Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γεμάτες οι πλατείες όλης της Ελλάδας κατά της κατοχικής κυβέρνησης Παπανδρέου


  • Σε συνέντευξη του Θόδωρου Πάγκαλου στο BBC, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, είπε για την γενική απεργία των Ελλήνων πολιτών σαρκάζοντας στον δημοσιογράφο: "Θα μαζευτούν 50.000 άνθρωποι. Είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τα μέτρα που βάζει η κυβέρνηση"!!!
Σήμερα, όλες οι πόλεις της Ελλάδας απεργούν απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία και την πολιτική ανικανότητα δεκαετιών. Σήμερα οι Έλληνες έχουν βγει στους δρόμους για να διαδηλώσουν για όλα όσα τους επιβάλει ένα στυγνό καθεστώς, το οποίο τυπικά αποκαλείται δημοκρατικό, ενώ έχει καταλύσει το Σύνταγμα και κινείται "νομοθετώντας" παρανόμως.

Σήμερα, η πλατεία Συντάγματος γεμίζει από ανθρώπινες φιγούρες πόνου και αγωνίας, σε αντίθεση με τις πολιτικές καρικατούρες που νομοθετούν εντός του Κοινοβουλίου κατά κάθε έννοιας λογικής και ηθικής.

Σήμερα, οι πολίτες σηκώνουν το κεφάλι και κοιτώντας την κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου θυμίζουν τις ευθύνες που πρόκειται λίαν συντόμως να αντιμετωπίσουν οι συνεργάτες της τρόικας και τω εν γένει κατοχικών δυνάμεων που έχουν εισβάλει στη χώρα, με την άδεια -φυσικά- του πρωθυπουργεύοντα Γιώργου Παπανδρέου.

Σήμερα, γράφεται ιστορία. Και αυτή η ιστορία θα συνθλίψει τις μαριονέτες της παγκοσμιοποίησης, τους υπαλλήλους των τραπεζών και τα λαμόγια των πολυεθνικών που έχουν θέσει ως στόχο τους την μεταβολή της Ελλάδας σε αποικία των παγκόσμιων οικονομικών τρομοκρατών.

H κατοχική κυβέρνηση επιτέθηκε στους πολίτες που διαδήλωναν στην Λάρισα
Δυνάμεις καταστολής της αστυνομίας διέλυσε με δακρυγόνα και βίαιο τρόπο την ειρηνική διαδήλωση του κόσμου στη Λάρισα.

Όπως και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, η διαδήλωση ήταν μαζική, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στην «δημοκρατική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, οι Έλληνες βροντοφωνάζουν "ΟΧΙ" στους δυνάστες και τα υποπόδιά τους, την θλιβερή κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου. Η Νέμεσις πλησιάζει...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]