Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ασύλληπτο: δίνουν αναπηρικά επιδόματα στους παιδόφιλους!!!


Παιδόφιλοι, κλεπτομανείς, τραβεστί, πυρομανείς και «ματάκηδες» δικαιούνται αναπηρικό επίδομα και κοινωνική προστασία με απόφαση του Γιώργου Κουτρουμάνη!!

Αυτά τα απίστευτα αποκαλύπτονται από το φύλο 2611 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, όπου μεταξύ άλλων ατόμων με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται κοινωνικών προνομίων και κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 25 έως 35 τοις εκατό, έχουν περιληφθεί και άτομα των οποίων η συμπεριφορά όχι μόνο παραβατική είναι για την ελληνική κοινωνία και νομοθεσία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κακουργηματική όπως η παιδοφιλία!

Για το Υπουργείο Εργασίας όμως οι κατηγορίες αυτές δικαιούνται επιδομάτων, εκπτώσεων στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, επιδόματα, φτηνότερο τιμολόγιο της ΔΕΗ και …κοινωνική προστασία!!!

Την ίδια ώρα ο κ. Κουτρουμάνης ολοκλήρωνε την εισήγησή του για την περικοπή των πενιχρών επικουρικών συντάξεων...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ.









Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Γίνεται πόλεμος εναντίον της λογικής! Μετά το κόμμα των παιδόφιλων στην Ολλανδία γίνονται προσπάθειες στις ΗΠΑ να περάσουν νονοσχέδιο που να νομιμοποιεί την παιδοφιλία.
    (Σας θυμίζω ότι δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Π.Ο.Υ. αποχαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως διαταραχή.)
    Όλες αυτές οι προσπάθειες μου θυμίζουν το μύθο του Αίσωπου, όπου η αλεπού με την κομμένη ουρά προσπαθούσε όλες τις άλλες να κόψουν και τις δικές τους γιατί αυτό ήταν το φυσιολογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασυλληπτο ; Γιατι ;
    Αν καποιοι ακομη , νομιζουν οτι οι εφιαλτες στο κοινοβουλιο ειναι φυσιολογικοι , ας μαθουν μια και καλη οτι ειναι ψυχοπαθεις , ανωμαλοι και δαιμονισμενοι , συν τα αλλα κακα που κουβαλουν απο γενετης.
    Δεν τους βλεπετε που ειναι τσιπαρισμενοι ; Δεν τους ακουτε οταν μιλανε και λενε ασυναρτησιες ; Δεν εχετε καταλαβει οτι εχουν χασει καθε επαφη με την Αληθεια και το δικαιο ;
    Ειναι βουτηγμενοι στο βοθρο και καθε φορα που ανοιγουν τον βρωμοστομα τους τα σκατα πεταγονται σαν σαλια !

    Σε λιγες εβδομαδες δεν θα υπαρχουν και αυτοι μαζευουν ακομη , για να εχουν !
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]