Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κίνδυνος μη ομαλής διεξαγωγής των εκλογών λόγω κυβερνητικής αμέλειας

Την έντονη ανησυχία του εκφράζει το ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) για το γεγονός ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες κοινές υπουργικές αποφάσεις, που αφορούν τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων στα δικαστήρια της χώρας, με αποτέλεσμα «να έχουν καθυστερήσει ήδη όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την ομαλή προετοιμασία και διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012».

Ακόμη, η Ομοσπονδία επισημαίνει ότι ο χρόνος που απομένει είναι πλέον περιορισμένος και «η πιθανότητα της μη ομαλής προετοιμασίας και διεξαγωγής των εκλογών είναι ορατός».

Ήδη, να θυμίσουμε, πως υπάρχει μείζον θέμα με τα... ψηφοδέλτια που δεν αρκούν (όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναξιολογήσεις των αιτήσεων συμμετοχής των κομμάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν προσκόμματα ακύρωσης συμμετοχής σε κάποια από αυτά...

Η Κλεπτοκρατία περνά πλέον στην Ανυποληψία, ενώ η Δημοκρατία απομακρύνεται ολοταχώς από την γεννήτορά της Ελλάδα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Φοβουνται μην χασουν το τριχίλιαρο οι δικαστικοι οχι οτι τους επιασε ο πονος για τις εκλογες. Για τα λεφτα τα κανουν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέκα μέρες έμειναν ακόμη...όλοι στρατευμένοι στις επάλξεις της ανατροπής του δικομματισμού σε ιστολόγια, στις παρέες, στους τόπους δουλειάς..παντού με επιταχυνόμενο βήμα και μπαράζ σχολίων να μη περάσουν το 50% και έχει ο Θεός!!
    Μετά ξεκουραστείτε, ξαναβρήτε τις καθημερινότητες σας και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι και θέμα αισθητικής βρε παιδιά! ποιοί είμαστε εμείς για να αντέχουμε αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμέλεια τη λένε τώρα τη νοθεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογες ΔΕΝ θα γινουν και...ας γινουν .
    Παντως , αν...γινουν , ναστε σιγουροι οτι τα ανοικτα υποταγμενα μαντρια θα εχουν αρκετους προσκυνημενους να κομματιασουν για τελευταια φορα το χιλιοπροδομενο Συνταγμα .
    Ετσι νομιζουν.....
    Ετσι εξηγηται και το οτι αντι να τρεχουν να κρυφτουν οι προδοτες , βγαινουν φανερα (εστω και μαντρωμενα) και μιλουν για Πατριδες , σωτηριες και ΕΠΟΜΕΝΗ μερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ανησυχείτε. Αν δεν εμφανιστούν αρκετοί δικαστικοί αντιπρόσωποι (και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι ευνοϊκό) θα το κάνουν θέμα τα κανάλια ώστε να χρειαστεί να επαναληφθούν οι εκλογές λίγο αργότερα. Εν τω μεταξύ θα μας μεταρρυθμίσουν λίγο ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εάν δεν είναι σε θέση να κάνουν οι πολιτικοί τις εκλογές, γιά να τους εκλέξουμε, μπορουν κάλλιστα να τις αναθέσουν στον ελληνικό Στρατό...και μετά να τον ευχαριστήσουν γιά τις υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα με κάποια διάσημα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]