Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έχουμε γίνει ένα απέραντο ενεχυροδανειστήριο


Οι Αμερικανοί που πολιορκούν το Χρηματιστήριο στη Γουώλ Στρητ είναι κι αυτοί «διεφθαρμένοι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες»; τα «έφαγαν κι αυτοί μαζί με τον Ομπάμα»;…

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό! Απευθύνεται στα οικτρά παλιόσκυλα της πιο ιταμής προπαγάνδας που έχει εξαπολυθεί εναντίον των Ελλήνων πολιτών τα τελευταία χρόνια.

Απευθύνεται στα τρωκτικά που μέσα απ’ τα ΜΜΕ υπέσκαψαν το αυτεξούσιο του κράτους, υπονομεύοντας τον αυτοσεβασμό των ανθρώπων.

Απευθύνεται στους κομπλεξικούς με την Ευρώπη και στους λιγούρηδες για το χρυσίον των αφεντικών. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι!

Τους ξέρετε κι εσείς!

Αυτοί που υπερασπίστηκαν το Μνημόνιο και τα Ανδρείκελά του, όπως πιο πριν το Σχέδιο Ανάν, τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς, τον θανατερό χορό του Χρηματιστηρίου, αυτούς που συνεχίζουν να πλουτίζουν εξηγώντας στον λαό πόσο πολύ αξίζει τη φτώχεια του και την ταπείνωση του. Την υποδούλωση του…

Οτι ο Πρωθυπουργός (τώρα) της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ήταν και είναι ευεπίφορος στα κελεύσματα, στις υποδείξεις και στις εντολές των ΗΠΑ, το ξέρουν σ’ αυτόν τον τόπο και οι πέτρες… εξ ου και ο φόβος του Γιωργάκη ότι κάποια μέρα θα τον «πάρουν με (κάποιες απ’ αυτές) τις πέτρες»…

Ομως, οι αποκαλύψεις του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» για τη σχέση του Πρωθυπουργού μας (διότι, έτσι ή αλλοιώς, είναι Πρωθυπουργός μας) προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι σε όσους κατοικεί ακόμα κάπου εκεί γύρω η ψυχή τους – όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες για τα πέριξ στο διάφραγμα και λένε ακόμα οι Κινέζοι.

Σύμφωνα λοιπόν με απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και του κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, Πρέσβη τότε (2009) των ΗΠΑ στην Ελλάδα, προς την Ουάσιγκτων «ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και τη συμφωνία για τον South Stream».

Οτι επίσης ο «Παπανδρέου θα “απευθυνθεί” (τα εισαγωγικά δικά μου) στην Τουρκία και τη “Μακεδονία” (χωρίς εισαγωγικά στα εν λόγω τηλεγραφήματα)», έχοντας αφήσει στους Αμερικανούς να εννοήσουν ότι «προτίθεται (σ.σ. ο Παπανδρέου) να είναι προσωπικά πιο δραστήριος» σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Αν αφήσουμε στην άκρη τη διπλωματική γλώσσα (που με τον τρόπο της τ’ αληθή λέγει), διαπιστώνουμε ότι οι εκτιμήσεις Σπέκχαρντ επαληθεύτηκαν αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009.

«Ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και ο South Stream πάγωσαν», γράφουν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», ενώ «στη συνάντηση Παπανδρέου – Πούτιν στη Μόσχα και παρ’ ότι υπήρχε προσυμφωνία για την καταβολή βοήθειας απ’ τη Ρωσία προς την Ελλάδα ύψους 25 δισ. ευρώ, ο Ελληνας Πρωθυπουργός αναφέρθηκε μόνο στα θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος που, κατά τον κ. Σπέκχαρντ, τον απασχολούν: τις κλιματικές αλλαγές…»

Με έναν λόγο ο Πρωθυπουργός μας συζήτησε με τον κ. Πούτιν, όπως οι Αγγλοι όταν δεν έχουν να συζητήσουν για τίποτε άλλο, για τον καιρό!

ΜΚΟ το Ουράνιο Τόξο.

Για αυτά τα 25 δισ. ευρώ που δεν πήρε απ’ τους Ρώσους ο Παπανδρέου έσυρε και παγίδευσε τη χώρα στο Μνημόνιο και υπερηφανεύεται σήμερα (ναι, υπερηφανεύεται) ότι μας εξασφάλισε «το μεγαλύτερο δάνειο στην ιστορία»!

Τα πράγματα είναι απλά και δεν έχουμε να κάνουμε με καμμιά «θεωρία συνωμοσίας».
Ο Παπανδρέου έκανε ό,τι του έλεγαν και κάνει ό,τι του λένε. Το «περιβάλλον» Χίλαρυ Κλίντον, η Goldman Sachs, η καθ’ ημάς Πρεσβεία, η Τρόικα, και ο τελευταίος ϋμπερστουρμφύρερ του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Αυτών τις εντολές εκτελεί και πάντως όχι εκείνων που τον ψήφισαν.

Είναι δυσάρεστο να μη σέβεται κάποιος τον Πρωθυπουργό του, είναι θλιβερό και συχνά επώδυνο να μην μπορεί να τον σεβαστεί αλλά έχουμε να κάνουμε με έναν Πρωθυπουργό που δεν σέβεται ο ίδιος τη χώρα του.

Οπως δεν τη σεβόταν και ως Υπουργός Εξωτερικών. Διότι πάλι σύμφωνα με τηλεγράφημα (Φ. 1130 πΓ ΔΜ/377/ΑΣ3407) που φέρνουν στο φως τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ο Παπανδρέου όπως και ο κ. Σημίτης γνώριζαν (είχε ενημερωθεί ο Ελληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτων) ήδη από το 2003 ότι οι ΗΠΑ επρόκειτο να αναγνωρίσουν τα Σκόπια «υπό την ονομασία Μακεδονία» και, δεν κούνησαν ούτε τα δαχτυλάκι τους…

Τα προβλήματα αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα υπερβαίνουν τις «κλιματικές αλλαγές» στο Καστελόριζο και τις φθινοπωρινές βροχές στα Σκόπια. Η εξάρθρωση της διοίκησης (του κράτους), η εξουθένωση της κοινωνίας (διά της ανυποληψίας και της πείνας) καθώς και η αποσύνθεση του λαού και του έθνους έχουν στήσει ένα θέατρο, πολύ μεγαλύτερο απ’ εκείνο των Συρακουσσών για να παιχθεί μια τραγωδία πολύ χειρότερη απ’ εκείνη για την οποίαν οι Αθηναίοι έβαλαν πρόστιμο στον Φρύνιχο – την Αλωση της Μιλήτου…

Και αν οι Αθηναίοι ζημίωσαν τον Φρύνιχο ως υπομνήσαντα οικεία κακά, εμείς, ως φαίνεται, πάμε να τα ζήσουμε εκ νέου…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ενα προς ενα αποκαλυπτονται καθε μερα που περναει, τα ψεμματα και οι απατες αλλα και οι υπογειες συμφωνιες και οι πισωπλατες μαχαιριες εις βαρος της πατριδας. Και οι προδοσιες! Ειναι ασυλληπτο σε ποιο βαθμο εχουν φτασει οι προδοσιες αυτου του κομματος εις βαρος της χωρας! Δεν θα μπορουσα ποτε να το διανοηθω αυτο, οπως και ολοι εσεις που ψηφισατε καποτε η εξακολουθεισατε μεχρι σημερα να ψηφιζετε αυτο το κομμα για τους δικους σας λογους. Εδω δεν εχουμε να κανουμε με καποιους οι οποιοι απλα κοιταξαν να βολεψουν κοσμο, να "φανε" που λεμε, να καταχραστουν η να διαχειριστουν απλα πλειμμελως καποια κεφαλαια του δημοσιου η ακομα να υποπεσουν σε σφαλματα που κανουν πολλοι οταν διαχειριζονται εξουσια υπο οποιεσδηποτε συνθηκες και επισυρουν μονο πολιτικες ευθυνες. Εδω μιλαμε για μια ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ενα βρωμερο σμαρι ΛΗΣΤΩΝ και ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του κοινου ποινικου δικαιου! Ειναι αδυνατον να τους τοποθετησεις καπου σε καποια μεσαια κλιμακα και να επικαλεστεις οποιοδηποτε ελαφρυντικο! Δεν υπαρχει ελαφρυντικο για τις πραξεις τους! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΕΙΝΑΙ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ! Θεε μου, δεν ειναι Ελληνες αυτοι, δεν μπορει να τους γεννησε ελληνιδα μανα! Δε μπορει, δε γινεται να γαλουχηθηκαν με την ελληνικη αγωγη και παιδεια! Σε αλλο κρατος ηδη θα επαιρναν την αγουσα προς τις φυλακες χωρις καν να ειχαν φτασει σε αυτο το χρονικο διαστημα διακυβερνησης! Αρκουσε ενα μονο αποδεδειγμενο δημοσιευμα μυστικης συμφωνιας με αλλο κρατος που εμπεριειχε στοιχεια απεμπολησης κρατικων συμφεροντων! Για να μην παω στη Τουρκια, που παλαιοτερα, καποιοι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑΝ για πταισματα πολιτικων σφαλματων, οπως π.χ. ο Αντναν Μεντερες, που κρεμαστηκε επειδη...συναινεσε στην ανεξαρτησια της Κυπρου και με συνθηκες που αποδεδειγμενα ευνοουσαν την χωρα του! Στην Αυστραλια αν συνεβαιναν αυτα που εκαναν αυτοι και εβγαιναν τετοιες αποκαλυψεις εις βαρος των, την επομενη θα τους...παραιτουσε η ιδια η Βουλη χωρις καν να περιμενει οποιαδηποτε απολογια τους και την επομενη στιγμη θα τους περιμενε ο ομοσπονδιακος Εισαγγελεας εξω απο την πορτα του Κοινοβουλιου (γιατι μεσα απαγορευεται να μπει) και θα τους περνουσε ο ιδιος χειροπεδες! Την ιδια μερα! Και μεις ακομη καθομαστε και τους κοιταμε! Γιατι λεει, τα χερια μας ειναι...δεμενα! Ε, οχι ρε! Χιλιες φορες ΟΧΙ! Στις δημοκρατιες δεν υπαρχουν δεμενα χερια! Στις δημοκρατιες υπαρχουν ΘΕΣΜΟΙ, υπαρχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Υπαρχουν οι ΛΑΟΙ που φυλανε τους Θεσμους και τα συνταγματα! Κι οταν αυτα εχουν καταληθει, οι πολιτες παιρνουν τη κατασταση στα χερια τους!
    Ελληνες!
    Μεχρις εδω ηταν! Η εμεις η αυτοι! Απο δω και περα, ο αγωνας μας ειναι ΙΕΡΟΣ! Κι αν πρεπει να χυθει αιμα για να φυγουν, αυτο ας πεσει στα κεφαλια αυτων και στα κεφαλια των παιδιων τους! Τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσεκούρι και Φωτιά ! στα πράσινα Σκυλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]