Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κόσμος χάνεται κι ο Παπακωνσταντίνου... χτενίζεται

430.000 παιδιά πεινάνε, αλλά ο Παπακωνσταντίνου στενοχωριέται επειδή δεν μπορεί να βγει για καφέ με την γυναίκα του

Αν πούμε ότι άρχισε να θερίζει ό,τι έσπειρε, θα χαρακτηριστούμε κακοί; Αν υποθέσουμε πως τελικά υπάρχει δίκιο στην παροιμία εκείνη που λέει πως «θα γυρίσει ο τροχός…», θα χαρακτηριστούμε υβριστές; Αν αναλογιστούμε πως τελικά, είτε αργά είτε γρήγορα, όλα πληρώνονται, θα έρθει ο υπουργός Οικονομικών να μας επιβάλει φόρο περί χρήσης του λόγου; Όπως και να είναι, ένα τίποτε που ήρθε από το πουθενά και διαχειρίστηκε με τον χείριστο δυνατό τρόπο την οικονομία και το μέλλον της χώρας, συναγελαζόμενος παρά τω πρωθυπουργό (λέμε τώρα…) Γιώργο Παπανδρέου, με το ειρωνικό χαμόγελο που έκρυβε πολλά αισχρά υπονοούμενα για τον Ελληνικό λαό, άρχισε να γεύεται τους καρπούς των έργων του. Και, βρίσκεται ακόμη στην αρχή… στο πρόγευμα! Πού να έρθει και το κυρίως πιάτο!!!

Αυτός λοιπόν, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν υπουργός Ενέργειας (αυτές οι συμπτώσεις είναι τρομερές, αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος τοποθετείται σε θέσεις – υπουργεία κλειδιά, ως προς τα συμφέροντα και τις στοχεύσεις των δάνειων και κατοχικών δυνάμεων της χώρας), ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, άρχισε να παίρνει κάποια εικόνα, για το τι μέλλει γενέσθαι και διαμαρτύρεται επειδή δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του για να πιεί έναν καφέ με την γυναίκα του!!

Γράφει η Σοφία Τ.

Όταν έχουμε γυρίσει στην εποχή των συσσιτίων, του γερμανικού ολοκληρωτισμού, των εκφράσεων και δηλώσεων για αριστερούς κινδύνους και στα παιχνίδια με τις εκλογές, αλλά, πρώτα και κύρια, στην χρέωση ως και αγέννητων παιδιών και την εξαθλίωση για περίπου 430.000, περιμένεις Παπακωνσταντίνου να μας ενδιαφέρει το «δράμα» σου;

Εδώ δεν έχει να φάει ο κόσμος και έχει αξιοπρέπεια (σιγά μην ξέρεις τι είναι).
Δικό σου πρόβλημα, αν φοβάσαι.
Να πρόσεχες και να μην υπέγραφες τις συμβάσεις υποτέλειας και τα προσκυνοχάρτια με ταχύτητα φωτός!
Και τότε θα μπορούσες να κυκλοφορείς και να πηγαίνεις για καφέ.
Και η σύζυγός σου ας προσέχει, όταν βρίζει τους Έλληνες, καθότι Ολλανδή, ως ανίκανους (αναμασάει την βορειοευρωπαϊκή προπαγάνδα μέσα στην χώρα μας και σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ της χώρας της) και τεμπέληδες!

Παρήγορο το ότι φοβούνται…

Ιδού η «κυρία» του «κυρίου» Παπακωνσταντίνου.
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωσε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου (φωτογραφία) σύζυγος του έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
Μιλώντας στην Ολλανδή δημοσιογράφο κυρία Esther Van de Geest η σύζυγος του υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.
Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα πάζλ». Στη γλώσσα μας θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».
«Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (των Ελλήνων). Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας € 20, τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω € 4. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.
«Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Vinke καταλήγοντας: «Με 2 παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο (σχόλιο: να πάνε σε δημόσιο) και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας Ολλανδός υπουργός, είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν Έλληνα βουλευτή (σχόλιο: ούτε στην γυναίκα σου ρε υπουργέ δεν λες πόσα παίρνεις;). Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν κι εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».
ΒΗΜΑ 19/02/2010

Όλη η φαμίλια Παπακωνσταντίνου είναι για πολύ ξύλο… ή για πολύ, μα πάρα πολύ φτύσιμο. Τελικά ποιός είπε πως στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν επιλογές;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Στενοχωριέται που δεν μπορεί να εμφανισθεί δημοσίως με τη γυναίκα του το τέρας και δεν χαίρεται που έχει ακόμη το κεφάλι του στους ώμους του ο καθυστερημένος!

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χμ..κατι ειπωθηκε για αυτο το κεφαλι,αν σε περιπτωση ή για καποιο λογο του πεσει μπορω να το εξετασω ωστε να προσπαθησω να καταλαβω πως τα αχυρα και η κοπρια συνεργαζονται μεσα σε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνιστουσα στην μικρη Ολλανδεζα να κοιτα τα ελλειματα και τα χρεη της χωρας της και να μην εστιαζει το διεθνες φαινομενο της διαφθορας στον ελλαδικο χωρο!
    Διαφορετικα να μας εξηγησει πως και σε ποιον τομεα ο "αδιαφθαρτος" αντρας της με τα μετρα που εχει εισαγει σημειωσε την εστω και παραμικρη βελτιωση της οικονομιας μας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑ Π Π ΔΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ1ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ .ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα μ***** το κανουν,γιατι να'ναι εξαιρεση και αυτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακου κυρά Τζακολίν. Το ότι η πραγματικά ζάμπλουτη Ελλάδα έφτασε στο μηδενικό σημείο οφείλεται στο ότι τα οικονομικά της τα διαχειριζόταν ανέκαθεν "δυσκίνητα τέρατα" σαν τον άντρα σου. Η μόνη προοπτική όμως της δικής σου χώρας είναι να εμπορεύεται τουλίπες χασίσια και μπουρδέλα. Ασε λοιπόν κατά μέρος τα παζλ και τις επιχειρήσεις μέσω Διαδικτύου, γιατί υποπτευόμαστε ό,τι αφορούν τους διεθνείς μισθούς του μεζέ σου. Και πιάσε να εμπορεύεσαι τουλίπες ή τα υπόλοιπα πάτρια εμπορεύματα. Ναι, γνωρίζουμε ότι τα περί καφέ τα λες μόνο για ξεκάρφωμα γιατί αφενός αν ήθελες δεν θα δίσταζες να κλείσεις πριβέ καφετέρια για πάρτι σου και αφετέρου γιατί υποπτεύομαι πως ποτέ δεν πίνετε καφέ με τον άντρα σου, έχετε προτίμηση στο αίμα. Α, γνωρίζουμε επίσης ότι είσαι βέβαιη πως θα συνεχίζεις και στο μέλλον να ασχολείσαι με τις ίδιες ακριβώς μπίζνες, όπως και τώρα, και να πίνεις τα ίδια ποτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα οικονομικα κολλεγια δε μαθαινουν ιστορια;ο καφες τον απασχολει...δε κοιταει να μαθει τιποτα και για Γουδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν λεει αληθεια η Ολλανδεζα οτι τσιμα τσιμα τα βγαζουν περα, τοτε συν τοις αλλοις ο αντρας της ειναι...ας μην τον κατονομασω.Δηλαδη μας λεει οτι ο Γιωργακης τους δουλεψε κανονικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια είναι η απόδειξη ότι τα "πήραν"; Η απόδειξη είναι ότι οι πράξεις τους έχουν έναν πολύ οργανωμένο χαρακτήρα, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται περί σωρείας τυχαίων ατυχών επιλογών και πράξεων.

    Υπάρχει ολόκληρη οργάνωση, που δίνει άλλα χαρακτηριστικά στο "τυχαίο" γεγονός της εισόδου μας στους μηχανισμούς του ΔΝΤ.
    Η οργάνωση αποκαλύπτει ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν μια μεμονωμένη πράξη βλακείας.
    -----------------------------

    http://www.youtube.com/watch?v=wwVfLyJuLxo&context=C384621fADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

    FNOUS-Το κολπο των 2.5 Δις 30/06/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε σεις θα τρελαθουμε,με τις π**** της Βινκε?Εχουν γεμισει τα νησια του Αιγαιου με βιλλαρες τυπου Σερυφου με ειδικες τροπολογιες στα μετρα τους,αυτη εντοπιζει τα σημεια και αυτος βγαζει τροπολογιες που φυσικα ισχυουν μονο για αυτον...μετα την ανεγερση οι περιοχες ξαναγινονται Natura ή θαλασσια παρκα....και η διαφημηση στην Αγγλια συννεφο.Οσο δε για τα φραγκα,πιο μαυρα κι απο το χαβιαρι που καταπινουν με τα κιλα.

    το κολπο των 2.5δις fnous,αφορουσε τον Γαπιθηκο και κανα δυο αιμορουφηχτρες συνεργους του.Ηταν "δωρο" για να μας χωσουν στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]