Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ οι εκλογές, εκεί οι εκλογές, πού είναι οι εκλογές;

Π. Καψής: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών»

Καμία αναφορά για την ημερομηνία των εκλογών δεν θέλησε να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Δε θέλω να μιλήσω για την ακριβή ημέρα … ακριβείς ημερομηνίες αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε» είπε ο Καψής, βάζοντας προς το παρόν νέο φρένο στα ημερολόγιο που έχουν βγει στο τραπέζι και υπολογίζουν τον χρόνο που θα στηθούν οι κάλπες.

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση στο κλείσιμο της Βουλής (αν γίνουν στις 6 Μαίου τότε η Βουλή θα κλείσει την Πέμπτη 5 Απριλίου) λόγω των νομοσχεδίων που πρέπει να ψηφιστούν για τη νέα δανειακή σύμβαση απάντησε:

«Δεν έχω κάτι υπ’ όψιν μου αλλά δεν νομίζω. Απλώς, υπάρχει ένας νομοθετικός αγώνας δρόμου».

Κατά τα λοιπά, η Ελλάδα πήρε το ηρεμιστικό - ναρκωτικό που ονομάζεται εκλογές και έχει... ηρεμήσει. Αν ποτέ γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, θα γίνουν μόνο εάν τις επιβάλλει ο λαός. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει παγκόσμια μεγέθους "παρεμβολή" για την αλλαγή του αποτελέσματος. Υπάρχει, άραγε, κανείς που να αμφιβάλλει πως ο Παπαδήμος, οι συγκυβερνώντες και οι εντολείς τους θα αποτολμήσουν οτιδήποτε προκειμένου να μην εκφραστεί ο Ελληνικός λαός, του οποίου την γνώμη τρέμουν;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. κυτα τον γκεμπελ και τον χιτλερησμο που αντιπροσοπευει και τα συμφεροντα που εξυπερετει και το 4ραιχ που υπερετει και ολα αυτα εις βαρος μας φτωχαδακι ο καιμενο και εμεις τον κυταμε ρε μπασταρδοπουλοι θα γινουν καθαρες εκλογες η βια και νοθια απο την χουντα που υπηρετιτε ολοι σας εγω περημενω βια και νοθεια φασησταριο για αυτο δεν κανεις κουβεντα μπασταρδε και ουτε ποτε θα γινουν μπασταρδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]