Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου κατορθώνει το ακατόρθωτο... εκλογές χωρίς ψηφοφόρους!!!


Πανωλεθρία! Ούτε 10.000 η συμμετοχή των πασόκων. Στέλνουν οικονομικούς μετανάστες στις ουρές για μπούγιο…

Τους λούζει κρύος ιδρώτας στην Ιπποκράτους.

Το σχέδιο απελπισίας του Τσουκάτουείναι να σταλεί επειγόντως κόσμος σε κεντρικά σημεία στα οποία έχουνπρόσβαση οι κάμερες!

Σ’ αυτά τα σημεία τα στελέχη του Βενιζέλου φρόντισαν να στείλουν μαζικά οικονομικούς μετανάστες οι οποίοι κάθονται στις ουρές και με τα ρέστα θα πάρουν και μια τυρόπιτα.

Μιλάμε για πανωλεθρία. Tα εκλογικά κέντρα στις συνοικίες είναι άδεια σαν μεξικάνικα σαλούν σε ώρα σιέστας. Μύγα δεν πετάει.

Ούτε 10.000 δεν έχουν ψηφίσει από το πρωί σε ολόκληρη την Ελλάδα και διαρρέουν διάφορες παπαριές για μαζική συμμετοχή και ότι δήθεν τέλειωσαν τα ψηφοδέλτια και έβαλαν μπροστά τα πιεστήρια των εκδοτών να τυπώσουν νέα, σαν τα πληθωριστικά χαρτονομίσματα της νέας δραχμής που φιλοδοξεί να ξαναζήσει ο Τσουκάτος…

"Λευκό" δαγκωτό έριξε στη κάλπη της Νέας Ερυθραίας ο Γιώργος Παπανδρέου (γνωστός και ως Αναγνώστου).

Όταν ένας από την εφορευτική επιτροπή του έδωσε το ψηφοδέλτιο του Βενιζέλου, εκείνος έκανε ένα νεύμα ευγενικής απαξίας και προχώρησε προς τη κάλπη.

Λίγο μετά στις δηλώσεις του δεν είπε κουβέντα για τον Βενιζέλο και αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχθηκε από τα ΜΜΕ...


Πραγματική λαοθάλασσα από χιλιάδες κόσμου (8) έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με τις συσκέψεις που γίνονται για να αντιμετωπιστεί το αδιαχώρητο, τέθηκε επί τάπητος το θέμα παράτασης του ωραρίου μέχρι τα μεσάνυχτα ώστε να ψηφίσει και η συμπαθής τάξη των Βαμπίρ που φημίζονται για τις σχέσεις τους με την Δημοκρατική Παράταξη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μακαρι ναναι αληθεια και η αρχη του τελους τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρεχει το κομμα μονο του, και ερχεται δευτερο!
    πρωτος, ο κακος τους ο καιρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλογές χωρίς υποψηφίους, χωρίς ψηφοφόρους και επί πληρωμής δεν είναι καν διαδικασία συλλογής υπογραφών γιατί και αυτή τζάμπα είναι .

    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα για τα λεφτά …. Έφυγε ο Τσουκάτος και ήθελαν με " εκλογές" να γεμίσουν τα ταμεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]