Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Χωρίς ίχνος ντροπής οι σαπρόμυαλοι

Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς συστολή καμία, απόμακροι, απάνθρωποι και αδάκρυτοι προαγγέλλουν την καταρράκωση του λαού των Ελλήνων, το άδοξο τέλος του Ελληνισμού…

Να ξέρετε, όμως, νενέκοι και εφιάλτες και βάλτε το καλά στα αρρωστημένα μυαλά σας ότι μόνοι σας αποφασίσατε «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» να βάλετε τα κεφάλια σας στο ντορβά…

Ούτε ως έννοια σκέψης να περάσει από το μυαλό σας ότι έχετε να κάνετε με λαό δειλών και φοβισμένων…

Έχετε να κάνετε με λαό γενναίο που ξέρει να ανταμείβει, αλλά πρωτίστως γνωρίζει και να τιμωρεί… Και η δική σας τιμωρία θα είναι αντάξια των άθλιων προδοτικών πράξεων και κακουργημάτων σας…

Προδομένοι Έλληνες…

Μη δεχθείτε την υπέρτατη ταπείνωση της πατρίδας μας…

Βάλτε τέλος στην φάρσα της σωτήριας…

Πάρτε με τις πέτρες τους ανίκανους και προδότες πολιτικούς…

Μην επιτρέψετε στους επίορκους να υποθηκεύσουν το μέλλον της χώρας, των παιδιών σας και το μέλλον των επόμενων γενεών…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Χαρρυ δεν ειναι σαπρομυαλοι . Ειναι πουλημενοι στον διαβολο .
    Και θελουν αιμα , αιμα Ελληνικο .
    Καλη δυναμη και καλη Λευτερια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα με τον Ανώνυμο 11:59. Μυαλό έχουν, αλλά το θέτουν στην υπηρεσία της μαφίας που υπηρετούν. Ξεχάσαμε το περίστροφο; Με τέτοια γλώσσα συνεννοούνται μόνο. Και γίνονται όλο και πιο προκλητικοί για να μας εξωθήσουν στα άκρα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να κανονίσουμε την πορεία μας.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά. Τι πρεσβευουν οι ανθρωποι αυτοί. Δεν γίνεται, απο κάπου πρέπει να τους κρατάνε για να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Πως είναι δυνατόν τα πιστευουν αυτοί και όσοι τους υποστηρίζουν οτι μπορούν να ζουν ή οτι θα ζήσουν αναμεσά μας. Πώς θα κυκλοφορού στους δρόμους. Αδιανότητο.!!!!! Φιλους δεν έχουν; οικογένεια; παιδια γυναίκες μανα και πατέρα; Δεν τους λένε τίποτα αυτοί. Ειναι να απορεί κανείς. Και σίγουρα δεν είναι λίγοι. Βάλε και τους κομματικά εμπλεκόμενους βασει των δημοσκοπήσεων και παθαίνεις σόκ.
    Μετα απο όλα αυτά υπάρχουν εκλογείς που θα ψηφίσουν ΝΔ, Πασοκ, Λαος, ΚΚΕ, Συριζα και άλλα εξ αποσχισεως κόμματα. ΚΟΥΦΟ!@#%^&*(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η μεταμνημονιακη Ελλαδα δε θα διαθετει ισως ιντερνετ γιαυτο Χαρρυ πες τα ακομα οσο προφταινεις.

    Υ.Γ. Ζητειται ξυλινο αλετρι για γεωργικες εργασιες και οχημα ενος ιππου που δε χρειαζεται πετρελαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ κε Κλύν. Για να ξεσηκωθεί ένας λαός πρέπει να έχει τουλάχιστον: πατριωτική συνείδηση, πατριωτικό φρόνημα, εθνική αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη και καλλιέργεια πνεύματος που προϋποθέτει όλα τα παραπάνω.
    Οσοι κυβέρνησαν αυτή τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, φρόντισαν απο πρόθεση την μεθοδική εξηλιθίωση του πληθυσμού και βύθισαν την ελληνική κοινωνία σε αποβλάκωση που τους επιτρέπει να συνεχίζουν ανενόχλητοι το ρόλο τους.
    Και όπως αναφέρει ο Κος Χρήστος Γιανναρας, σ ενα άρθρο του με ημερομηνία 29-8-2010, η λύση είναι η κατάλυση της απολυταρχικής τυρανίας της σημερινής κομματοκρατίας και η αποκατάσταση των θεσμών της δημοκρατίας.Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να υπάρξει ένα τέτοιο νέο κόμμα, γιατί η κομματοκρατία φυλάει καλά σφραγισμένες τις μπουκαπόρτες.
    Μόνο άν η ραγδαία επιτεινόμενη οικονομική ύφεση οδηγήσει σε έκρηξη βίας και αίματος, σε πανικό ζούγκλας, μόνο τότε, όποια αρχη προκύψει τυχαία, θα έχει μία και μόνη λύση για να ξαναλειτουργήσει η ζωή.
    ΕΚΛΟΓΕΣ για Συντακτική Εθνοσυνέλευση, καινούριο εξ αρχής Σύνταγμα, με όρους που θα αποκλείουν μεθοδικά την επιστροφή στην εξουσία της κομματοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λαός πρέπει να σταθεί δίπλα σε όποιους βουλευτές τολμήσουν να κάνουν την υπέρτατη πατριωτική κίνηση, προκειμένου να σώσουν την Ελλάδα από τους τοκογλύφους.

    Όποιος από τους σημερινούς χυδαίους κομματικούς ηγέτες τολμήσει και μόνον να σκεφτεί να επιβάλει "κομματική" πειθαρχία σε Έλληνες βουλευτές, πρέπει ….. …… ….
    ----------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=hx-Gx1rBnXA&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ β'- Χρεοκοπία ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    link

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]