Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο Κοινοβούλιο δεν υπάρχουν ούτε καν σταγονίδια Δημοκρατίας


  • Γράφει η Σοφία Τ.
Έλεος! Είναι δυνατόν να πιστέψει κανένας το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ και τα χουντικά σταγονίδιά του;

Όταν βλέπει ο πολίτης και κυρίως νιώθει την βία της φτώχειας, της ανεργίας (οι αριθμοί οι πραγματικοί είναι πολύ μεγαλύτεροι από τους «επίσημους»), της καταστολής, της προπαγάνδας, του εξευτελισμού από το ελληνόφωνο παρακράτος και τα αφεντικά του σε Βερολίνο, δορυφόρους αυτού και Βρυξέλλες θα τον τρομάξει η… επανεμφάνιση των νοσταλγών της Χούντας των Συνταγματαρχών;!

Όταν βλέπει ότι δικαιώνεται όταν απαντούσε στις προσβολές για τα ιερά και τα όσια του έθνους του και όταν φώναζε ότι το πρόβλημα (η «κρίση» τους) είναι πανευρωπαϊκό και όχι προερχόμενο από τον ελληνικό λαό, θα τον τρομάξουν οι απειλές και τα δημοσιεύματα για τανκς, χούντες, πραξικοπήματα ή ακόμα και εμφυλίους πολέμους!;

Αφού η χούντα υπάρχει ήδη και έριξε το προσωπείο το μεταπολιτευτικό από την «νίκη» του ΓΑΠ.

Δεν υπάρχει Έλληνας πια που να πιστεύει ότι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, Ελλάδα έχει Δημοκρατία. Απλά τα πραξικοπήματα πια δεν γίνονται με τανκς αλλά με banks (= τράπεζες).

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έγινε από το δημοψήφισμα και ως το τσίρκο με την «κυβέρνηση» των δοσίλογων υπό τον «μάγειρα» των πλαστών στοιχείων ένταξης της χώρας μας στο €, Λουκά Παπαδήμο.

Η απειλή για τους λαούς της Γηραιάς Ηπείρου, είναι στο μυαλό των «ηγετών» της «Ενωμένης» Ευρώπης και στην εθελοδουλία της ελληνόφωνης «ελίτ». Αλλά πρωτίστως στα συμφέροντα που στηρίζουν και προωθούν αυτά τα ανδρείκελα στα αξιώματά τους.

Αυτοί είναι οι πιο στυγνοί δικτάτορες από την εποχή του Χίτλερ!

Αφήστε τον Παπαδόπουλο στον τάφο του.

Ό,τι έκανε (πολλά) η χούντα του έκανε. Αλλού είναι ο εχθρός και ο «στρατός» του. Και αυτός ο «στρατός» στις 28/10 έλαβε την απάντησή του.

Και πλησιάζει και η επέτειος της δολοφονίας του μικρού Αλέξη το 2008…

Με ό,τι αυτό σημαίνει!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σωστά. Ένα δεν έχουν καταλάβει αυτοί στο Βήμα και στα άλλα στέκια του συστήματος. Ότι δεν γίνεται να ταΐζουν τον κόσμο γλαρόσουπα όπως παλιά. Αυτό είναι το τίμημα όταν τραβήξεις πολύ το σχοινί γύρω από τη μέση του κοσμάκη. Ξυπνάει και τότε σε πήρε και σε σήκωσε. Οι άτυχες και προσβλητικές συγκρίσεις με την επτάχρονη χούντα, οι ψευδείς ισχυρισμοί από μια φυλλάδα σε δήθεν σοβαρό περιτύλιγμα δεν περνάνε πια και απλά τους κάνουν ακόμη πιο μισητούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]