Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διάγγελμα «σωσίβιο» ετοιμάζει ο Σαμαράς


Σε διάγγελμα, αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ώρες ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσημη πια ανακοίνωση του Μαξίμου πως «ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί με επιτυχία οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα».

Το διάγγελμα θα έχει ως σκοπό την υπεράσπιση της στάσης του αρχηγού της ΝΔ και την αιτιολόγηση της απόφασής του προς τον ελληνικό λαό, του οποίου την ψήφο επιθυμεί να διεκδικήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κος Σαμαράς αναμένεται να απευθυνθεί προς το εκλογικό σώμα, θα στοχεύσει όμως και στο εσωτερικό της παράταξής του καθώς πολλές είναι οι φωνές, που εκφράζουν ακόμη την επιφυλακτικότητά τους για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, να βάλει όπως λένε, στην ουσία, στο κάδρο και τη ΝΔ, πληρώνοντας τις «αμαρτίες» του ΠΑΣΟΚ.

Το κλίμα στη Συγγρού είναι ούτως ή άλλως βεβαρημένο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μανώλη από τη Γραμματεία Συνδικαλιστικού αλλά και μετά τις νέες δημόσιες παροτρύνσεις του προέδρου της ΔΑΚΕ, Νίκου Κιουτσούκη, προς τη «γαλάζια» Κ.Ο. να καταψηφίσει τα νέα βίαια μέτρα.

Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Αντώνη Σαμαρά, πως δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει όψη στην προδοσία που έκανε;
Μήπως κάποιος πρέπει να του πει πως οτιδήποτε πει θα είναι εναντίον του και θα κάνει τη θέση του δυσκολότερη;
Μήπως κάποιος πρέπει να του πει πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής όλων, κι αυτόν τον έχει ήδη κρίνει και μάλιστα καθόλου κολακευτικά;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ.
    ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ........ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]