Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΓΑΠ και μεγαλοεκδότες - Ο σώζων εαυτόν σωθήτω

ΓΑΠ πεσόντος μεγαλοεκδότες ξυλεύονται…

Μακροσκελές άρθρο στο οποίο περιγράφει το τι ειπώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όταν συναντήθηκε με τον Γ. Παπανδρέου, παρουσία του Γιώργου Μπόμπολα, δημοσιεύει ο εκδότης του Βήματος, Σταύρος Ψυχάρης. Έχει πολύ ενδιαφέρον να το διαβάσει κανείς, όχι μόνο για να αποδειχθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου ήταν και είναι επικίνδυνος για τη χώρα αλλά και για να καταλάβει ο κόσμος πόσο επικίνδυνη είναι η διαπλοκή και πόσο κακό κάνει στη χώρα.

Ο κ. Ψυχάρης, γνωστός για τις κωλοτούμπες του, για την πολιτική «όπου φυσάει ο άνεμος» και για τους πολιτικούς εκβιασμούς που ασκεί κατά καιρούς, έδωσε τη δική του εικόνα για τη συνάντηση και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε.

Είπε ότι ο τότε πρωθυπουργός κάλεσε τον ίδιο, τον κ. Μπόμπολα και τον Β. Βαρδινογιάννη (ο οποίος δεν πήγε) για να τους διαμαρτυρηθεί για τη στάση που ακολουθεί το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, το Mega, απέναντι στην κυβέρνηση. Ο κ. Ψυχάρης, υποστηρίζει ότι τους ζήτησε να στηρίξει το κανάλι την κυβερνητική πολιτική εμφανιζόμενος ότι ενδιαφέρεται για την επιρροή που έχει η τηλεόραση και αδιάφορος για τις εφημερίδες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΔΟΛ(ιου) αφήνει αιχμές ότι επειδή δεν δέχθηκαν να υπακούσουν και με λογικά επιχειρήματα του έλεγαν ότι έχουν καθαρά δημοσιογραφικά κριτήρια, στο τέλος τους παρέπεμψε στον Η. Μόσιαλο για να του πουν τα αιτήματά τους, κι αυτοί εξερράγησαν.

Περιγράφει επίσης πώς περίμεναν επί ώρα τον κ. Παπανδρέου και πώς μπήκαν από την πίσω πόρτα για να μην τους δουν οι δημοσιογράφοι.

Προφανώς ο κ. Ψυχάρης θεωρεί τους αναγνώστες του Βήματος και τους τηλεθεατές του Mega (και όλους του Έλληνες) ηλίθιους και έχοντες κοντή μνήμη.

  1. Πρώτο θέμα: Μήπως ο κ. Ψυχάρης που λειτουργεί πάντα με δημοσιογραφικά κριτήρια στα μέσα ενημέρωσής του, θυμάται τη στάση που τήρησε από τη στιγμή που έγινε ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός; Μήπως θυμάται τους ύμνους υπέρ του; Μήπως θυμάται τι έγραφε για το καλό Μνημόνιο που είναι αναγκαίο και θα μας σώσει από τη χρεοκοπία; Από το 2010 το Βήμα και το Mega δεν είχαν σχηματίσει την εντύπωση ότι η Ελλάδα θα ζήσει στον απόλυτο παράδεισο αγκαλιά με την τρόικα;
  2. Μήπως θυμάται ο κ. Ψυχάρης όταν έβαζε τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης όπως τους πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους του στο Mega, που παίρνουν από 30.000 ευρώ το μήνα, για να αποθεώνουν την πολιτική της τρόικας και του κ. Παπανδρέου; Την αποθέωση του πρώην τσάρου κ. Παπακωνσταντίνου την ξέχασε; Το γλείψιμο στον κ. Βενιζέλο γινόταν εν αγνοία του; Όταν έπεσαν τα γιαούρτια το περασμένο καλοκαίρι στον κ. Πρετεντέρη και αποδοκιμαζόταν όπου πήγαινε, αυτό συνέβαινε γιατί οι απόψεις του ήταν υπέρ του λαού;
  3. Μήπως ο ΔΟΛ (ιος) θυμάται τα σχόλια σε σημείο ύβρεως κατά του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του όταν έλεγαν ότι δε θα υπογράψουν το Μνημόνιο; Τα αιχμηρά άρθρα που χαρακτήριζαν τον πρόεδρο της ΝΔ καταστροφέα της Ελλάδας γιατί αρνήθηκε να προσυπογράψει την καταστροφή της χώρας;
  4. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα μέσα ενημέρωσης του κ. Μπόμπολα. Στήριξαν μέχρι τέλους τον Γ. Παπανδρέου και τον άδειασαν όταν αντιλήφθηκαν ότι είναι καμένο χαρτί και όταν κατάλαβαν ότι το Μνημόνιο είναι σκέτη αποτυχία.
  5. Και καλά να μιλούν όλοι οι άλλοι, αλλά να μιλά ο κ. Μπόμπολας και ο κ. Ψυχάρης ότι δίνουν ενημέρωση στον κόσμο με δημοσιογραφικά κριτήρια; Όταν τραπεζώνουν υπουργούς και παίρνουν γραμμή για το τι και πώς θα «ενημερώσουν» γιατί το κάνουν; Για τη φουκαριάρα την Ελλάδα;

Η διαπλοκή τόσα χρόνια έχει όνομα. Λέγεται καναλάρχες, εκδότες αγκαλιά με τους πολιτικούς. Ο κ. Ψυχάρης άρχισε να πολεμά τον κ. Παπανδρέου όταν δεν του έκανε τα χατίρια. Όταν δεν του έδινε τα δάνεια που ζητούσε (θαλασσοδάνεια για να λέμε την αλήθεια) ή τις διαφημίσεις που απαιτούσε.

Ο κ. Μπόμπολας θα αλλάξει γραμμή όταν δει ότι η μοιρασιά στα δημόσια έργα δεν είναι αυτή που θέλει. Αλλά εμφανώς πιο έξυπνος από τον κ. Ψυχάρη περιμένει τη μοιρασιά στην ενέργεια, στον τζόγο, στους νέους δρόμους, στα χρυσορυχεία κ.λπ.

Αλλά όπως ξαναγράψαμε, έχει πολύ πλάκα να ξεκατινιάζονται οι βασικοί πόλοι της διαπλοκής των τελευταίων 40 χρόνων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Είδαμε ένα Mega να αγωνιά πραγματικά, για να "πείσει" τον λαό για την αναγκαιότητα της "παράδοσής" μας στο ΔΝΤ.

    Γιατί όμως τόση μεγάλη η αγωνία του Μπόμπολα και της Διαπλοκής για το ΔΝΤ;

    Γιατί τόση μεγάλη η αγωνία του μεγαλοδημοσιογράφου του ΔΟΛ για το ΔΝΤ;
    Για έναν πολύ απλό, αλλά επίσης πολύ σημαντικό, λόγο. Μόνον με την παράδοσή του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ όλοι οι κλέφτες της "διαπλοκής" διασφαλίζουν τα κλοπιμαία τους.

    Στην αντίθετη περίπτωση τα πάντα είναι πιθανά γι' αυτούς.

    Οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι και ψευδομεγιστάνες της μίας δεκαετίας δεν γνωρίζουν τι ακολουθεί.

    Οι μέχρι πρόσφατα βρομοπόδαροι νεομεγιστάνες τύπου Κογκό, Γουατεμάλας ή Αζερμπαϊτζάν, δεν γνωρίζουν αν το μέλλον τούς επιφυλάσσει κρεμάλες ή απλές νυχτερινές δραπετεύσεις από τη χώρα.
    Τι σημαίνει αυτό;

    Ότι, μόνον αν συμφωνήσει ο λαός να δεχθεί το ΔΝΤ, μπορούν όλοι οι κλέφτες Μπομπολαίοι να κοιμούνται ήσυχοι και χωρίς τα διαβατήρια κάτω από τα μαξιλάρια τους.
    Γιατί;

    Γιατί τα δισεκατομμύρια, τα οποία τα εμφανίζουν σαν προσωπικές τους περιουσίες, οφείλονται στη λεηλασία του κράτους.

    ----------------------------------
    Η Megaλη παράσταση του τρόμου
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από αυτό το σημείο και μετά μόνον το ΔΝΤ τους διασφαλίζει ότι δεν θα πειραχθούν οι περιουσίες τους. Για όσο διάστημα λοιπόν ο κόσμος αρνείται να συμβιβαστεί με το ΔΝΤ, αρνείται ταυτόχρονα ν' αποδεχθεί σαν αληθινό και το δημόσιο χρέος και άρα όλες οι περιουσίες, οι οποίες δημιουργήθηκαν σαν "λείες" της διαπλοκής, κινδυνεύουν.

    Οι περιουσίες του Μπόμπολα, του Κόκκαλη ή του Λάτση παραμένουν υπ’ ατμόν.

    Το Mega, δηλαδή, με την "παράστασή" του δεν λειτουργεί μόνον υπέρ του Μπόμπολα.

    Ενεργεί υπέρ όλων των ομοίων του. Ενεργεί υπέρ του Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να "κρατήσει" σαν "λεία" την Αττική Οδό, αλλά ενεργεί και υπέρ του Λάτση, ο οποίος θέλει να κρατήσει σαν "λεία" τα ΕΛΠΕ.

    Ενεργεί υπέρ του Κόκκαλη, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη "λεία" του, αλλά ενεργεί και υπέρ της Deutsche Telekom, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του ΟΤΕ ή της Hoch-Τief, που θέλει να κρατήσει τη "λεία" του Αεροδρομίου Αθηνών.

    Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος.

    Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— "ξεπληρώσει" το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.


    Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν.

    Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους.

    Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα "πληρωθούν" από το κορόιδο.
    Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι "λατρεύουν" το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο.

    Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝT.
    ---------------------------------------
    Η Megaλη παράσταση του τρόμου
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ
    διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα και διαδώστε τα.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θελει να μας πη ο κυριος Ψυχαρης,οτι ο Πρετεντερης &
    η Τρεμη ασκουσαν τοσο καιρο κριτικη στην κυβερνηση ΓΑΠ !!
    Θα τρελλαθουμε τελειως !!!!Για τοσο ηλιθιους μας εχει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε χρόνος δεν πέρασε κρατικοδίαιτες λέρες από τότε που λυσσάξατε εναντίον κάθε εργαζόμενου Έλληνα, για να στηρίξετε την προδοτική συμμορία και έφτασε κι η σειρά σας, παλιοτόμαρα! Τρέχουν πολύ γρήγορα τα γεγονότα για ψωράλογα σαν εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]