Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επί ποδός πολέμου το Ισραήλ


Διέκοψαν τη ροή προγραμμάτων τους όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Η είδηση – σοκ που μεταδίδουν αφορά την τουρκική ναυτική δύναμη που βγήκε στην ανατολική Μεσόγειο.

Επί ποδός πολέμου βρίσκεται σήμερα (απόγευμα της Τρίτης 6/9/2011) το Ισραήλ. Τρεις τορπιλάκατοι, ένα υποβρύχιο και δύο αντιτορπιλικά του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει αυτή τη στιγμή από Χάιφα, προκειμένου να τοποθετηθούν στην περιοχή που αναμένεται να καταλήξουν και τα τουρκικά πολεμικά πλοία, ανέφερε τηλεοπτικός σταθμός της Αυστραλίας.

Ο Ραμίς, του Εβραϊκού λόμπι της Αυστραλίας, έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στις 2 τα ξημερώματα (7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) στις οποίες καταδίκαζε την προκλητικότητα της Άγκυρας και ήταν απολύτως σαφής πως δικαιολογείται το Τελ Αβίβ να πλήξει καίρια οποιονδήποτε προσπαθεί να μειώσει τα συμφέροντα του Ισραηλινού λαού.

Σε δηλώσεις του στην Αυστραλιανή τηλεόραση, ο Χένρι Κίσσιντζερ μίλησε για αυτοσυγκράτηση, την ζήτησε και από τις δύο πλευρές, ενώ ταυτόχρονα έκανε έκκληση προς την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες της θάλασσας.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί διεθνώς το γεγονός της πλήρους απουσίας της Ελλάδας… γεγονός το οποίο τονίζεται σε όλα τα δελτία ειδήσεων… Ο χαρακτηρισμός μάλιστα που δόθηκε για την Ελλάδα ήταν πολύ βαρύς «lightning invinsible Greece» (μετάφραση: λάμπω δια της απουσίας μου ή έχω εξαφανιστεί, έχω γίνει αόρατος)!!!



ΥΓ: Η θέση του Ελληνικού Επιτελείου του Πενταγώνου
Ελληνικές αεροναυτικές δυνάμεις δεν πρόκειται να αναπτυχθούν στην Ανατολική Μεσόγειο. Θα παραμείνουν στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όσο πιο κοντά γίνεται σε χερσαία εδάφη, για την περίπτωση που η Άγκυρα επιχειρήσει κάποιο «απονενοημένο διάβημα» και θελήσει να εξάγει την ένταση στον ελλαδικό χώρο. Ίσως κάποιο υποβρύχιο να αναπτυχθεί ανατολικότερα, αλλά μέχρι εκεί. Δηλαδή, η Κύπρος θα πρέπει να "φροντίσει" μόνη της οτιδήποτε συμβεί...!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τι να κάνει η Ελλάδα; Άσε τους δυο κακούς να βγάλουν τα μάτια τους... Η Τουρκία θα χάσει από όλη αυτή την ιστορία, ουσιαστικά αυτοκτονούν χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Πολύ καλά κάνουμε και δεν ανακατευόμαστε. Ποιανού το μέρος να πάρουμε; Και οι δυο εχθροί είναι. Μπορεί κάποια στιγμή να τα βρουν και είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν και την παραμικρή ανάμιξή μας εναντίον μας και οι δυο κι ας υποστηρίξαμε τον έναν. Τόσο πολύ μας μισούν και οι δυο. Να μην ανακατευτούμε καθόλου και να κάτσουμε να τους βλέπουμε να σκοτώνονται και να γελάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γελαμε.Θα πειναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ!!!
    Ολα θα γίνουν όπως έχουν γραφτεί...
    Ο μόνος εχθρός μας είναι ο Εγωϊσμός και η έλλειψη ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!!!
    Ας ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μουφα η ειδηση.δεν υπαρχει πουθενα.ακου διεκοψαν τα δικτυα το προγραμμα τους....ελεοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως βλέπεις, αγαπητέ αναγνώστη, το σχόλιό σου πέρασε. Τώρα κάνε και κανέναν κόπο προς την Αυστραλιανή Herald και την Australian και επέστρεψε να γράψεις τι έγραψαν στα σήμερα. Ιδιαίτερα η Herald. και κάτι ακόμη. έχουν βγει 12 τουρκικά πολεμικά και μετά έπεσε σιωπή. Εσύ τι λές; Οι Ισραηλινοί να στέλνουν και τους δημοσιογράφους μαζί για ζωντανή κάλυψη; Πώς τους είδες; Για Σημίτη τους πέρασες ή για Πάγκαλο; Πριν αναφέρεις το μούφα, ψάξε. Στις 2 τα ξημερώματα διέκοψε το ABC στην Αυστραλία, για να μεταδώσει την είδηση (7 μ.μ. Ελλάδας). Λες να κάθομαι να γράφω μούφες; Για ποιόν λόγο; εκτός και αν θέλεις να βγάλω σε αχρηστία αυτά που άκουσα και είδα. Άλλο αυτό... Α, και το ξύλο που έπεσε πρόσφατα στο Σύνταγμα από τα ΜΑΤ στους πολίτες, δεν το είπαν τα ΜΜΕ...! Μάλλον δεν θα έγινε ποτέ... Και πού είσαι... Έλληνας της Αυστραλίας είμαι και δεν έχω συμφέροντα πουθενά εκτός από το χώμα, το νερό και τον ήλιο της πατρίδας μου. Αυτής της πατρίδας που ξεπάστρεψαν οι λογικές του "αφού δεν το είπαν πουθενά, είναι μούφα". και οι τούρκοι έμπαιναν στην Κύπρο και το ραδιόφωνο έπαιζε κανονικά. Μούφα η εισβολή... και λεφτά υπάρχουν, αφού δεν είπαν τα ΜΜΕ ότι δεν υπάρχουν... μούφα ότι μας είπαν ψέματα. θέλεις να συνεχίσω; δεν κάνει... θα νιώσεις πολύ άβολα με αυτό το... "μούφα", εκτός και αν είσαι κι εσύ κάποιος "μούφα" που προσπαθεί να κρύψει κάτι ή να σπιλώσει κάποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσαμπα χτυπιεστε κυριοι, μαθημενοι στις "μουφες". Κι ευχαριστω τον ευγενη συμπαροικο "Ανωνυμο" που επιβεβαιωσε του λογου το αληθες του ρεπορταζ του Κων/νου. Γιατι απλουστατα εγω του μετεδωσα την ειδηση τη στιγμη που μεταδιδοταν στις 01.30 τη νυχτα της Τριτης προς Τεταρτη 7/9/11. Ημασταν κολλημενοι και οι δυο στο Messenger κι εγω μετεδιδα ο,τι ακουγα απο το ειδησεογραφικο ABC της Αυστραλιας κι ο Κων/νος συνετασσε το κειμενο. Τα ελληνικα ΜΜΕ τσιμουδια η μαλλον στη κοσμαρα τους, επιτηδες φυσικα. Ασφαλως και ετσουξε παρα πολλους που η ειδηση βγηκε (τη στιγμη που μεταδιδοταν επισημα απο ειδησεογραφικο καναλι του εξωτερικου) σε...μπλογκ και οχι σε μεγαλο ΜΜΕ η στο...Τερας των ειδησεων του διαδυκτιου και πολλοι ασφαλεστατα εσπευσαν να την υποβαθμισουν η να τη λοιδωρησουν! Ε, βεβαια, πως να χωνευτει ετσι το πραγμα που ενα μπλογκ απλο τους εβαλε τα ματογυαλια σε μιας τοσο μεγαλης σημασιας ειδηση σε παγκοσμιο επιπεδο! Η απαντηση στην απορια σας ειναι μια, παιδια. Τα Μπλογκς σημερα ειναι Η ΜΟΝΗ πηγη ειδησεων τις οποιες σας αποκρυπτουν εδω και χρονια οι διαπλεκομενοι βαρωνοι των Μedia. Και ειδικα αυτο εδω το μπλογκ, που καθε μερα που περναει προβαινει σε ενα σωρο αποκαλυπτικα ρεπορταζ (υποκλοπες κλπ)με συνεχη ροη αρθρων και ειδησεων κι οχι μια ειδησουλα την ημερα, αναγκαζοντας πολλους δημοσιογραφισκους να το...αντιγραφουν, μη τολμωντας μαλιστα να βαζουν και την "πηγη" των ειδησεων τους. Γι αυτο και χτυπιεται καθημερινα με επιθεσεις χακιγκ, λογοκλοπες, λοιδωριες και τα ρεστα. Και παρ' ολα αυτα να στεκεται ορθιο και να υπαρχει σε πεισμα ολων αυτων. Και ειμαι περηφανος που την ειδηση την εδωσα μονο στον Κων/νο και δεν την αναρτησα απ' ευθειας στο δικο μου μπλογκ της ομογενειας που διατηρω. Επειδη το μπλογκ αυτο εχει ξεφυγει κατα πολυ απο τα συνηθη μπλογκ που υπαρχουν στο ελληνικο ιντερνετ, φτανοντας δικαιως να διεκδικει τον τιτλο ημερησιας εφημεριδας! Υπαρχει αντιρρηση σ'αυτο απο κανεναν; Δε νομιζω.
    Οι μουφες ειναι συνηθεια βενιζελεια, παπανρδεικη η διαμαντοπουλεια. Εν ολιγοις επισημα κυβερνητικη. Οχι κωνσταντινεια. Αυτα και περαστικα σε ολους οσους "πονεσαν" απ τη πρωτια. Ερχονται κι αλλες τετοιες.
    Τελικα η αληθεια οντως βρισκει το δρομο της για να λαμψει, οπως ειχε πει κι ο γερο-Παισιος.Και Θαρρω πως εχει ερθει το τελος της βασιλειας των πουλημενων ΜΜΕ. Γι αυτο και καποιοι προσφερουν πακτωλο εκατομμυριων για να αγορασουν τετοιες ιστοσελιδες, οπως ακουστηκε προσφατα για γνωστη σελιδα πασιγνωστου δημοσιογραφου. Γιατι ξερουν πλεον οτι τα βοθροκαναλα τους και τις κ...φυλλαδες τους δεν τις διαβαζει πλεον κανεις, εκτος κι αν εχει μεσα...DVD της Τζουλιας η της Μαριαννας. Σωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα καλά κάνει και λάμπει δια της απουσίας της απο την Ανατολική Μεσόγειο,παραμένοντας στην Ελληνική επικράτεια γιατί αυτήν έχουν κατά νου οι Τούρκοι να κτυπήσουν και όχι το γεωτρύπανο των ΗΠΑ.
    Η Ελλάδα ακολουθεί μια σοβαρή και μετρημένη πολιτική έναντι της πολυλογίας των Τούρκων,διότι εκείνο που μετράει είναι σε πράξη η αποτρεπτική ικανότητα ενός στρατού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην τσιμπάτε! Πρόκειται για σχέδιο Αμερικανοισραιλινό προκειμένου να βάλουν την Τουρκία στο παιχνίδι των πετρελαίων της Κύπρου, από την πίσω πόρτα!
    Κάντε λίγη υπομονή και θα το δείτε...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]