Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δολοφονική επίθεση του Κουλούρη σε αστυνομικό


Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό οδηγεί τον επιτιθέμενο σε κάποιο νεκροτομείο, χωρίς ΕΔΕ. Στην Παπαδημοκρατία, όμως, όταν ένας (έστω και πρώην υπουργός) πολιτικός επιτεθεί, με δολοφονικές διαθέσεις, τότε αφήνεται ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη στην Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 7/1/2012 και επιβεβαιώνει πως αυτοί οι πολιτικοί δεν έχουν καμία αίσθηση σεβασμού προς το νόμο, προς τους πολίτες (ακόμη και τους ένστολους) και φυσικά κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό στο να κινηθούν εναντίον τους δολοφονικά. Αλήθεια, πιστεύουμε πως αυτοί θέλουν να μας σώσουν; Αυτοί που αν μας βρουν εμπόδιο στο δρόμο τους δεν θα διστάσουν να μας σκοτώσουν εν ψυχρώ, επειδή εμποδίζουμε την πορεία τους; Αυτοί οι πολιτικοί, με αυτό το ήθος είναι σε θέση να επαναφέρουν την δημοκρατία και την ισονομία;

To επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης, όταν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του αναγκάστηκε να σταματήσει μετά από σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στις 23:30 μ.μ συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας Δίας αντιλαμβανόμενοι ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια αυτού, κι ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να εξηγήσουν στον πρώην υπουργό ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία του, δέχθηκαν φραστική «επίθεση» από τον κ. Κουλούρη, ο οποίος λίγο μετά έβαλε πρώτη, πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής.

Οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην υπουργό να έχει αφεθεί ελεύθερος.

Αγανάκτηση στην κοινή γνώμη και στους αστυνομικούς

Τεράστια ερωτηματικά και αγανάκτηση στην κοινή γνώμη προκαλεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος εντοπίσθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για τροχαία παράβαση, αλλά φέρεται να ...γκάζωσε, παρασύροντας και τραυματίζοντας αστυνομικό, συνελήφθη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος από την Τροχαία Καισαριανής, παρά το αυτόφωρο.

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ερευνά η Τροχαία προκειμένου να διαπιστώσει αν τελικά ο τραυματισμός του νεαρού αστυνομικούς από την Μερσεντές του πολιτικού ήταν ατύχημα.

Το γεγονός ότι ο Κίμων Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος και δεν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, δημιούργησε ένταση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ, καθώς πολλοί μάχιμοι αστυνομικοί αλλά και συνδικαλιστές χαρακτήρισαν προκλητική της στάση του πρώην υπουργού και «περίεργη» την απόφαση της Τροχαίας να τον αφήσει ελεύθερο χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό του 25χρονο ένστολου ως ατύχημα. «Αν στη θέση του κ. Κουλούρη ήταν ένας απλός πολίτη, θα τον άφηναν ελεύθερο;» αναφέρει μάχιμος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Το ζήτημα προφανώς αποκτά σημαντικές πολιτικές διαστάσεις και η κοινή γνώμη περιμένει μια επίσημη τοποθέτηση από την Αστυνομία και την Πολιτεία, ειδικά από τον αρμόδιο – και επί χρόνια σύντροφο του Κίμωνα Κουλούρη στο ΠΑΣΟΚ – υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή. Η δε σοβαρότητα του ζητήματος, χωρίς διάθεση να υποδείξουμε στη δικαιοσύνη τη δουλειά της, είναι λογικό να επισείει και παρέμβαση εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας ΕΔΩ.

Πληροφορίες από το "Πρώτο Θέμα"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Βρωμιαρη αρχιπασοκε επρεπε να τα κανεις αλλου αυτα.θα σου το ειχαν εξηγησει το ονειρο.Ρωτα τον αλλον τον βρωμοπασοκο τον Μιχα τι ξυλο εφαγε στο Βελγιο.Αλλα βρισκετε και τα κανετε.Σε λιγο καιρο που θα σας παρουν με τις πετρες να σας δω.Αλλα φταινε και οι μαλακες οι αστυνομικοι που με μισθους πεινας καθονται ακομη και ασχολουνται.Αφηστε τον ρε να παραβιασει 15 κοκκινα,ας σκοτωσει και κανα δυο.Τι καθεστε και αγχωνεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εκανε και μας θυμισε ποσο βρωμικοι ειναι οι καταραμενοι εφιαλτες .
    Αλλα το σιγουρο εναι οτι το ονομα του θα διαβαστη στα ειδικα δικαστηρια , που οσονουπω ερχονται !

    Δν ειναι η πρωτη φορα που οι χουντικοι ασελγουν στα σωματα ασφαλειας .ΟΛΑ τα θυμομαστε και για ΟΛΑ θα δικαστουν ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΕΙΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτό το πράγμα το έκανε ένας από εμάς, τώρα θα ήταν κάπου αλλού και θα αντιμετώπιζε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του. Έτσι μας έμαθε η "πολιτική κουλτούρα" που καλλιέργησαν αυτοί οι αλήτες τόσα χρόνια, να ζούμε μέσα στην απόλυτη έλλειψη ισονομίας. Μέσα ο Εφραίμ, όμως, και χωρίς το δικαίωμα να συνομιλεί με επισκέπτες. Για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο και αχωνευτος να μου ειναι ο Κουλουρης δεν αποκλειω την πιθανοτητα να εχουν γινει αλλιως τα πραγματα.. επιδειξη δηλαδη μαγκιας απο νεαρους αστυνομικους που βρηκαν ευκολο στοχο εναν πρωην και ξεδοντιασμενο οπως νομιζαν πολιτικο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήτη σοσιαλφασιστοοιδές,κοπρόσκυλο αμόρφωτο,βλήμα καλογυαλισμένο, HOMO PASOCUS,ξεφτυλισμένοι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου γιά σας.
    Αντε γειά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]