Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κράτος… μπάχαλο


Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που φωνάζουν από μόνα τους ότι πάμε για … γενική διάλυση!

Παραπάνω δηλαδή από ό, τι φαίνεται ή από εκείνο που κάποιοι θέλουν να δείξουν…

Στη βουλή λοιπόν συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα (πέρα των γνωστών…).

Το πρώτο έχει να κάνει με τα έσοδα (!) του κράτους από τα τέλη κυκλοφορίας. Ενώ λοιπόν όλοι γίναμε μάρτυρες της εικόνας μεγάλου αριθμού πολιτών που έσπευδαν στις εφορίες για να παραδώσουν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητά τους επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για το 2012, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου δήλωσε εγγράφως (!) ότι «δεν υφίσταται υστέρηση στα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων, αλλά το αντίθετο»…! Από 1.201.260.000 ευρώ το 2011 (οικ. Έτος 2010), το 2012 τα έσοδα ανήλθαν στο ποσό των 1.150.800.000 ευρώ…!

Το επόμενο είναι πιο πολιτικό. Είναι δυνατόν να έχεις τον Ρέππα απέναντί σου, να σου αραδιάζει ότι θέλει για το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, και κανείς από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να τον ρωτήσει για τις 15.000 απολύσεις που ετοιμάζει στο δημόσιο; Κι όμως συνέβη. Το ξέχασαν λέτε;

Το τρίτο μας έβγαλε από τα ρούχα μας.

Είναι απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Σίγουρα θα σας πέρασε από το μυαλό: τόσα κατασχεμένα, γιατί δεν τα μοιράζουν στους φτωχούς; Γιατί δεν τα δίνουν στους άστεγους και στα ιδρύματα απόρων;

Την απάντηση τη δίνει «γραπτώς»!!! ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «Μια τέτοια διαδικασία, όσο σκόπιμη και να είναι προς όφελός ιδρυμάτων και των αντίστοιχων αναγκών που υφίστανται, θα δημιουργήσει τεράστιο διοικητικό κόστος, αν αναλογιστεί κανείς πως απαιτούνται χώροι αποθήκευσης, ειδικοί επιστήμονες για την πιστοποίηση, κόστη διατήρησης κ.α.»!!

Δηλαδή, δεν τα δίνουμε γιατί έχει διοικητικό κόστος!!

Πείτε μου, που είναι η Αστυνομία να τους συλλάβει όλους αυτούς!!! Τώρα!!

Βέβαια, χθες βράδυ ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, αποκάλυψε στη Βουλή πως υπάρχουν στην Αστυνομία 300.000 ανεκτέλεστες αποφάσεις από ποινικά δικαστήρια, επειδή οι αστυνομικοί του Παπουτσή, δεν τους βρίσκουν!! (δεν μιλάμε για τρομοκράτες…) ! Το έχετε ξανακούσει; Σήμερα, το ακούσατε εσείς από πουθενά; Όχι. Γι΄ αυτό διαβάστε antinews…

Έτσι, αν νομίζουν οι κυβερνώντες ότι από το πολύ φούμο που θα φάνε στις εκλογές, θα κρυφτούν ανάμεσα στους 300.000 καταζητούμενους, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος…! Αυτοί θα φαίνονται… από το «πράσινο» του Γιώργου …(πράσινη απόκρυψη κλπ)!

Antiκοινοβουλευτικός



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]