Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λύσεις θα δοθούν από Ειδικό Δικαστήριο ενόρκων πολιτών


Μόνο το Ειδικό Δικαστήριο που θα αποτελείται από ένορκους κληρωτούς πολίτες, θα μπορέσει τελικά να επιφέρει την κάθαρση στην πολιτική ζωή της χώρας. Οι τελευταίες αποκαλύψεις από τον Χρυσοχοΐδη, το πρωτοπαλίκαρο του Γιώργου Παπανδρέου, αποτελούν ομολογία απόλυτης ενοχής για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα.

Παραδόξως, όλα τα κόμματα κωφεύουν και καταπίνουν αμάσητα τα όσα κατήγγειλε ο σκληρότερος Παπανδρεϊκός, ο άνθρωπος που στήριξε όσο κανείς άλλος την παράδοση της πατρίδας μας στις «δάνειες δυνάμεις». Η ευθύνη, πλέον, είναι ξεκάθαρα όλων των κομμάτων, τα οποία προτιμούν να μην ξεκινήσουν μία διαδικασία κάθαρσης και εξυγίανσης της όζουσας σύγχρονης πολιτικής σκηνής.

Η Νέα Ελλάδα, γνωρίζοντας την συνενοχή των συνεργαζόμενων στην κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου, αλλά κι εκείνων που τυπικά κράτησαν αποστάσεις από αυτήν, θέλει να γνωστοποιήσει στους Έλληνες πολίτες πως όλοι τους αδιαφορούν για την χώρα, και αδίστακτα κα χωρίς ηθικούς φραγμούς κινούνται στο πλαίσιο της προσωπικής ή κομματικής τους διάσωσης. Ο πάτος και το κατακάθι της κατάντιας, είναι τα ίδια τα πολιτικά κόμματα, που αντιμετωπίζουν –ακόμη και τώρα- τον Ελληνικό λαό, ως μάζα ηλιθίων και πρόθυμων προς κατάποση κάθε είδους ανάλγητης και αρρωστημένης ηθικά πρότασης.

Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται να οδηγήσει στην Δικαιοσύνη έναν προς έναν, όλους τους πρόθυμους δοσίλογους σύγχρονους «κουκουλοφόρους», στους μετανοημένους μαφιόζους που αφού κατασπάραξαν την χώρα, αφού την παρέδωσαν βορά στην καταστροφική βουλιμία «φίλων», «εταίρων» και «συμμάχων», αποπειρώνται να αυτό-καθαρθούν σε μία ύστατη προσπάθειά τους να αποφύγουν την τιμωρία που τους αξίζει. Την απόδοση του δικαίου επί των αδίκων θα την αναλάβουν ένορκοι κληρωτοί πολίτες, που δεν θα κατέχουν «οφίτσια» και θα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει αγωνία για το μεροκάματο, για την καθημερινότητα και για την εξασφάλιση των απαραίτητων προς επιβίωση.

Πατριώτες, ως χώρα, ως λαός και ως έθνος, έχουμε φθάσει στο «σημείο μηδέν». Αυτοί οι πολιτικοί έχουν κηρύξει τον πόλεμο σε εμάς. Κι εμείς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τραγικό και ιστορικό δίλημμα: Ή εμείς ή αυτοί… Άραγε, θα επιλέξουμε και πάλι λάθος; Θα πιστέψουμε και πάλι στην προπαγάνδα τους, θα βάλουμε πάλι τα χέρια μας για να βγάλουμε τα μάτια μας;

Η πατρίδα μας εντός ολίγων εβδομάδων μπαίνει σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Και οι υπεύθυνοι –όπως ομολόγησε και ο εκ δεξιών του «σκεπτόμενου» Γιώργου Παπανδρέου- ξαναμοιράζουν την τράπουλα για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους εις βάρος της πατρίδας μας, εις βάρος όλων μας. Θα ανεχτούμε τα μίσθαρνα των τραπεζών να παίζουν με τις ζωές μας ή θα συσπειρωθούμε και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία Νέα Ελλάδα, για μία Ελλάδα που θα ανήκει σε εμάς, στους Έλληνες και όχι στους διάφορους παπα-νδρέλληνες και παπα-δήμιους;

Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί Δικαιοσύνη και διαλεύκανση όλων των μυστήριων πτυχών και ενεργειών προσώπων που μετέτρεψαν την πατρίδα μας από χώρα σε χώρο. Η αγανάκτηση των Ελλήνων είναι μεγάλη, η απογοήτευση αυξάνεται ιλιγγιωδώς, η οργή είναι ατελείωτη… Ελάτε, να σταματήσουμε όλοι μαζί αυτό το αίσχος και να εργαστούμε για να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ της φτώχειας, της δυστυχίας και της εξαθλίωσης.

Καταστράφηκε η χώρα… Καταστράφηκαν οικογένειες… Καταστράφηκαν περιουσίες… Κόσμος πέθανε και πεθαίνει… Όλοι οι "υπεύθυνοι" σωπαίνουν, όντας συνέταιροι, συνυπεύθυνοι και συνένοχοι σε ένα ανομολόγητο, χρόνιο και κατά συρροή έγκλημα που διέπραξαν κατά της χώρας.

Επιτέλους, ας ενώσουμε τις φωνές μας, ας ενώσουμε τον βηματισμό μας, προκειμένου να βαδίσουμε στον δρόμο που θα μας οδηγήσει σε μία νέα Ελλάδα, σε μία καλύτερη Ελλάδα. Στην Ελλάδα των Ελλήνων. Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.

Ηλίας Μαρκόπουλος
Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. "Η αμερικανική βοήθεια στόχευε στην εκβιομηχάνιση της Ελλάδας αρχικά, όπως και της δυτικής Ευρώπης." ! Λάθος Πολιτική, Οικονομική και Γεωστρατηγική εκτιμήση ! Χονδρό Λάθος ! Να το πούμε Ετσι Απλά: "Γενιεσε Υποτελείς κ. Υποταγμένος, Ζεις Υποτελικά κ. Υποταγμένα, και ΨΟΦΑΣ Υποτελικά κ. Υποταγμένα ! Ετσι ΑΠΛΑ ! ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΖΩΗ ! Η τελευταία ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην Χώρα έγινε το ... 1821 !! Γιαυτό ΠΟΤΕ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ... ΒΟΗΘΕΙΑ για την ... ΕΚΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ !! ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΚΛΑΒΟ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ !!! ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΑΙ ;;; ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ, ΑΥΤΟΙ ... ΠΟΤΕ !! ΤΟ κ. ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! Αυτό που συνέβη στην Αργεντινή θα είναι χάδι μπροστά στη Κόλαση του Δάντη που θα ζήσει η Ελλάδα… ! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο πρόεδρος της Νέας Ελλάδας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν όλα - από τα δικαστήρια. Αυτά που φοβίζουν και αποθαρρύνουν τον πολίτη σήμερα είναι:

    1) Το ότι έχουν εγκατασταθεί εδώ και στηρίζονται από ξένα, ισχυρά κέντρα.

    2) Το γεγονός ότι έχουν καταφέρει τόσα πλήγματα στη χώρα και στους πολίτες μέσα σε τόσο μικρό διάστημα.

    3) Συγχρόνως, βλέπει ότι το ίδιο σύστημα έχει αναλάβει την εξουσία σε άλλες χώρες, ισχυρότερες, όπου κατάφερε να εφαρμόσει ανάλογες πολιτικές λιτότητας.

    Αυτά, κατά τη γνώμη μου, έχουν παραλύσει τον κόσμο, που θεωρεί ότι αδύνατο να καταφέρει να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Νέα Ελλάδα δεσμεύεται...

    Δηλαδή πως... δεσμεύεται; Και το "λεφτά υπάρχουν" πολιτική δέσμευση δεν ήταν;

    Μία από τα ίδια! Τόχουμε ξαναδεί το έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον τελευταίο αναγνώστη, θα ήθελα να τονίσω πως η Νέα Ελλάδα δεν αποτελείται από πολιτικούς. Και μόνο αυτό αρκεί για να απαντήσει στο σχόλιό του. Αλλά θα ήθελα να του εξηγήσω πως όλοι μας έχουμε δικαίωμα να μιλάμε, να γράφουμε και να σκεπτόμαστε ελεύθερα. Όμως, το να προσβάλεις έναν αριθμό ανθρώπων, απλών πολιτών, που τοποθετούνται μπροστά για να αντιμετωπίσουν την βρωμιά της πολιτικής, αποτελεί ξεκάθαρη προσβολή. Κανείς, δεν σας έδωσε, αγαπητέ, το δικαίωμα να προσβάλλετε ανθρώπους που προσπαθούν και να τους εξομοιώνετε με τους πολιτικούς, την σαπίλα και την διαφθορά. Κανείς, αγαπητέ δεν σας έδωσε το δικαίωμα να σπιλώνετε ανθρώπους που αγανάκτισαν με τα όσα γίνονται εις βάρος της πατρίδας μας. Μπορείτε, φυσικά, εάν έτσι νομίζετε να εξισώνετε τους πάντες και να πετάτε αναίτια την λάσπη σας, επειδή περί λάσπης πρόκειται. Όταν βγήκαμε και κάναμε το βήμα μπροστά, γνωρίζαμε πως θα συναντήσουμε δυσπιστία αλλά και συκοφαντία. Εσείς, μπορείτε ελεύθερα να κατατάξετε τον εαυτό σας σε ό,ποια κατηγορία από τις δύο επιθυμείτε. Η δική σας διάθεση, όμως, δεν θα αλλάξει την δυναμική μας και το πάθος μας για τον αγώνα απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

    Ηλίας Μαρκόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μαρκόπουλε, μην τσιμπάτε. Βαλτός είναι. Του συστήματος. Επάγγελματίας εκτοξευτής λάσπης. Έτσι κι αλλιώς καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Συνεχίστε κύριε Μαρκόπουλε. Είμαστε μαζί σας. Συζητάμε τις θέσεις σας. Στεκόμαστε στο πλευρό σας. Αδιαφορήστε για τα περιφερόμενα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ομορφάντρα 9:20 μ.μ. Τουλάχιστον πληρώνεσαι καλά; Εκτός και εάν είσαι ΠΑΣΟΚος που τους θέλεις όλους ίδιους με τον Γιωργάκη και τα άλλα παιδιά που τώρα ομολογούν πως ήταν οι πλέον ανίκανοι. Όμως, κάτι μου λέει πως είσαι κάτι μεταξύ αρχαιολάτρη και δημοκράτη που περιφέρεται για να ξεχωρίσει, αλλά του είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει από το χώμα, αφού έμαθε μόνο να σέρνεται. Πάρτο αλλιώς ρε γιγαντοτεράστιε και πριν αμφισβητήσεις άλλους, έλεγξε τον εαυτό σου. Διάβασε τι γράφουν αυτά τα παλικάρια και μετά βάλε το μυαλό σου να δουλέψει ή πήγαινέ το για σέρβις στην καλύτερη. Το έπιασες αυτό που σου γράφω ή το θέλεις ζωγραφιστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά μην χαλιέστε. Ο άνθρωπος θέλει αναβάθμιση. Δεν μπορεί να συνηθίσει με το πληκτρολόγιο και του ήρθε βαρύ να ζει χωρίς την σακούλα. Πάντως, άξιος ο μισθός του, αφού μας ξεστραβώνει και μας δίνει να καταλάβουμε πως η Νέα Ελλάδα έχει κάτι ουσιαστικό να μας πει. Γιατί, αν δεν είχε, δεν θα έτρεχε να αφήσει το ξερατό του στα κείμενά της. Πού 'σαι, ρε γλυκανάλατε. Άσε την κουκούλα και πιάσε τα μπαούλα, γιατί σε λίγο καιρό το κλίμα εδώ στην Ελλάδα, δεν θα σε σηκώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεσμεύεται. Βαριά κουβέντα. Την λένε πολλοί, την εννοούν λίγοι άντρες. Και στη Νέα Ελλάδα φαίνεται να την εννοούν. όσο για τον τύπο που τα κάνει όλα ίσιωμα, μάλλον του πέφτει βαριά η Νέα Ελλάδα. Μπορεί να είναι μαθημένος σε χάντρες και όχι σε άντρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι μου μην ασχολείστε με το κάθε πληρωμένο σκουλίκι ή τον κάθε διασπορέα απογοήτευσης. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι το επόμενο διάστημα έτσι θα συγκρατούν τον κόσμο, λασπολογώντας εναντίον οποιουδήποτε λέει αλήθειες και προσπαθώντας να διχάσουν όσους θέλουν ένα κοινό μέτωπο ανατροπής. Και θα βγαίνουν συνέχεια τέτοια σχόλια με σκοπό να σπείρουν την απογοήτευση, ότι δηλαδή όλοι είναι το ίδιο, όλοι είναι προδότες και άρα δεν γίνεται τίποτε και συνεπώς θα πρέπει να το βουλώσουμε. Καλό θα είναι "να αναβαθμίσουμε" τον εαυτό μας και κυρίως τη χώρα μας, σύντομα. Το τι θα κάνουν παρόμοιοι σχολιαστές είναι πρόβλημα δικό τους, ας τους αφήσουμε στη μοναξιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]