Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος αντιπρόεδρος: "Ο Παπανδρέου είπε ότι έχουμε δικαίωμα για έρευνες"


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!

«Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στην Κύπρο. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Νυατικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας”»

Στο σημείο αυτό είναι από απίστευτος ισχυρισμός του Αρίντς που δηλώνει «τότε ο Παπανδρέου είπε «έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση»!


Λογικά ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν πρέπει να έχει κάνει τέτοιο διάλογο με τον Ερντογάν, ελπίζουμε την άμεση διάψευσει των ισχυρισμών του Αρίντς.


Σχόλιο ιστολογίου: Προφανέστατα και εάν αληθεύουν τα λεγόμενα του τούρκου αντιπροέδρου, η στάση του Γιώργου Παπανδρέου, που δεν είναι λαχειοπώλης αλλά πρωθυπουργός της Ελλάδας, δημιουργεί σοβαρά προηγούμενα και εκθέτει την Ελλάδα με σοβαρούς κινδύνους απώλειας εθνικών κυριαρχικών της δικαιωμάτων επί Ελληνικών υδάτων και του ορυκτού πλούτου που βρίσκεται κάτω από αυτήν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις μελλοντικές κινήσεις της Άγκυρας, αλλά η δήλωση του κ. Αρνίτς σαφέστατα δεν είναι διόλου καθησυχαστική, ενώ η φοβικότητα του Γιώργου Παπανδρέου και η άρνησή του να αντιμετωπίσει με σθένος την τουρκική επιβολή χαρακτηρίζεται ως μειοδοτική παρά ως πατριωτική στάση. Εκτός και εάν ο νεοπατριωτισμός του Γιώργου Παπανδρέου ξεκινά από την κρεβατοκάμαρά του και σταματά στην είσοδο του σπιτού του, αγνοώντας πως η παράδοση Ελληνικού γεωγραφικού χώρου αποτελεί και παράδοση μέρος του σπιτιού του.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Δεν τον πιστεύω τον Αρνις. Ουτε πιστεύω οτι ο Πρωθυπουργός πρέπει να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας. Οι τουρκοι είναι γνωστοι για τις ψευτιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις δικιο δεν ειναι ελεφαντας αλλα ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ελεφαντες δεν ειναι προδοτες...το καταλαβες η να στο ξαναπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σημασια εχει αν το ειπε η οχι;
    Ο Βαλτος πουλησε και σκλαβωσε την Πατριδα.
    Δεν πιστευω να αντιλεγει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίζει και να το εχεί πεί... απο ανθρωπάκια όλα τα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρώτος σχολιαστής έχει απόλυτο δίκιο. Δεν είναι προδότης, εξυπηρετεί με θαυμαστό ζήλο και προσωπικές θυσίες την πατρίδα του. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι τελικα εχουν δικαιωμα για ερευνες...εκτος απο εμας!!

    Επειδη ομως ο ΓΑΠ εχει αποδειξει οτι ειναι ρουφιανος και προδοτης,δεν ειναι διολου απιθανο να εχει προβει σε αυτη την δηλωση!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμόμαστε ακόμα όλοι πώς παίζαμε την κολοκυθιά ή το έχουμε ξεχάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο παπππαπππαπανδρέου θάχει καιρό να λέει κάμποσα στο κελί του ....και θα κάνει και κρύο εκεί......λέτε να τον ζεσταίνουν τίποτα παιδάκια της νύχτας απο αυτά που μας έφερε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρωθυπουργός μας είναι αποδεδειγμένα ψεύτης. Ένα το κρατούμενο. Έχει ήδη, δηλώσει ότι, δεν τον νοιάζει να παραδώσει μερικά στρέμματα γής, για να κοιμάται ήσυχος! Δεύτερο κρατούμενο. Αποδυναμώνει τις ένοπλες δυνάμεις και έδωσε εντολή να μην ενοχλούνται τα τουρκικά πλοία. Τρίτο κρατούμενο.

    Η ιστορία έχει ήδη γραφτεί, για τον γιωργάκη. Απλά δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα, επειδή η προδοσία του είναι πέρα από κάθε λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]