Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τον Ράϊχενμπαχ έρχονται και Γερμανοί αστυνομικοί στην Ελλάδα


Μετά τον Ράϊχενμπαχ... ήρθε και ο Ματίας! Ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας έφτασε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με το protothema.gr κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από ελληνικής πλευράς, παρουσιάστηκε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών (Action Plan), καθώς και το Ειδικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, μέσω των Διεθνών Αερολιμένων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στη συνεργασία με τον Frontex και τη συνεισφορά της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, μέσω του Ευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συναποφάσισαν την ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας, καθώς και την ανταλλαγή Αστυνομικών Συνδέσμων, στους Διεθνείς Αερολιμένες Ελλάδας και Γερμανίας, με καθήκοντα καθαρά συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας υποστήριξε τις ελληνικές θέσεις σχετικά με τη συμφωνία επανεισδοχής Ελλάδας – Τουρκίας.

Η επίσκεψη του Αρχηγού της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας θα συνεχιστεί με τη μετάβασή του στην περιοχή του Έβρου, όπου θα έχει συναντήσεις με τους επικεφαλής Αξιωματικούς στην περιοχή. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τους Αστυνομικούς Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ναι το πιστεψαμε οτι για την λαθραια 5η φαλαγγα τους ηλθαν .
    Και οι κοινοβουλευτικοι αλητες μιλανε ταχα για εκλογες , που ομως δεν θα γινουν .
    Αντι αυτου , συντομα θα επιβαλουν στρατιωτικους νομους που θα ειναι ομως και η αρχη τους τελους τους , οσους ξενους μισθοφορους και αν φερουν , περα απο τα 3-4 εκατομμυρια των λαθρεποικων . Που οπως φαινεται ακονιζουν τα χατζαρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]