Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Μοοdy's προειδοποιεί με υποβάθμιση όλη την Ευρωζώνη!


Με υποβάθμιση όλης της ευρωζώνης απειλεί η Moody’s μια μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup.

O λόγος είναι η κρίση στην Ευρωζώνη, καθώς όπως φαίνεται το 2012 οι ευρωπαϊκές οικονομίες θα χρειαστούν περίπου 800 δις ευρώ σε εκδόσεις ομολόγων, σύμφωνα με την Credit Suisse, ενώ μόνο αυτή την εβδομάδα, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία και Γαλλία θα εκδώσουν 29 δις σε ομόλογα.

Αυτό σημαίνει ότι το βάρος των χρεών θα το υποστούν οι «αγορές» που δεν φαίνεται να επιθυμούν καμία πλέον συμμετοχή σε αυτό το «παιχνίδι»

της Μέρκελ, που πιέζεται συνεχώς να κόψει χρήμα μέσα της ΕΚΤ.

Με άλλα λόγια, πιέζουν με Μέρκελ να βρει τρόπους να χρηματοδοτεί τα χρέη της Ευρωζώνης, χωρίς να χρειάζονται οι αγορές να αγοράζουν ομόλογα και χρέος της Ευρωζώνης.

Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι οι οίκοι είναι μέρος των κερδοσκόπων και των κυβερνήσεων.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]