Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Νέα Ελλάδα στην εκπομπή του Στέφανου Χίου


Στο Κόντρα Channel σήμερα το βράδυ στις 10 μ.μ., στην εκπομπή του Στέφανου Χίου «Μακελειό 2» θα εμφανιστούν για πρώτη φορά οι θέσεις της "Νέας Ελλάδας" και ο πρόεδρός της Ηλίας Μαρκόπουλος.

Η δημοσιογραφική λειτουργία του Στέφανου Χίου (ενός από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που συνεχίζουν να τιμούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας), δίνει την ευκαιρία στη "Νέα Ελλάδα", στο πατριωτικό κίνημα πολιτών, να εμφανιστεί και τηλεοπτικά να παρουσιάσει ένα –έστω και μικρό- μέρος των θέσεών της, των απόψεών της και των προτάσεών της.

Να σημειώσουμε πως η "Νέα Ελλάδα" δεν έχει καμία σχέση με πολιτικούς του παρελθόντος και του παρόντος Κοινοβουλίου, αποτελείται από Έλληνες πολίτες που αισθάνθηκαν την ανάγκη να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να δηλώσουν παρόντες στον αγώνα διάσωσης της πατρίδας μας.

Ραντεβού, λοιπόν, σήμερα στις 10 μ.μ. στο Κόντρα Channel. Περισσότερες πληροφορίες για τη "Νέα Ελλάδα" εδώ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Επιτέλους μια καλή είδηση. Καλημέρα σε όλους, καλό αγώνα και καλή λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζω μονο να μην τον αφησουν και μιληση 5-10 λεπτα μονο .
    Ελπιζω ακομη αυτοι της Νέας Ελλαδος να κρατησουν την υποσχεση τους και να ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ , οπως εχουν υποσχεθη , αν ελθουν στην εξουσια .
    Ολα τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια . Φθανει μονο να βγουν απο την κυκλοφορια τα καθαρματα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΛΛΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]