Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεχθείτε το στρατόπεδο και θα αστυνομεύω την πόλη σας!

Ως …ανταποδοτικό όφελος και όχι ως υποχρέωση του κράτους φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την προστασία των πολιτών.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει όσα περιγράφονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών, για την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση Κέντρου Κράτησης Παράνομων μεταναστών στις αστυνομικές εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας. Σχέδιο με το οποίο διαφωνούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ανταποδοτικών ωφελημάτων των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών από την λειτουργία του Κέντρου, που υποσχέθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, «έταξε» στον Δήμαρχο της πόλης και ένα «ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών»!!

Bonus λοιπόν η ασφάλεια των πολιτών, εάν δεχθούν το Κέντρο στην πόλη τους!

Και μάλιστα σε μια πόλη που μαστίζεται από ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών και θα έπρεπε ήδη εδώ και πολλά χρόνια να αστυνομεύεται μεθοδικά και έντονα λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων…

Και βέβαια ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι αποτελεί απόφαση της Κυβέρνησης η λειτουργία έστω και ενός κέντρου πριν τις εκλογές!!!!

Σας παραθέτουμε το πλήρες κείμενο του δελτίου Τύπου και τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012, συνάντηση με το Δήμαρχο Αχαρνών Σωτήρη Ντούρο και εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι Υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη κ.κ Μανώλης Όθωνας και Ελευθέριος Οικονόμου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, ο Υπουργός, να τους ενημερώσει σχετικά με το σχεδιασμό της ελληνικής κυβέρνησης για τη δημιουργία του πρώτου χώρου κλειστής προσωρινής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αττική, και συγκεκριμένα, στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή Αμυγδαλέζα Αχαρνών, και να τους παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τις συνθήκες λειτουργίας του.

Οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετέφεραν στον Υπουργό τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής, ασφάλειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θα επικρατούν στους χώρους αυτούς, εκφράζοντας τον φόβο για την υποβάθμιση της περιοχής γύρω από τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, διαβεβαίωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών ότι η χρήση των εγκαταστάσεων στην Αμυγδαλέζα θα είναι πιλοτική και μέχρι να ξεκινήσει η λειτουργία και άλλων χώρων προσωρινής φιλοξενίας στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ωφελήσει την τοπική κοινωνία, καθώς θα προσφέρει σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας, κατά το διάστημα λειτουργίας τους, στους κατοίκους της περιοχής. Επιπλέον, θα συνοδευτεί και από ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι αποτελεί απόφαση της κυβέρνησης, οι χώροι προσωρινής φιλοξενίας να δημιουργηθούν σε όλη τη χώρα και να λειτουργήσει τουλάχιστον ένας, πριν από τις επικείμενες εθνικές εκλογές, καθώς και ότι οι χώροι αυτοί θα λειτουργούν βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. το αιμα κυλαει εκδηκηση ζηταει σκωτομα θελει ο αδιαβαστος ο νενεκος το πρακτορακι μην αυτοκτονηται ορε ελληνες σκεφτητε εαν αυτοκτοναγαν οι ηρωες το 21 δεν θα ειμασταν ελευτεροι ορε ελληνε τα ντουφεκια και ενα μεγαλο οχι ορε στους νενεκους ετσι βγενουμε κερδησμενοι ολοι ορε να τους αυτοκτονησουμε εμεις ορε ψηλα το κεφαλι ορε και ντου οπυ τους βρησκουμε να τους επιτεθουμε ορε εγω ξεκιαω μολις ελθουν να κανουν ομηλιες για της εκλογες ορε τι εχω να τους κανω θα τους γαμησω που ελεγε και λει ακομα ο καραισκακης κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουστε κοσμε !
    Ακουστε τα σπιουνακια να λενε ξεκαθαρα οτι δεν θα τους διωξουν .Θα τους κρατησουν (οπου ναναι) για λιγο και θα τους ΤΑΊΖΟΥΜΕ και ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ , και συντομα θα γινουν και επισημα εποικοι .
    Τα παντα ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ , ο λαος-κοπαδι πειναει , οι ριψασπιδες φευγουν , οι ανυπερασπιστοι αδυνατοι γεροντες σφαζονται , τα μικρα μας λυποθυμουν στα "σχολεια" , αναρχια και χαος γυρω μας και αυτοι , οι ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ , προσπαθουν να Ελληνοποιησουν κανιβαλους με πουστικους τροπους , ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ στις εντολες των κατακτητων .
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ .
    Εως ποτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]