Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΜΜΕ: Σόδομα και Γόμορα, αλλά και Αυτιάς με 2.000€ το μήνα!

  • Μισθός Αυτιά, όπως μισθοί Βουλγαρίας και τα σεξουαλικά απόκρυφα των καναλαρχών

Σας μεταφέρουμε χωρίς διορθώσεις την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στο twitter, σε επικριτικό σχόλιο για την κάθοδο του Γιώργου Αυτιά στο Φάληρο.

«Νομίζω οτι ο κος Αυτιά θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των τηλεθεατών το σκαι. Επίσης ολοι δικαιούνται μια 2η ευκαιρία…»

Ο Γιώργης Αυτιάς, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν πήγε στον ΣΚΑΙ με μισθό από 1.500-2.500 ευρώ το μήνα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ προς τα κάτω των αμοιβών που παντελόνιαζαν διάφορες τηλεπερσόνες της συμφοράς, στις περασμένες δεκαετίες της τηλεοπτικής μεταπολίτευσης.

Τότε που είχε φτάσει στο σημείο καναλάρχης να δώσει αέρα 6 εκατ. ευρώ σε διάσημη τηλεπερσόνα για να τη πάρει στο κανάλι του. Μάλιστα η συγκεκριμένη που δεν είχε ανακαλύψει τότε τις off shore-είχε άλλες προτεραιότητες το κορίτσι μας, όπως το ψάρεμα συγκεκριμένου «ψαριού»- αγωνιούσε γιατί δεν είχε που να κρύψει τα λεφτά.

Τα διάφορα σούργελα του εγχώριου βλαχομπαρόκ lifestyle απαιτούσαν και στο τέλος εξασφάλιζαν ιλιγγιώδεις (χολιγουντιανές) αμοιβές για να παρουσιάζουν πρωινάδικα, μεσημβρινάδικα και λοιπά σκυλάδικα. Οι καναλάρχες ειδικά είχαν βρει τρόπο να ικανοποιούν τα επιχειρηματικοσεξουαλικά βίτσια τους εξαγοράζοντας στιγμές ηδονής με ξανθιές τηλεπερσόνες που ροβόλαγαν από τη Σαλονίκη ενώ διάφορες αδελφές ψυχές σε κρίσιμα πόστα των καναλιών άρπαζαν το ένα τεκνό μετά το άλλο, πριν τον βγάλουν ως παρουσιαστή η πανελίστα στον αέρα.

Είναι γνωστή η σχέση καναλάρχη με σεσημασμένη ξανθιά η οποία φρόντιζε να βγάζει το αδιόρατο κυλοτάκι της και να το ακουμπάει ανέμελα πάνω στο τραπέζι κάθε φορά που έβγαινε για καφέ με τον εκφυλοκαψούρη καναλάρχη. Αμφότεροι έκαναν πλάκα με τα σοκαρισμένα γκαρσόνια. Και τι δεν είχε κάνει αυτός έρμος καναλάρχης για τη πάρτη της. Φυσικά εκείνη κάποια στιγμή τον παράτησε κλέβοντάς του κι ένα προσωπικό κειμήλιο της μητρός του.

‘Ετερος καναλάρχης –μικρότερης εμβέλειας-αρέσκεται να δοκιμάζει τα νέα κορίτσια της τηλεοπτικής πιάτσας με έναν κάπως ιδιαίτερο τρόπο: Τις πληρώνει αδρά για να τον κατουράνε στις σουίτες γνωστών ξενοδοχείων της Αθήνας!..

Για τον μέχρι πρότινος χυδαίο, τερατόμορφο διευθυντή φαληρισμένου καναλιού, δεν έχω να προσθέσω πολλά πράγματα στις αφηγήσεις που τον αφορούν. Άλλωστε αυτός είναι της γνωστής σχολής του έτερου βουκόλου διευθυντή που ρυπαίνει με τοξικές ουσίες –με το άλλοθι του lifestyle-το κανάλι και τα σπίτια των τηλεθεατών. Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που τον πληρώνουν για το ξιπασμένο προιόν. Αλλά επειδή η ντροπή, η αισθητική και η αξιοπρέπεια δεν κατοικοεδρεύουν στην ελληνική τηλεόραση περνάει απαρατήρητος ο ξιπασμός. Μόνο τώρα, που και το συγκεκριμένο κανάλι πάει για φαλήρισμα, ίσως συνειδητοποιήσουν το μέγεθος των ευθυνών τους για τα τηλεσκουπίδια που παράγουν όλα αυτά τα χρόνια.

Κάτι που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται και η έτερη γνωστή οικογένεια η οποία εξακολουθεί να προσφέρει στέγη και να ακριβοπληρώνει κάτι «κουρέλια του lifestyle που χρωστάνε και της Μιχαλούς» για να μολύνουν τις τηλεοπτικές ζώνες.

Eπιστρέφουμε στον Αυτιά με τις ακόλουθες παρατηρήσεις:

Πρώτον: Η οικογένεια Αλαφούζου κάνει πάρτυ στη θαλαμηγό ανοιχτά της Νέας Μάκρης-εδώ που πολύ τακτικά φιλοξενεί κορυφαία πολιτικά πρόσωπα-πανηγυρίζοντας τον βουλγαρικό μισθό με τον οποίο εξασφάλισε τον εργατικό Αυτιά.

Δεύτερον: Ο ίδιος ο Αυτιάς ο οποίος ασφυκτιούσε ως ψάρι έξω από το νερό πιεζόμενος από την τηλεοπτική βουλιμία έσπευσε να παραδοθεί αμαχητί προκαλώντας τις εξής αλυσιδωτές αντιδράσεις: O Παπαδάκης που εξακολουθεί, παρά τις μειώσεις, να παντελονιάζει, από του χουβαρντάδες εφοπλιστές, ποσά που θα προκαλούσαν εγκεφαλικό στον Πολ Τόμσεν, είναι έξαλλος και βρίζει τον Αυτιά.

Τα δύο πλουσιόπαιδα ο Λυριτζής και ο Οικονόμου τρέμουν στην ιδέα πως θα έλθει η σειρά τους να κάνουν την εκπομπή με 3.000 το μήνα διαφορετικά θα τους πάρει τη θέση ο Αυτιάς και η Σύλβια Κλιμάκη!

Τρίτον: Η μπουρδελοτηλεοπτική πιάτσα έχει γίνει άνω κάτω και μόνο τα κορόιδα οι καναλάρχες και οι πολύ βιτσιόζοι-όπως τους περιγράψαμε παραπάνω-εξακολουθούν να πληρώνουν αδρά τα επενδυμένα με χρυσόσκονη τηλεσπουπίδια.

Θα επανέλθουμε αφού στείλουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στον Γιώργη τον Αυτιά, εκεί στο Πανόραμα της Βούλας, στη γειτονιά του Τσοβόλα δώστα όλα κι όχι μόνο…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σχεδόν όλα τα είδαμε, αλλά την κινεζοποίηση της ελληνικής εκδοχής του Χόλιγουντ ομολογούμε πως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]