πιο πολύ σάς αναφέρουμε αυτό το συμβάν, γιατί θέλουμε να σας δείξουμε τη φωτογραφία με αυτά τα 18 κακόμοιρα κοριτσάκια. Κοριτσάκια, που σαν μην έφτανε το ότι ούτως ή άλλως κυκλοφορούν καθημερινά ντυμένα σαν καρναβάλια – και μόνο ένας Θεός (άντε, ίσως και μερικοί παιδοψυχίατροι) ξέρει τι εφηβικά τραύματα μπορεί να εμφανίσουν – τα βλέπουμε εδώ σαν ακόμη πιο απίστευτους καρνάβαλους, βουτηγμένα στα χρώματα που επέλεξε ο ψευδομουφτής της Κομοτηνής. Τα χρώματα της τουρκικής σημαίας. Μια εικόνα που (για μια ακόμη φορά) αξίζει πραγματικά όσο χίλιες λέξεις…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Υπαρχουν και αγορακια απο πισω τους!
    Αρα και οι γονεις τους θα επευφημουν αυτη τη προπαγανδα!
    Με την μονη διαφορα οτι ετσι δεν σεβονται ουτε τα παιδια τους,ποσο μαλλον τον εαυτο τους!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ

    ΔΡΟΥΤΣΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ

    ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝΕ ΚΑΛΠΕΣ, ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι στη Θρακη αλλωνιζει το τουρκικο προξενειο, οι μουφτηδες,η τουρκικη προπαγανδα,και οτι η ανυπαρκτη ελληνικη πολιτεια κοιμαται τον υπνο του δικαιου μακαριως ειναι χρονια γνωστα ,απλα δεν ηρθε το πληρωμα του χρονου για να πληρωσουμε το τιμημα της λαθος ακολουθουμενης πολιτικης.Ζητω οι κουμπαριες ,ζητω τα ζειμπεκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]