Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νάτος ο… πατριώτης

Πρωτοφανές υβρεολόγιο από τον Γ.Παπανδρέου κατά την ομιλία του στα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Σε μια προσπάθειά του για συσπείρωση του κομματικού ακροατηρίου ξεπέρασε σε υβρεολόγιο ακόμα και αυτόν τον Ανδρέα Παπανδρέου στις χειρότερες στιγμές του.

Ο κ. Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε τους πάντες για απάτριδες και παρουσίασε ως μοναδικό πατριώτη σ’ αυτή τη χώρα τον ….εαυτό του!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που εξαπάτησε ένα ολόκληρο λαό υποσχόμενος ότι…»λεφτά υπάρχουν»!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που ως πρωθυπουργός της Ελλάδας ,περιτριγύριζε ανά την υφήλιο κατηγορώντας ευθέως και με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς αυτή τη περήφανη χώρα και τους πολίτες της!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που – αποδεδειγμένα μετά τις δηλώσεις Στρος Καν - παρασκηνιακά οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, στο μνημόνιο και σε όσα έχουν επακολουθήσει!

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που υπέσκαψε ακόμα και πριν τις εκλογές τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, που θα διασφάλιζε -πέραν των τεράστιων οικονομικών ωφελημάτων- δια παντός τις όποιες ορέξεις διαφόρων για τη Θράκη…

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που έχει φέρει σε κατάσταση οικονομικής ανέχειας ένα ολόκληρο λαό, και επιπλέον υιοθετεί μια απαράδεκτη «πολιτική» κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την μια κοινωνική ομάδα εναντία στην άλλη. Στρέφοντας όλους εναντίον όλων, πυροδοτώντας την κοινωνική πυριτιδαποθήκη με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες για τη Πατρίδα μας.

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης, που αρνείται ακόμη και σήμερα να διαψεύσει ξεκάθαρα ότι δεν έχει κάνει την περιβόητη δήλωση στο Καναδά «λιγότερα στρέμματα γης για να κοιμάμαι ήσυχος..

Αυτός ο ….πατριώτης κατηγορεί τους πάντες ως απάτριδες. Από την κοινωνία που την ονόμασε… συντεχνίες (δημοσίους υπαλλήλους, αναπήρους, ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, εργαζόμενους στην καθαριότητα, φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλευτές, επαγγελματοβιοτέχνες, επιχειρηματίες, δικηγόρους, ακόμα και τους δικαστικούς, δηλαδή το σύνολο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας), μέχρι την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει το σθένος να αρνείται την μνημονιακή πολιτική, την οικονομική κατοχή, την παραβίαση του Συντάγματος και την εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Ναι! Ο Γ.Παπανδρέου ο …πατριώτης !

Όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να ξεφεύγει από το μυαλό του ότι το ποιος είναι πατριώτης , ποιος άπατρις και ποιος εθνικός μειοδότης, θα κριθεί -σε όλες τις εκφάνσεις του- από τον ελληνικό λαό και μόνο απ΄αυτόν!

Ίσως γι’ αυτό και ο Γ. Παπανδρέου ο …πατριώτης , βρίσκεται σε κατάσταση πανικού…!

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. κουλα.
    αχ κουλα.
    put in,κουλα.
    μπραβος κουλα.
    ok ,κουλα.
    mas teliωσες ολους ,κουλα.
    αχ κουλα.
    μας εκανες τα tria dio,
    kai to makri konto .
    ax koula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ (ΛΑΜΟΓΙΑ) ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά κάνετε και μετά ρωτάμε τι έγινε. Φαντάσου να τον γράφει έτσι η ιστορία: «Γ. Παπανδρέου ο… πατριώτης»!

    Γιά ένα άνθρωπο (sic!) που δεν γνωρίζει καν ποιά ακριβώς είναι η πατρίδα του. Θύμα και τούτος του Πολυβίου, ο οποίος δεν είχε ιδέα γιά τα ‘Πολιτικά’ του Αριστοτέλη, αν και ήταν μαθητής του Λυκείου.

    Του Πολύβιου, που επηρέασε τον Scipio Aemilianus ή Σκιπίωνα τον Αφρικάνο τον νεώτερο, που επηρέασε τον Παναίτιο τον Ρόδιο, που επηρέασε τον Ποσειδώνιο τον Απαμέα ή Ρόδιο, που είχε μαθητή τον Μάρκο Τύλλιο Κικέρωνα, ο οποίος επηρέασε τους Francis Bacon, Thomas Hobbes, John Locke και Isaac Newton, οι οποίοι συλλογικά επηρέασαν τους πολιτικά αδαείς πατέρες των ΗΠΑ. Τα ‘Πολιτικά’ του Αριστοτέλη μεταφράστηκαν απ’ ευθείας στα αγγλικά γιά πρώτη φορά το 1776, την ίδια δηλαδή χρονιά που γεννήθηκαν οι ΗΠΑ.

    Διότι γιά τούτους ο Robert Alan Dahl μας λέει πως συλλογικά τους χαρακτήριζε βαθειά άγνοια («profound ignorance»). Ήταν λοιπόν η βαθειά άγνοια γιά την αυθεντική, γνήσια ή πραγματική δημοκρατία που πέρασε τον Ατλαντικό.

    Και είναι η ίδια βαθειά άγνοια γιά την αυθεντική, γνήσια ή πραγματική δημοκρατία που βασιλεύει σήμερα στο νυν σαθρό σαθρό πολιτικό σύστημα της αδίστακτα δυναστικής κομματοκρατίας στην πατρίδα μας την Ελλάδα. Αυτά κάνετε λοιπόν και μετά ρωτάμε: γιατί δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να επιλέξει ένα σωστό πολιτικό σύστημα, μέσα από μία σωστή εθνική λαϊκή επιλογή, που να εκφράζει γνήσια την βούληση της ελληνικής κοινωνίας;

    Αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε όντως έτοιμοι να ξαναγίνουμε πραγματικοί πολίτες, τότε πρέπει να ανταποκριθούμε στην ωριμότητα που επιβάλλεται με πρόταγμα την ελευθερία μας. Γιατί λοιπόν δεν ζητάμε είναι μία ειρηνική λαϊκή συνάθροιση, με σύμπραξη και συνένωση όλων μα όλων των πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων, όχι πιά κόμματα, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, με προκήρυξη εκλογών γιά την ανάδειξη προσωρινής λαϊκής κυβέρνησης, κατά την διάρκεια της συντακτικής εθνοσυνέλευσης που απαιτεί το ελληνικό μας έθος και έθνος;

    Ζητάμε πολλά; Ίσως, αλλά τα έχουμε Ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό ενός ανθρώπου που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του προκειμένου να...ασχοληθεί με τα κοινά, που δεν έμαθε ποτέ ελληνικά γιατί μητρική του γλώσσα είναι η...αμερικανική και που μέχρι πρότινος συστηνόταν με το... ελληνικότατο όνομα Jeffry Mineiko;
    Αλλά εκτός από μεγάλος πατριώτης:
    - είναι δουλευταράς (όλη μέρα ποδήλατο, κολύμβηση και κανό)
    - είναι ηθικός και έντιμος(διαπραγματεύεται πάντα κάτω από το τραπέζι)και πάνω απ' όλα
    - είναι ειλικρινής (λεφτά υπάρχουν).
    Έτσι μετά τον καταλληλότερο μας έτυχε ο επικινδυνότερος και ο γελοιοδέστερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νάτος ο "Έλληνας" πατριώτης με το ελληνικότατο όνομα Τζέφρυ Μινέϊκο...
    Νάτος ο "Έλληνας" πατριώτης που για μητρική του γλώσσα έχει την αγγλική ενώ αγνοεί πλήρως την ελληνική...
    Νάτος ο "Έλληνας" πατριώτης που δεν έχει κολλήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ένσημο για να στηρίξει το ασφαλιστικό σύστημα από το οποίο όμως θα πάρει σύνταξη (αν προλάβει)...
    Νάτος ο "Έλληνας" πατριώτης που στέλνει τα παιδιά του σε αμερικάνικα σχολεία γιατί...πιστεύει στην δημόσια εκπαίδευση της χώρας...
    Νάτος, νάτος ο ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]